http://img853.imageshack.us/i/mesajlasmalar.jpg/
Linke gittiğinizde yazdığım mesajı göreceksinizdir.
Hakkımda savrulan iftira ile ilgili SAZOBALİ
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜSTADLAR
Hakkımda savrulan iftira ile ilgili SAZOBALİ
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Re: Hakkımda savrulan iftira ile ilgili SAZOBALİ
XSAZOBALiX yazdı:http://img853.imageshack.us/i/mesajlasmalar.jpg/
Sazo hiç iftira filan degil sen bana oyunda iken özelime ne yazdin keske resmi print alsaydim her neyse dedinki senin 7 yasindaki kizin için güzel porojeler düşünüyorum diye demedim diyorsan en büyük küfürü ette görelim kim kime iftira atiyor sen 7 yaşindaki kiza sulanacak kadar alcak [İçerik Düzenlendi] birisin ben korkuyorum yarin cocugun oldugunda onada sulanirsin..........
Ancyraxridvan Militano
XSAZOBALiX yazdı:http://img853.imageshack.us/i/mesajlasmalar.jpg/
Ben sana facede ne yazmişim eskiyi karistirma olan oldu 999 gün ceza aldm ve oyunda temiz bi sayfa actim halen neden uğrasiyorsn benimle ? sen beni oyunda ilk görüdügnde ne dedin? hemen kim açti lan senin banini
Militano
- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Sazobali senin ne [İçerik Düzenlendi] oldunu biliyorum. Seni tanimiyorum ama oyundan tanidiqim kadariyla [İçerik Düzenlendi]tekisin iftira falan deil bu yuzden en yakinda konuyu kapattircam ustelersen hesabini kapattircam bu yorumdan baska yorum yapilirsa konuyu sildireceqim akilli ol..
İçerik Düzenlendi.Forum hesabınızın uyarı seviyesi arttırıldı.
Schiller
İçerik Düzenlendi.Forum hesabınızın uyarı seviyesi arttırıldı.
Schiller
KATyPERRy KATyPERRyŞ
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
ne hakla ?EraySULUN yazdı:en yakinda konuyu kapattircam ustelersen hesabini kapattircam bu yorumdan baska yorum yapilirsa konuyu sildireceqim akilli ol..
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Kapattirinca ne hakkm kim olduqumu orenirsin bole konularin foruma yansimasini istemiyorum hele bnm loncamdaki birinin icinde olduqu bu irencliqi istemiyorum .
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
KATyPERRy KATyPERRyŞ
Merhaba,
Forum kuralları Madde 1,2 ihlali
bknz;
İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Forum kuralları Madde 1,2 ihlali
bknz;
İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.