Madem sen seviyeni korudun bende seviyemi koruyacağım.Arkadaşları bilgilendirmek diyorsun ve yöneticiler gibiTAKVA yazdı:Selamunaleykum ;
Değerli arkadaşlar/color]
Şuana kadar forum üzerinden size yardımcı olduğum her noktada ikaz edildi ve hakaret içeren özel mesajlar atıldı.Yılmadan tükenmede tek amaç elimizden geldiği kadarıyla biz bilinçli kullanıcılar olarak yardımı bir zorunluluk bildik.Mecburen yazdığımız her yazıda kopyala yapıştır,aynısı,özenti denildiğinden dolayıdır ki kendi şahsı yazdığımız yazıları değilde TT arkadaşların kendi elleriyle yazdıkları yorumları kullanırsak eğer hem doğru bilgi , hemde bize karşı gösterilen bu tavırı önlemek olur diye düşündük.
Şu Alıntıyı konuyu açan arkadaşı bilgilendirme amaçlı yazmıştım.Önizlemede "Önerilerinizi" Kısmına "Sorununuzu" ile değiştireceğim vakit herhalde benim şansımdır ki , elektrik kesintisi yaşandı.Geldiğinde ise Düzelt Butonu beş dk. doldurduğu için düzeltemedim."berkan" üyelikle arkadaşıma yanlış anlaşılmadan dolayı özele gereken bilgiyi gönderdim.Sağolsun anlayışla karşıladı.TAKVA yazdı:Hellriders yazdı:Merhaba;
Lütfen bu önerinizi [Sorununuzu] İkv Destek İletişim Adresinizden bildiriniz.
İyi Forumlar
Yapılan bu hatadan dolayı öncelikle tüm İKV camiasından özür diler. Yürüdüğüm yolda hiçbirzaman tökezlemeden yine olduğu gibi devam edeceğimi bildirmek isterim.
"Teşekkürler" İyi Forumlar.
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak Koymuşlar ...
Merhabalar;
yazısıyla başlıyorsun.Tamam onu geçtik yorumlarını takip ediyorum arkadaşım konulara bence gereksiz ve saçma yorumlar yapıp hem forumu kirletiyorsun hemde insanların sana bu hakaret dolu mesajları yazmalarına yol açıyorsun.Ha bu hakaret dolu mesajlar doğrudur demiyorum ama sende niye bizim gibi normal yazı yazmıyorsunda mavi renkli "yönetici" tarzında yazılar yazıyorsun.Buda bana şunu düşündürüyor acaba yönetici olmayamı çalışıyorsun yoksa açtığım başka konu var herneyse ben seni başka konulardada saygı çerçevesinde uyarmaya çalıştım.Kim ne der bilemiyorum ama ben senin yardım etmeye çalışırken yönetici şeklinde davranıp dikkatini çekerim "saçma" yorumlar yazmandan rahatsız oldum.Ve tekrar dikkatini çekerimki yapılan yorumlardan çoğu insanın benim gibi düşündüğünü anladım.Lütfen üslubunu "yönetici" diye tabir ettiğimiz üslübdan çıkar.Çünkü bu forumda mesele oluyor.Herneyse sen seviyeni düşürmemeye çalıştın bende bu nedenle seviyemi düşürmedim ama dediklerimi dikkate alırsan hem sen rahat edersin(en azından hakaret dolu mesajlardan kurtulursun) hemde biz rahat ederiz sana bu kadar saçma sağan bir mesele için yorum yazmayın.
Not:Amacım seni kırmak değildir kardeşim.Yanlızca birçok kişinin olduğu gibi benimde tepkimi çekti üslubun...