Arkadaşlar,
Haftanın Üyesi sistemi hakkında az çok bilginiz vardır.
Bu sistem için hazırlıklar başladı galiba zira alt yapıya bu kullanıcı grubu girildi.
Şimdilik size renklerini ve açıklamayı veriyorum:
Haftanın Üyesi:
Haftanın Üyesi etkinliğini kazanan kullanıcıların seviye grubudur.
Kapalı bir gruptur, yeni üyeler sadece bir grup lideri tarafından davet edilebilirler.
''Haftanın Üyesi'' Geliyor!
Re: ''Haftanın Üyesi'' Geliyor!
Ben cevabı biliyorum
İSTANBULFATİHİ
İSTANBULFATİHİ
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Kullanıcı paneli :arrow: kullanıcı grupları.JouRney yazdı:Bilgiyi nereden ulaştığını öğrenebilir miyiz ?![]()
Bir sürü aday var adamlar bu yokken forum birincisi yarışındalardı artık neler olur bilmem
Merhaba,
Yakın zamanda forum üzerinden başlatacağımız Haftanın Üyeleri etkinliği için hazırlıklar kısa sürede bitecektir.
Merakınızı gidermek için bu etkinliği kazanan kullanıcılara özel forum kullanıcı grubu seviyesi verileceğini söyleyebilirim. Yeni grup seviyemiz oluşturulmuştur. Geriye kalan tek şey duyuruları takip etmeniz.
İyi forumlar.
Yakın zamanda forum üzerinden başlatacağımız Haftanın Üyeleri etkinliği için hazırlıklar kısa sürede bitecektir.
Merakınızı gidermek için bu etkinliği kazanan kullanıcılara özel forum kullanıcı grubu seviyesi verileceğini söyleyebilirim. Yeni grup seviyemiz oluşturulmuştur. Geriye kalan tek şey duyuruları takip etmeniz.
İyi forumlar.
- Cover
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
mesaj sayısına göre belirlenirse çok saçma olur.Çünkü çok sayıda gereksiz mesaj yazanlar var.Misal ben ve bu yazı 
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

Mesaj sayısına göre elbette yapmazlar
Ama forum yetkilisi gibi yazı yazanlara verilirse haftanın üyeliği o da çok saçma olur.
Lütfen yanlış anlaşılmasın; forum yetkilisi taklidi yapmadığınızı, amacınızın yardımcı olmaya çalışmak olduğunu biliyorum. Aynı şeyi bende arada sırada yapıyorum
Lütfen yanlış anlaşılmasın; forum yetkilisi taklidi yapmadığınızı, amacınızın yardımcı olmaya çalışmak olduğunu biliyorum. Aynı şeyi bende arada sırada yapıyorum
2009-2013
Umut sen yardım ediyorsun bu role kendini kaptıranlar çokJouRney yazdı:Mesaj sayısına göre elbette yapmazlarAma forum yetkilisi gibi yazı yazanlara verilirse haftanın üyeliği o da çok saçma olur.
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Mesaj sayısına göre olsa 1. Vandervaart, 2. benim ban yemiş EmirBerkKorkmaz olurdu...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa