Bunu daha önce desteğe de yolladım burdan bütün herkesin duymasını istiyorum.Ben ve arkadaşlarım İzmit Real e gittiğimizde kötü bir manzarayla karşılaştık onlarca ikv paket açılmış ve içinden 3 aylık plus paket e pinleri alınmıştı.En son bir arkadaşım gittiğinde ambalajı açılmamış paket kalmadığını söyledi.Oyun yönetimi de bir şey yapabilir mi orasını bilemem bir sürü şirket var işin içinde ama biz mağduriyetteyiz bunu real e de bildirdik ama İKV paketlerle ilgilenmiyorlar .
Eminim tek bizim burdakinde yoktur.Herkes alırken paketin açılıp açılmadığına baksın sonra mağdur olmayın.
İKV Paketlerde Kötü Manzara
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
- Cover
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV Paketlerde Kötü Manzara
evet kutu üzerinde jelatin olmamasından dolayı sanırım.
ops:
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

Yönetim ''İKV Karakter Adı Değiştirme'' Hakkı'nı Dükkan'a eklemediği sürece bu sorunlar malesef devam eder , sırada inşallah bu eklenti vardır.

Katılıyorum
Real'de tüm kutular açılmış açılmamış kutu bulmak zordu arkadaşla söyledik şimdi oyun satılan kısımda market görevlileri turluyo dvd kısmına almışlar kutuları
Real'de tüm kutular açılmış açılmamış kutu bulmak zordu arkadaşla söyledik şimdi oyun satılan kısımda market görevlileri turluyo dvd kısmına almışlar kutuları
AdeLHarD
Bu çok çirkin bir olay
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İnsanlar haksız kazanç etmeyi iyice alışkanlık edinmiş...
Allah sonumuzu hayır eyleye... :?
Allah sonumuzu hayır eyleye... :?

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa