Birazdan Maden Şans Alıcam Ama ....
Birazdan Maden Şans Alıcam Ama ....
Az sonra Turkcelle gidip 10 TL yükleticem.%60'lık maden çekme alıcam.1 Saat sonra maden çekmeye başlacam akşama kadar.Sonra 2 saat uyuyacam ve geceden sabaha kadar yine maden.Eğer çıkmazsa hakkımı helal etmiycem çünkü parama yazık olucak umarım çıkar..
- xDeSCaRTeS
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Birazdan Maden Şans Alıcam Ama ....
İnş.Sahxyilan yazdı:Az sonra Turkcelle gidip 10 TL yükleticem.%60'lık maden çekme alıcam.1 Saat sonra maden çekmeye başlacam akşama kadar.Sonra 2 saat uyuyacam ve geceden sabaha kadar yine maden.Eğer çıkmazsa hakkımı helal etmiycem çünkü parama yazık olucak umarım çıkar..
MeGaxDeSCaRTeS
:mrgreen:Sahxyilan yazdı:Az sonra Turkcelle gidip 10 TL yükleticem.%60'lık maden çekme alıcam.1 Saat sonra maden çekmeye başlacam akşama kadar.Sonra 2 saat uyuyacam ve geceden sabaha kadar yine maden.Eğer çıkmazsa hakkımı helal etmiycem çünkü parama yazık olucak umarım çıkar..
Hayırlısı neyse o olsun
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Hiç alma sen de rahat et yönetim de rahat etsin

KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Yemin Ederim Akik Çektim ama
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
HER AKÇE ALAN FORUMA KOYSAYDI OHOOO KİRLİLİKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYORSUN EVİL
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Kardeş bu forum dertleşmek birşeyleri paylaşmaktır.Buda benim konumdur.Beğenmeyen yorum yapmaz.