Bilindiği üzere, İKV dükkan açıldı ve bu dükkan çok kısıtlı, benim düşüncem akçe ile item aktarma gelse bunun çok rehabet görüceğine inanıyorum mesela;
[Azat Efendi İcadı Bilge Kağan Modeli Ceket] : Akçe ile aktarılsa atıyorum itemine göre 500 akçe olsa bu ceketı aktarmak
Yada ;
[Nucleus GB Amplifikatör] : Akçe ile Aktarılma Değeri 1000 akçe
Bu şekilde rehabet göreceğine inanıyorum bu şekilde fazla itemlerı yan çarlarımıza aktarabılırız..
ÖNERİ; Akçe ile nadide ve mor itemleri aktarma
ÖNERİ; Akçe ile nadide ve mor itemleri aktarma
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Re: ÖNERİ; Akçe ile nadide ve mor itemleri aktarma
güzel bir fikir kardeş umarım dikkate alırlarburhanabi yazdı:Bilindiği üzere, İKV dükkan açıldı ve bu dükkan çok kısıtlı, benim düşüncem akçe ile item aktarma gelse bunun çok rehabet görüceğine inanıyorum mesela;
[Azat Efendi İcadı Bilge Kağan Modeli Ceket] : Akçe ile aktarılsa atıyorum itemine göre 500 akçe olsa bu ceketı aktarmak
Yada ;
Bu şekilde rehabet göreceğine inanıyorum bu şekilde fazla itemlerı yan çarlarımıza aktarabılırız..
[quote="burhanabi"]Bilindiği üzere, İKV dükkan açıldı ve bu dükkan çok kısıtlı, benim düşüncem akçe ile item aktarma gelse bunun çok rehabet görüceğine inanıyorum mesela;
Yada ;
Bu şekilde rehabet göreceğine inanıyorum bu şekilde fazla itemlerı yan çarlarımıza aktarabılırız..[/quote
Aktarabiliriz ... ya da satabiliriz
Böylece maden fiyatları düşer gibime geliyor.
İyi Bir Düşünce.
Yada ;
Bu şekilde rehabet göreceğine inanıyorum bu şekilde fazla itemlerı yan çarlarımıza aktarabılırız..[/quote
Aktarabiliriz ... ya da satabiliriz
İyi Bir Düşünce.
Benden de tam destek adama her migrat atınca zırh düşer. biz 30 defa gireriz yüc solucan kolye anca düşer...
Zırh ve benzeri itemler satılsın aktarılsınnnn artıkk...
Zırh ve benzeri itemler satılsın aktarılsınnnn artıkk...
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Aktarılmasına evet satılmasına hayır satılırsa emek nerde emek bu oyunda emekle kazanmak daha iyi değilmi
KaraXHayalet yazdı:Aktarılmasına evet satılmasına hayır satılırsa emek nerde emek bu oyunda emekle kazanmak daha iyi değilmi
Emek herhangi giren bir kişi her seferinde de olmasada birden fazla zırh vb.düşmesimi..! başka biri girince her defasında eli boş dönmesimi oluyor!..Nerde bundaki emek karşılıgı ?
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

nefes almak içinde akçe alınsın o zaman bu ne saçmalık ya!
Gakgoşbey
Cüzzi bi miktar olmadan mor itemleri aktarabilsek cidden çok güzel olur GM umarım bu konuyu dıkkate alır
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Ne yapayım çarkıfelek bu şans işi ona zırh geliyosa sanada iflas geliyo yapacak hiç bir şey yok o adama zırh düştü diye onu suçlamyamaz suçu yönetime atamassınTraNncE yazdı:KaraXHayalet yazdı:Aktarılmasına evet satılmasına hayır satılırsa emek nerde emek bu oyunda emekle kazanmak daha iyi değilmi
Emek herhangi giren bir kişi her seferinde de olmasada birden fazla zırh vb.düşmesimi..! başka biri girince her defasında eli boş dönmesimi oluyor!..Nerde bundaki emek karşılıgı ?
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Tabii ki bunlara şaheser silahlar dahil edilmezse bir sorun kalmaz 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN