İnternette dolaşırken bir oyun sitesınde bir haber gördüm başlıkta Allah Razı Olsun Diye Ork yazıyordu ilgimi çekti
video bir oyununun videosu mmorpg oyunnu olan Allods Online dan çekilmiş oyundaki orklar Allah razı olsun diyor
Allods Online türk pazarlamasına sunulucak ve bunun için türkçeleştiriliyormuş bunun yanı sıra oyunda türkçe seslendirmelerde yer alacakmış oyun bu bile heyecan verici Allods Online 12 milyon dolarlık geliştirme bütçesiyle Rusya’da bugüne kadar yapılmış en yüksek maliyetli oyun unvanınada sahip aslında oyunun reklamını yapak için yapmıyorum bu açıklamaları hada sonra kafalarda soru işaretlerı kalmasını ıstemedigmeden söylüyorum
İkv de türkçe seslendirme olsa nasıl olurdu diye bir soru geliyor aklıma ?
bence çok güzel olurdu ama malum türkiyede oyun sektöru yenı yenı ayaga kalkıyor neden olmasın belki gelişen ikv yede bir gün türkçe seslendirme gelebilir(olurmu olur!!!) Şimdi Allah razı olsun diyen ork u seyredelim:
http://www.dailymotion.com/video/xh5zq1 ... videogames
Bu da oyun içi çekilmiş bir video türkçe sesler yine harika:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MeM#at=128
keşke bizim oyunmuzda da olsaydı diyorum sizce ikv ye türkçe seslendirme gelirmi gelmelimi yoksa hiç gereği yokmu
yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar
Allah Razı Olsun Diyen Ork
Re: Allah Razı Olsun Diyen Ork
oyun tamamen türkçe olduktan ve türk sunucuları açıldıktan sonra başlarım belki bu akçe olayı gelirse ikv benim için biter.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Daha önceden izlemiştim.
İKV'ye çeşitli karakter sesleri eklenebilir ancak ; görevlerin açılımları olursa bayağı uzun olur bu da fazla zahmet gerektirir.Ama ''Rol Yap'' kanallarındaki hareketlere çeşitli sesler eklenebilir.
İKV'ye çeşitli karakter sesleri eklenebilir ancak ; görevlerin açılımları olursa bayağı uzun olur bu da fazla zahmet gerektirir.Ama ''Rol Yap'' kanallarındaki hareketlere çeşitli sesler eklenebilir.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
süperdi valla online oyun demeselerdi aklımın ucundan geçmezdi tamamen aksiyon var oyunda
:shock:
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Buyrun burdan izleyin
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
beyler sizce grafikleri nasıl ?

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
bir online oyundan bu kadarını beklemezdim grafikler ve sesler olarak.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER