İKV Karakter Adı Değiştirme İKV Dükkan'da!
Re: İKV Karakter Adı Değiştirme İKV Dükkan'da!
Nevizade yazdı:Kesinlikle İKV Dükkanda karakter adı değiştirme hakkı'nın da akçe karşılığı satılması gerekiyor , zaten şu anda olmaması büyük bir eksiklik ama biraz sabredelim yönetim gerekeni yapacaktır.
öneri kısmına yolladım bakalım ne cevap gelecek
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
İKV Dükkan'ın ilk eklentisi yayınlandı ''karakter sigortası'' , ikv isim değiştirme kolaylığınında hemen eklenmesi gerekiyor ilk sıraya konmalı bu eklenti!!!!

- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Destekliyorum. Çok güzel bir uygulama olacağı kanaatindeyim.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Amma da meraklıymışsınız karakter ismi değiştirmeye 
Her şeyin bir sırası vardır. Bekleyin. Elbet onu da koyarlar.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Birçok kişi loncaya giriyor veya çıkıyor yeni karakter kasmak yerine madem böyle bir kolaylık var neden yararlanmayalım , derhal eklenmesi gerekiyor dükkan'a bana göre gerekli olan ama akçeyle satılmasına karşı duyduğum ''karakter sigortası'' yerine bu isim değiştirmeyi getirselerdi daha makbule geçerdi , derhal getirilmesi lazım!XTIMURX yazdı:Amma da meraklıymışsınız karakter ismi değiştirmeye

İKV dükkan sadece bu ürünler ile sınırlı kalmayacaktır. Yeni ürünler zamanla eklenerek dükkanımız daha da şekillenecektir.
İKV Dükkanlarından yer alacak ürünleri seçerken oyuncularımızdan gelen önerileri göz önünde bulunduracağımıza emin olabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.
klasik cevapla geri döndüler
İKV Dükkanlarından yer alacak ürünleri seçerken oyuncularımızdan gelen önerileri göz önünde bulunduracağımıza emin olabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.
klasik cevapla geri döndüler
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Cevap basit plus+isim değiştirme satmak sadece isim değiştirme satmaktan daha karlı.. Para endeksli giden oyunuzun mantığı bunu gerektiriyor. Neden her isim değiştirme almak isteyen bide yanında plus alıp daha fazla para kazandırmasın ki diyorlardır ((:
Saygılar...
Saygılar...
Mtmeva
_______Mtmevaxarmy
____________________ BeyazKöşk
_________________________________ LoDoS
_______Mtmevaxarmy
____________________ BeyazKöşk
_________________________________ LoDoS
Selam . .
Çok güzel bir konu, desteklenmeye değer. Ben de en kısa sürede Öneri olarak desteğe mail yollayacağım. Böylesine harika bir ürünün Dükkan'a gelmesini çok istiyorum.
..Güncel..
Çok güzel bir konu, desteklenmeye değer. Ben de en kısa sürede Öneri olarak desteğe mail yollayacağım. Böylesine harika bir ürünün Dükkan'a gelmesini çok istiyorum.
..Güncel..
2009-2013