Re: Migrat, Tank Savaşcı Özeti.

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Migrat, Tank Savaşcı Özeti.

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Merhba Arkadaşlar, Benim Şifacı çarım var bu çarla sığnak migrat Atmışlığım var,
Ancak savaşcımı kasmaya başladım, Sığnak işi nerdeyse tamam ama Migratta, Savaşcının nasıl birşey Yaptığını bilmiyorum. şifaam ile çok gitdim ama ben le beraber girenlerde hiç tank savaşcı yoktu,
Acaba Tank Migratta neler yapar, Görevi nelerdir,.

İyi Forumlar. . .
Kullanıcı avatarı
Qxxbuz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Qxxbuz »

Tank savaşçılar özelliklerini, yüksek enerji, yüksek zırh ve hiddet toplayan yeteneklere yoğunlaştırmışlardır. Gruptaki görevleri, rakip yaratıkların hiddetini üzerinde toplamak ve yüksek zırh, enerji ve savunma özellikleri ile ayakta kalmaktır.

Tank savaşçı yetenekleri: Defansif dövüşme, Sakınma, Kışkırtma, Savaş Narası, Hedef saptırma.

Yani uzun sözün kısası enerjileri ve hiddet yaratma eğilimleri yüksektir gb lerde büyücü ve şifacıları korur bunuda yüksek hasar veren malum gb yaratıklarını üstüne çekerek yapar. Fakat kimi oyuncular büyücülerin bazı taktikleri ve yüksek hasarları sayesinde TANK sız da gblerde başarılı olabilmektedir.
Bkz.4 büyü 2 şifa ile kenan yapmak :D Sevgilerimle...
          Farabi  -  Alibey
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

Doğru degil diyenler fikirlerini yazsınlar dogru yanlış diye bir şey ok görecelidir bu
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W

“Savaşçı” sayfasına dön