kardes sen türkçe biliyormusun kasaya geldim madeni bıraktım oyundan cıkacaktım baglantı koptu :evil:PARD10 yazdı:Arkadaşım madem biliyorsun yapsana Her maden çektiğinde veya şaheser ürettiğinde ESC - ÇIKIŞ yapıp kaydetsen ? Bunun neresi mağdur olmak
sarı sarma sacmalıgı
Re: geri sarma sacmalıgı
- FUAT SZR
Re: sarı sarma sacmalıgı
Ya arkadaşım bu durumlarda tek sinirlenen siz değilsiniz .
Boş vakitlerimizi değerlendiriyoruz .
He deyip geçiceksın yapcağın başka birşey yok .
Baktın saf maden çektin direk ESC - ÇIKIŞ yapıp kaydediceksin.
Ama otururken çekerken yapcak birşey yok oturup isyan etmenın faydası yok .
Madene oturmadan öncede ESC - ÇIKIŞ yaparsan Hiç birşey kaybetmessin .
Boş vakitlerimizi değerlendiriyoruz .
He deyip geçiceksın yapcağın başka birşey yok .
Baktın saf maden çektin direk ESC - ÇIKIŞ yapıp kaydediceksin.
Ama otururken çekerken yapcak birşey yok oturup isyan etmenın faydası yok .
Madene oturmadan öncede ESC - ÇIKIŞ yaparsan Hiç birşey kaybetmessin .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Allah Allah Yazında şifa kasıyorum demiştin ne çabuk madene atladık yafuatszr yazdı:kardes sen türkçe biliyormusun kasaya geldim madeni bıraktım oyundan cıkacaktım baglantı koptu :evil:PARD10 yazdı:Arkadaşım madem biliyorsun yapsana Her maden çektiğinde veya şaheser ürettiğinde ESC - ÇIKIŞ yapıp kaydetsen ? Bunun neresi mağdur olmak
PARD10 yazdı:Allah Allah Yazında şifa kasıyorum demiştin ne çabuk madene atladık yafuatszr yazdı:kardes sen türkçe biliyormusun kasaya geldim madeni bıraktım oyundan cıkacaktım baglantı koptu :evil:PARD10 yazdı:Arkadaşım madem biliyorsun yapsana Her maden çektiğinde veya şaheser ürettiğinde ESC - ÇIKIŞ yapıp kaydetsen ? Bunun neresi mağdur olmak
oyun ortalama 2 saat kadar gerı gıttı sıfa kasıyorum 40 lwl 83 exden 41 lwl 25 ex kastım arkadasın goırevıne gıttım zıncır muhafızı delı ve sultan yaptım o arada maden cektım gecerken magarada gorev bıttı kasaya gıttım kasaya bıraktım cantayı bosaltırken baglantı koptu
- FUAT SZR
fuatszr yazdı:PARD10 yazdı:Allah Allah Yazında şifa kasıyorum demiştin ne çabuk madene atladık yafuatszr yazdı:kardes sen türkçe biliyormusun kasaya geldim madeni bıraktım oyundan cıkacaktım baglantı koptu :evil:PARD10 yazdı:Arkadaşım madem biliyorsun yapsana Her maden çektiğinde veya şaheser ürettiğinde ESC - ÇIKIŞ yapıp kaydetsen ? Bunun neresi mağdur olmak
oyun ortalama 2 saat kadar gerı gıttı sıfa kasıyorum 40 lwl 83 exden 41 lwl 25 ex kastım arkadasın goırevıne gıttım zıncır muhafızı delı ve sultan yaptım o arada maden cektım gecerken magarada gorev bıttı kasaya gıttım kasaya bıraktım cantayı bosaltırken baglantı koptu
Haydaaa breee Hayal gücüne gellll
Küfürlü içerik silinmiştir.Forum hesabınız 7 gün süreyle kapatılmıştır.
Fatih
Fatih
- FUAT SZR
Velen derken velet yazmak istedin galiba yine güldürdün :lol:
Bana bi msn face twitter ne varsa versene bi cam aç göster msn de yaşını
İçerik düzenlenmiştir.
Bana bi msn face twitter ne varsa versene bi cam aç göster msn de yaşını
İçerik düzenlenmiştir.
bırak adamı kendi çapında eğlensin
geri sarmaya sarı sarma yazan adam bide karşısındakine sen türkçe biliyormusun diyor
geri sarmaya sarı sarma yazan adam bide karşısındakine sen türkçe biliyormusun diyor
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
viewtopic.php?f=52&t=18
viewtopic.php?f=52&t=18