evet dolandırıcı diyorum çünki bizi sadece dolandırıyorlar kendinize gelin oyun parası değil gerçek para veriyoruz, plus alana %50 paket düşme OLASILIĞI migrat yağma artırıcı %60 yağma ŞANSı gibi gibi şans, olasılık aklınızı başınıza alın gerçek paraveriyoruz size hani çalışarak kazanılan varya hani bizden kazandığınız ve geçiminizi sağladığınız para biz bu paraalrı size yardım olsundiye vermiyoruz oyunda kendimizi geliştirmek için veriyoruz ama görüyoruz ki gelişen sadece sizin cüzdanlarınız,
bana anlatın şimdi ben 50m akçeye verdim 30m isim e pine verdim 15m plus pakete verdim kaç para etti ? 95m ve bu sadece bu ay size verdiğim para, peki bunun karşılığında siz ne verdiniz ? ben söliyim 680 madalya, peki bi soru faha ben size o kadar parayı madalya içinmi verdim?
allah aşkına kimi kandırıyorsunuz yahu deyinki abdullah kardeş biz bu işi beceremiyoruz ama bize de para lazım onun içn böle bişey yaptık!!! vallahi billahi size daha çok para veririz derizki adamlar delikanlı kardeşim paraya ihtiyacları var biz onlara para verelim onlarda bu oyunu geliştirsin,
hadi forum yetkilisi kaldıır bu konuyu, tek yaptığınız şey bu zaten
hadi konuya kilit vur size dolandırıcı dedim sen kilit vur ben yeniden açayım sonra sen beni banla ben başka hesaptan yazayım sonra sen onuda banla ben başka bi hesapdaha açayım böle geçinip gidelim
katılıyorum ıkv dolandırıcı yalancı aksama kadar maden cekıyorum hep bosss oyunla ılgılenıceklerıne nasıl oyuncuları kandırıp paralarını alırız derdındeler bıde kutu alın ıkv destek cıkın dıyorlar bız ıkv ye destek cıkıyoruz ıkv bızı destek cıkmıyor
Adamlar Emek Vermiş dolandırıcı dionuz yazıkkk :mrgreen:
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
ErNeSTo yazdı:Hikaye bunların işleri çok değişik bir şans anlayışları var %60lık şans oranının neden hep %40 lık oranı denk geliyor acaba bende kınıyorum..
ben bunu çok şanslı olmama bağlıyorum daha az olanı yakalamak meseledir %60 migrat yağma şansından %10 plus paket den etti %70 ben ve benim gibi şanslı lara hep %30 luk kısım denk geliyor (biraz devlet bahçeli hesaplaması gibi oldu ama idare edin :roll: )
Acıkcası basınıza gelen durum tamamen talıhsızlıkler seruvenı olarak adladırılabılır.. Bence mevcut durumda bu dukkan sıstemı sadece ıkv yardım dernegı sıstemınde calıstıgını soylemek haksızlık sayılmaz sanırm tamamen kazanca yonelık bır calısma oyuncuya yonelık bır yapısal calısma yok maalsef oyun zaten dar bır bolge ve harıta ıcınde calısıyor bu dar oyun dunyasında ıcınde daha oyuncuya yonelık paketler yerıne karlılıgı onde tutan calısmalar yapılmıs olmasıacıkcası ıkv ıcın uzun zamandır devam eden heves kırıcılıgına devam etmektedır.. Nacızane tavsıyem hangı onllıne oyun olursa olsun 100 tl gıbı bır meblayı bu tıp oyunlara harcaman yazıktır gunahtır.. gelır duzeyın her ne noktada olursa olsun .. cunku hıc bır sekılde karsılıgını alamıyacagın bır harcamadır...SAYGILARIMLA
bak abdullah kardeşim açıklayayım ikv ekibini bende sevmem o ayrı ama şunu anlaman gerekir %60/20 diyor değilmi peki ne bu 20ye 60
plus paketin varsa yüzde 50 ihtimalle torba sana artı 60 puanında 50+60=%110 kestiğiniz şeff de ne varsa sana ve senin gibi kaç kişi varsa ona yüzde yüzon yani kesinlikle düşer ama şeffde hiçbişey yoksa ozamanda devreye yüzde 20 denen şey girer
peki yüzde 20 ne demek yüzde 20 ihtimalle bosstan şaheser yada nadide eşya düşecek demek bu oran giren kişi sayısına göre artar 5 kişide bu paketi almışsa 5x20=100 yani yüzde yüz ihtimalle bostan şaheser düşecek ve giren 5 kişiyede şaheser düşecek demektir yani söylediklerine göre sana düşmemesinin sebebi girdiğin guruplarda bi tek senin bu pakete sahip olman olabilir dediğim gibi en az 5 kişi bu pakete sahipken bi gir dene ve gör istersen ben savaşçıma bi girişte maraton ayak ve ışık hanım yüzük düşürdüm sığınak ve migrat toplarken artık şunuda eklemelisiniz yağma artırıcısı olan gelsin bu şekilde girerseniz düşecektir açıp açıklamayı okuyabilirsin
saygılarımla türkçeyi biraz katlettim ama acelem var:D
SHooT yazdı:bak abdullah kardeşim açıklayayım ikv ekibini bende sevmem o ayrı ama şunu anlaman gerekir %60/20 diyor değilmi peki ne bu 20ye 60
plus paketin varsa yüzde 50 ihtimalle torba sana artı 60 puanında 50+60=%110 kestiğiniz şeff de ne varsa sana ve senin gibi kaç kişi varsa ona yüzde yüzon yani kesinlikle düşer ama şeffde hiçbişey yoksa ozamanda devreye yüzde 20 denen şey girer
peki yüzde 20 ne demek yüzde 20 ihtimalle bosstan şaheser yada nadide eşya düşecek demek bu oran giren kişi sayısına göre artar 5 kişide bu paketi almışsa 5x20=100 yani yüzde yüz ihtimalle bostan şaheser düşecek ve giren 5 kişiyede şaheser düşecek demektir yani söylediklerine göre sana düşmemesinin sebebi girdiğin guruplarda bi tek senin bu pakete sahip olman olabilir dediğim gibi en az 5 kişi bu pakete sahipken bi gir dene ve gör istersen ben savaşçıma bi girişte maraton ayak ve ışık hanım yüzük düşürdüm sığınak ve migrat toplarken artık şunuda eklemelisiniz yağma artırıcısı olan gelsin bu şekilde girerseniz düşecektir açıp açıklamayı okuyabilirsin
saygılarımla türkçeyi biraz katlettim ama acelem var:D
tabi tabakhane beklemez :lol: :lol: :lol: :lol:
Söylediklerinin hepsi yanlış %110 gibi bir şans yok !
Misal junondan size zırh düşme oranı %20 olsun eğer yağma arttırıcınız varsa bu %20lik şansınızın %60 artmasına neden olur buda %32 civarında bir değere denk gelir. Yani kesin diye birşey yine yoktur. Bu konuda İKV ekibinin yeterli açıklama yapmamasının nedeni fazla akçe satmak diye düşünüyorum. Söylenen ile söylenmek istenen farklı yani ..
Ama maden şansı gayet iyi artıyor bilesiniz 4 saatte 8 menekşe 6 akik 2 sibiryalı düşüren arkadaşlarım var inanılması güç ama işe yaradıgı ortada