Kuzeyxsanal Hırsıdır BnmLe Hcbir İlişkisi yoktur. dikkat.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kuzeyxsanal Hırsıdır BnmLe Hcbir İlişkisi yoktur. dikkat.

Mesaj gönderen Kuzeyx »

Kuzeyxsanal BnmLe Bi AlaKası Yoktur. Bnm CarLarım KuZeYxSaNaLcı SaNaLcı Bu Kadar. Başkada carım yoktur. O car hırsızdır sadece adımı Kirletmeye calışıyor Kimse şifre vb gibi şeyler vermsn ltfn !!! bir Kuzeyx ne para ne item ister ltfn Dikkate alınız Bu Gibi Konuları... Tek Biz Degil herkesin cakmasını acıyorlar ltfn dikkat ediniz arkdaşLar.
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı

Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
pingidik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Kuzeyxsanal Hırsıdır BnmLe Hcbir İlişkisi yoktur. dikkat.

Mesaj gönderen pingidik »

hırsız olan biri varsa meranda en alası sensin hala foruma yazmaya nasıl yüz buluyorsun anlamıyorum güvenilir görünmeye çalışıp daha fazla char çalamassın sana güvencek gerizekalının çok oldugunu sanmıyorum bu meranda allahın velet hırsızı... ettiğin küfürleri yazmaya çekiniyorum günaha gircem diye Allahına Peygamberine küfreden halsiyetsiz herif..
Kuzeyxfirtinaa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kuzeyxfirtinaa »

eskiden bende bunla aynı loncadaydım taki bi gece migrata gircem şifreni ver diyip şifremı alıp diğer sabah charımı soyulmuş buluncaya dek Allah'ın şerefsizi Allah inş belanı verir senin anandan babandan çıkar inşallah o çaldıkların...
Kullanıcı avatarı
MeGaxZuPpER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeGaxZuPpER »

sanalcı seni oyunda pek tanımasamda arz klanında oldugum süre içerisinde adını çok kez duydum hatta biri klana girip çıkıp duruyordu senın adının hırsız oldugunu söyleyerek adam resmen bir ay klanda haberleşmeyi kesmişti bence bu adamlar yarasına tuz basılmadan bunları yapmazlar.. dileğim çalmadığın yönde ama eğer çaldıysan kardeşim mezara götürmücez ya itemleri herkez böyle der nasıl diyeyim belkı bundan 10 20 sene sonra evli barklı'' adam '' olcaksın bak parantez içindeki kelimeye dikkat et çogu kişi bu olamıyo sen doğru yolu bul sadece bir oyun bunu unutma inan bir oyun için kimseyi üzmeye değmez ....

iYi FoRumLar.
MeGaxZüPpER..

“Genel Sohbet” sayfasına dön