Oyuniçi Video Çekme Programı [Fraps] Full sürüm !!!
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyuniçi Video Çekme Programı [Fraps] Full sürüm !!!
Emeğinize SağLık İLk Linkte AçıLdığında Dosyayı buLamadığını BeLirtip durdu Bende googLe ' dan Araştırıp BuLdum.Kısa ve ÖnemLi BiLgi İçin Teşekkür Ederim . . .
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Never Walk Alone
Konu İçin Teşekkür Ederim..
Ayrıca Başka Bi link olanağı sunduğun için Sanada Teşekkürlerimi Belirtelim..xxdragoxx yazdı:Arkadaşlar link burda rapid sorun yarattıgı için upload a yükledim. Programı kullanmada veya yuklemede sorun cekenler için anlatım yapabılırım. Konu üzerinden yazarsanız sevinirim.
Saygılarımla
Yasal nedenlerden dolayı içerik silinmiştir.
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Never Walk Alone
Kardeş Sen Gamecam Programını Upload Etmişsin galiba,xxdragoxx yazdı:
Bende Frapsın Tam sürümünü Upload Ettim Link Aşağıdadır...
İyi oyunlar..
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
Ben bu programı kullandığım için bunu ekledim. Paylaşımın için teşekkürler. Seninki de güzel

paylaşım güzel bilmeyenlere yardımcı olur inşallah

-
- İri Fare Avcısı
kfat4 yazdı:İhtiyacınız olur diye düşünerek FRAPS isimli programı burada sizinle paylaşmak istedim. Bazı savaşlarınızı, görevlerinizi, anılarınızı ölümsüzleştirmek için gayet kullanışlı bir programdır. Tam sürüm olduğu için hard diskiniz dolana kadar video çekebilir.
UYARI : Çekilen videolar C:\Fraps klasörüne kaydedilir ve videoların boyutu çok büyüktür mesela 2 dakikalık video 3 GB olabilir. Bazı video çeviriciler sayesinde bu boyutları düşürebilirsiniz.
Dipnot: Slyrapxottoman sanırım elindeki eski sürüm bir fraps. Bunu kullan tavsiye ederim.
Açılan sayfada "Free user" yazan yere tıklayın. Tekrar açılan sayfada 46 saniye kadar bekleyin ve sonunda "DOWNLOAD" yazısına tıklayarak indirin.
Hiçbir virüs, trojan, keylogger vb. kötü amaçlı yazılım bulunmamaktadır. Yine de emin olmak için indirince virüs taramasından geçiriniz.
Çok gereksiz bir paylaşım, işin gücün yok böyle boş işlerle mi uğraşıyorsun, azcık ders çalış ders
ablacığından sevgiler
KHoLPaSHaLixBnnY yazdı:kfat4 yazdı:İhtiyacınız olur diye düşünerek FRAPS isimli programı burada sizinle paylaşmak istedim. Bazı savaşlarınızı, görevlerinizi, anılarınızı ölümsüzleştirmek için gayet kullanışlı bir programdır. Tam sürüm olduğu için hard diskiniz dolana kadar video çekebilir.
UYARI : Çekilen videolar C:\Fraps klasörüne kaydedilir ve videoların boyutu çok büyüktür mesela 2 dakikalık video 3 GB olabilir. Bazı video çeviriciler sayesinde bu boyutları düşürebilirsiniz.
Dipnot: Slyrapxottoman sanırım elindeki eski sürüm bir fraps. Bunu kullan tavsiye ederim.
Link: Yasal nedenlerden dolayı içerik silinmiştir.
Açılan sayfada "Free user" yazan yere tıklayın. Tekrar açılan sayfada 46 saniye kadar bekleyin ve sonunda "DOWNLOAD" yazısına tıklayarak indirin.
Hiçbir virüs, trojan, keylogger vb. kötü amaçlı yazılım bulunmamaktadır. Yine de emin olmak için indirince virüs taramasından geçiriniz.
Çok gereksiz bir paylaşım, işin gücün yok böyle boş işlerle mi uğraşıyorsun, azcık ders çalış ders
ablacığından sevgiler
Mucx ablam kıskanma lütfen
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
senin ne işin var ozaman (!)abla (!)(!)(!)(!)
burda
:mrgreen:
burda
tam düne alıştım derken bugün oldu
=)=)
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
Idıot !!onurmx yazdı:senin ne işin var ozaman (!)abla (!)(!)(!)(!)
burda
kendimi aştım artık İngilizce rencide ediyorum
- sokaktakiadam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: LoNCa RıHTıM
korleg arkadaşımıza paylaşım için tşk ederim ben genelde screen record programını kullanıyorum oldukça iyi sayılır.
pc nizi kasmadan bi çok formatta kayıt yapabilmektedir. ayrıca FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter programı ile
dilediginiz ekran boyutunda küçültüp büyültebilir dosya boyutunu ayarlayabilir ve her türlü formata çevirebilirsiniz.
buna ipod cep telefonu gibi formatlar dahildir.
iyi forumlar
Sokaktakiadam
pc nizi kasmadan bi çok formatta kayıt yapabilmektedir. ayrıca FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter programı ile
dilediginiz ekran boyutunda küçültüp büyültebilir dosya boyutunu ayarlayabilir ve her türlü formata çevirebilirsiniz.
buna ipod cep telefonu gibi formatlar dahildir.
iyi forumlar
Sokaktakiadam