Şans Artırıcı Yükle Şansın Olmasın

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şans Artırıcı Yükle Şansın Olmasın

Mesaj gönderen secret »

serdarank yazdı: EVET İKV OYNAMAK ÜCRETSİZ EN İYİ BEN OLACAM PSİKOLOJİSİ İLE SOYULMAK PAHA BİÇİLEMEZ
:)
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
ballibaba58
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ballibaba58 »

muhaha ınanıp almanız kabahat sızın yönetıme suç atmayın
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın :)
Kullanıcı avatarı
ballibaba58
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ballibaba58 »

o çok saçma bışey boşa para harcamayın ona onu alınca senın şansınmı artacak öyle bıseymı olur yav çıkar yada çıkmaz o senın şansına kalmış oyunla alakası yokkı
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın :)
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

ESER yazdı:Burdan Yetkılı Arkadaşlara seslenıyorum.
Şans artırıcı yükle SansIn artsın dıyorsunuz, alıyoruz yukluyoruz yıne saatlerce maden basında beklıyoruz. Kendım hesabıma yukledım 1 aylık % 60 sans artırcımı yoksam hıc sans vermeyen şansızlık artırıcıyı ama yıne 6,5 saat boyunca bekledım madenı cekdım yıne bosuna. Sizin %60 dedgınız orana nasıl bıseymısde ben 6,5 saat boyunca saf madenı cekemıyorum bence sız yuzde oranını bı dusunun bence aldıgım sans artırıc yuzde 0 lık bı oranı var hıc almayan kısı benden ıyı gelıp cekıyor madenı bu nasıl ıs anlamdım. Helal Olsun dıyorum emegıme ve artı verdgım paraya sızce bunu bı dusunun sevgılı yönetici arkaslarım. İnsalah bı oranları gozden egcırmeyı dusünursunuz. Herkese İyi Forumlar.

Şans şans diyolarda bu şans bi bizemi vurmuyor vay arkadaş !!!
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
Crazyronaldo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Crazyronaldo »

ESER yazdı:Burdan Yetkılı Arkadaşlara seslenıyorum.
Şans artırıcı yükle SansIn artsın dıyorsunuz, alıyoruz yukluyoruz yıne saatlerce maden basında beklıyoruz. Kendım hesabıma yukledım 1 aylık % 60 sans artırcımı yoksam hıc sans vermeyen şansızlık artırıcıyı ama yıne 6,5 saat boyunca bekledım madenı cekdım yıne bosuna. Sizin %60 dedgınız orana nasıl bıseymısde ben 6,5 saat boyunca saf madenı cekemıyorum bence sız yuzde oranını bı dusunun bence aldıgım sans artırıc yuzde 0 lık bı oranı var hıc almayan kısı benden ıyı gelıp cekıyor madenı bu nasıl ıs anlamdım. Helal Olsun dıyorum emegıme ve artı verdgım paraya sızce bunu bı dusunun sevgılı yönetici arkaslarım. İnsalah bı oranları gozden egcırmeyı dusünursunuz. Herkese İyi Forumlar
.
Daha neLer cıkar :)
Resim

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön