Sizce?
- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Sizce?
Cok kotu olmus.1)maden sans artiricilar olmazdi2) oyunun zvki olmazdi . 3) oyunda esitlik olurdu sacma olurdu . Bu yuzden kotu olmus..
KATyPERRy KATyPERRyŞ
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Silah Yükseltme Alarak ECEL,Ejder,Yada Ashap Gibi Silahlar Yapabilirsin...
Sadece Ufak Bir Fark Olur.
Silah Yükseltme Daha İyi
Sadece Ufak Bir Fark Olur.
Silah Yükseltme Daha İyi
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Evet. İsim değişti.burakdfxx yazdı:Abi Apomario nun admi degisti ben burak
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
ne yapsın beyler baktıki ecel malzemesi alamıyacak en iyisi ecel felan satılsın diyor ya insaftır be insaf ne kadar beleşcisiniz ya parayı basalım silah alalım diyorsun resmen yazık yurdum insanı nerelere doğru sürükleniyor böyle :?apomario yazdı:

- apomario
- FareAdam Düşmanı
Ben ecel satılsın demedim kiralansın dedim. :!: :!: :!: Oyunda herkes çok para kasamıyor. Maddi olarak oynamak istiyorum belki oyunu :?: :?: :?: Oyunun gelişmesini istiyorsak maddi açıdan bir şeyler olması gerekir. Eğer bunlara karşı çıkıyorsanız sürekli aynı İKV'yi oynamaktan vazgeçmeyeceksinizdir. :!: :!: :!:Tacsiz yazdı:ne yapsın beyler baktıki ecel malzemesi alamıyacak en iyisi ecel felan satılsın diyor ya insaftır be insaf ne kadar beleşcisiniz ya parayı basalım silah alalım diyorsun resmen yazık yurdum insanı nerelere doğru sürükleniyor böyle :?apomario yazdı:
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
canım kardeşim birazıcık gerçekci olun yahu şahaser kiralanırmı birazıcık gerçikcilik istiyorum çokmu para kasamıyor diyorsun ee bende kasamıyorum 1 yada 2 mden fazla kasmışlığım yok ecelim yok üstümde 2 tane elemet var full max deyilim adamda fakirlik diz boyu gidiyor ben şikayetci deyilim ikv aynımı deyil eski günleri hatırlasana bi tabi eskiysen dayanışma vardı herekz birbirine yardım ederdi şimdi ne oldu yok para verelim şunu kirayalaım yok para verelim şunu alalım fiatları kafamıza göre yükseltelim paraya bukadarmı mahcup oldunuz insanlığınızı kaybetmeye bu kadar meraklımısınız valla yazık bu son cevabımdır bu konuya başka cevap vermiyecem kardeşimapomario yazdı:Ben ecel satılsın demedim kiralansın dedim. :!: :!: :!: Oyunda herkes çok para kasamıyor. Maddi olarak oynamak istiyorum belki oyunu :?: :?: :?: Oyunun gelişmesini istiyorsak maddi açıdan bir şeyler olması gerekir. Eğer bunlara karşı çıkıyorsanız sürekli aynı İKV'yi oynamaktan vazgeçmeyeceksinizdir. :!: :!: :!:Tacsiz yazdı:ne yapsın beyler baktıki ecel malzemesi alamıyacak en iyisi ecel felan satılsın diyor ya insaftır be insaf ne kadar beleşcisiniz ya parayı basalım silah alalım diyorsun resmen yazık yurdum insanı nerelere doğru sürükleniyor böyle :?apomario yazdı:
iyi günler dilerim

- apomario
- FareAdam Düşmanı
Para kasmakla, hedef belirlemekle insanlık gitmiyor. Ben de eski oyuncuyum. Eskiden itemi olmayan yoktu. Herkes diziliydi. Ama dayanışma sayesinde hepsi. Şu anda 100 bin veren yok. Paraya muhtaç değilim. Fakat çok da param yok oyunda. Ama bakarsın ki adamlarda bir karaktere sığmayacak kadar para var.