HALİME'DEN MEKTUP VAR!

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

HALİME'DEN MEKTUP VAR!

Mesaj gönderen Ocipres »

Yıllardır Eminönü'de bankanın karşısında işportacılık yaparım.Yaz-kış,soğuk-sıcak demeden,yılların üstüme bıraktığı ağır tortuyla bana bahşedilen sürenin sonunu bekleyerek.Gün oldu yaşlı gözlerimle görmez olaydım dediğimi gördüm,gün oldu bunuda gördümya ölmemiş demek insanlık dediğimide.Ne vaadler ,ne sözler anlatamam ağızlardan çıkan.Hepsini takip ettim.Hiçbiri ağızdan çıkanla, yürekte kalmadı.Hiçbiri rahat gülemedi,hep ucuz replikler,hep ucuz replikler.Saray soytarılı yıkık krallar,bunda hayat bulan insancıklar.Hepsi gelip geçer önümde.Neyin ne zaman başlayıp bittiğini bilmeden gezinip dururlar.Herşeyin kolay elde edildiğini ve kendinden sanarak.Biridemi görmez gözümün önünde olanları.Ben kalbimde saklıyorum onları var elbet.Bir çırpıda çekip kılıcını vurdumu namerte bir daha vurmaya yok hacet bilirim.Eli gider kılıcına oğlum dur derim söz dinlerler.Teyzem bu düzen bizim değil üzme sen canını yiğidin özü sözü birdir.Elimi öpüp sevabını alırlar.Alim oğlum gelme buralara benim gördüklerim sana ağır gelir.Savaşım gelme bak analığımı helal etmem sana.Eminönüde bankanın oralarda.....

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: HALİME'DEN MEKTUP VAR!

Mesaj gönderen Ocipres »

Yazılarımı güncellemeyi sevmem.Ama bu yazım,bu mektup mizansenim benim okadar içimden gelerek yazdığım bir yazımki,yazasım yok tekrarlıyasım var ;) .Sevgiler Saygılar

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Teşekkür ederim ikinci bir kişinin gözüyle böyle bir mizansen düzenlemişsin gayet hoştu.çok çalışmak lazım çook. :)
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Yakacef »

çok güzel eline sağlık
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
Savasci
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Savasci »

• Paylaşım için teşekkürler.Paylaştığın yazıları büyük bir merakla takip ediyorum sebebi ise gerçekten olanları olayları anlatıyorsunuz.Bu yazıda ise Halime Hanım'ın,onun bakış açısında anlatmışsınız. Ellerine,emeğine sağlık.

'' Emeğe Saygı ... ''
Bir kadın var solumda,soluğumda...

Kahraman Tazeoğlu

“Yazım” sayfasına dön