Sayın Lathander,
İyi güzel hoş bir uygulama ama benim karakterimin oyun hatası yüzünden kaybolan saçını napacaz ??
Buna yardımcı olabilecekmisiniz ?????????????
Karakter Sigortası Dükkan'da
Re: Karakter Sigortası Dükkan'da
Merhabalar;
Öncelikle yönetimi kutlarım.Fakat şurda bir sorun var ben bu uygulamayı anlamadım.Misal,195 akçeye 1 aylık aldım.Karakterimi 1 ay boyuncamı kullanabiliyorum.Ayrıca tarih şartı var mı?
Öncelikle yönetimi kutlarım.Fakat şurda bir sorun var ben bu uygulamayı anlamadım.Misal,195 akçeye 1 aylık aldım.Karakterimi 1 ay boyuncamı kullanabiliyorum.Ayrıca tarih şartı var mı?
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Şahsen bu uygulama akçe ile değilde tüm oyunculara sağlanması gerekirdi diye düşünüyorum çünkü parası olmayan adamın hesabı çalındğında geri getiremiyecek öle oluncada öğrenci adamlar napsın karakterime sigorta alıcam diye yemek yemeyip akçemi alsın.Benim para konusunda sıkıntım yok ama tek yönden bakmak kötü olur tüm çevrelere hitap eden bir çalışma değil malesef... :idea:
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Güzel bir haber daha !
Fiyatı da uygun. Teşekkürler
Fiyatı da uygun. Teşekkürler
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Eee anlamadım bu işi, 3 aylık paketim var benim, karakterim silindiğinde tekrar getirebilirim, bunun ne gereği varki ?
- freedomfighter
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
İstanbul Kıyamet Vaktinde kıyamet kopacak. Yıllarca beş kuruş almadan sunulan hizmetin acısı çıkmaya başlıyor anlaşılan. Yakında örsler bile "DÜKKAN"da satılacak. Çok şükür param var alıyorum deyipte alamayanları gizliden ezmek şimdi keyif veriyor olabilir ama yarın o yılan seni de sokunca ağlamayın....
Özel Sürüm Kutulardan destek olmak amacıyla 5er 5er aldığıma pişman değilim ama dükkandan birşey almayacağım. Oyun içinde parası olan ile olmayanı bariz şekilde ayıran bu uygulamayı kınıyorum......
Özel Sürüm Kutulardan destek olmak amacıyla 5er 5er aldığıma pişman değilim ama dükkandan birşey almayacağım. Oyun içinde parası olan ile olmayanı bariz şekilde ayıran bu uygulamayı kınıyorum......
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow:xPrince yazdı:Eee anlamadım bu işi, 3 aylık paketim var benim, karakterim silindiğinde tekrar getirebilirim, bunun ne gereği varki ?
bu soruya lütfen cevap lathender ??

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Tahin yazdı:Sayın Lathander,
İyi güzel hoş bir uygulama ama benim karakterimin oyun hatası yüzünden kaybolan saçını napacaz ??
Buna yardımcı olabilecekmisiniz ?????????????
Saç Ekmek, 1995 Akçe
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Dükkan'a yeni malzemeler konuldukça İ.K.V büyüyor.Bırakın bu ayakları,bir karekter sigortası para ile satın alınmamalı.Aksine karekter sigortasını yöneticilerin karekterlere kendileri yüklemesi gerek.İ.K.V karekter sigortası tabiki de etkili birşey bu yüzden alan olacak.Ancak PARAyla satılmasına hala karşıyım.Bunun yerine oyuncuların diğer istekleri olabilirdi;
• Karakter aktarım sayısı arttıralması için dükkanda Akçe ile daha fazla aktarım sayısı satılabilir.
• Karekter İsim değiştirme kodları gene akçe ile Dükkan'da satışa sunulabilir.
• Karekter saç kesimi,çok kişi istemese isteyenler var.Bunuda gene akçeye dökebilirsiniz.
Her oyuncu istemiştir elbette karekter güvencesini,ancak kim ister ki Dükkan'da parayla satılmasını ? Size gelen karekter güvencesi önerisini,siz lehinize çevirmişsiniz.Bunu para karşılığında yapmışsınız.
• Karakter aktarım sayısı arttıralması için dükkanda Akçe ile daha fazla aktarım sayısı satılabilir.
• Karekter İsim değiştirme kodları gene akçe ile Dükkan'da satışa sunulabilir.
• Karekter saç kesimi,çok kişi istemese isteyenler var.Bunuda gene akçeye dökebilirsiniz.
Her oyuncu istemiştir elbette karekter güvencesini,ancak kim ister ki Dükkan'da parayla satılmasını ? Size gelen karekter güvencesi önerisini,siz lehinize çevirmişsiniz.Bunu para karşılığında yapmışsınız.
Bir kadın var solumda,soluğumda...
Kahraman Tazeoğlu
Kahraman Tazeoğlu
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
" Silinen karakteri geri alabilme "
Bu özelligi Özel Sürüm Kutu Plus alınca vermiştiniz zaten şimdi birde Akçe ile mi Satacaksınız aynı özelligi bize ?
Neyse Hayırlı Olsun..
Saç-Sakal ve yüz şekli degiştirici Bekliyoruz..
Bilginize !
Bu özelligi Özel Sürüm Kutu Plus alınca vermiştiniz zaten şimdi birde Akçe ile mi Satacaksınız aynı özelligi bize ?
Neyse Hayırlı Olsun..
Saç-Sakal ve yüz şekli degiştirici Bekliyoruz..
Bilginize !