İKV NİN İSMİNİ DEĞİŞELİM ARTİK!!!,
Re: İKV NİN İSMİNİ DEĞİŞELİM ARTİK!!!,
GÜNCEL :!:
Sonuçta bu oyunu bizler güzel vakit geçirelim diye yapmıyorlar, para kazanmak için yapıyorlar. Doğal olarak bunu paraya dökeceklerdir yavaş yavaş daha da kötü bir hal alıcak bundan eminim. Fakat bundan sonra yok Türk oyunuymuş filan destek olalım çağrısına kulak veren olmaz. Zaten çoğu kimse başka oyunlara yöneliyor, oyuna devam eden kişilerde arkadaş ortamından dolayı bırakmıyor, yani kimse oyunu beğendiği için oynamıyor. Vurgulamak istediğim bir şey var > Unutulmamalıki bizler olmazsak Gm de olmaz, Dev de olmaz, Forum yetkilisi de olmaz
AteşSalih -- TERBİYECİ

- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
kupluce yazdı:Sonuçta bu oyunu bizler güzel vakit geçirelim diye yapmıyorlar, para kazanmak için yapıyorlar. Doğal olarak bunu paraya dökeceklerdir yavaş yavaş daha da kötü bir hal alıcak bundan eminim. Fakat bundan sonra yok Türk oyunuymuş filan destek olalım çağrısına kulak veren olmaz. Zaten çoğu kimse başka oyunlara yöneliyor, oyuna devam eden kişilerde arkadaş ortamından dolayı bırakmıyor, yani kimse oyunu beğendiği için oynamıyor. Vurgulamak istediğim bir şey var > Unutulmamalıki bizler olmazsak Gm de olmaz, Dev de olmaz, Forum yetkilisi de olmaz![]()
Haklısın !!!
Şahsen ben ve dört arkadaşim başka oyuna başladik burada ikv nin yaptiği güncellemeler orada yillar önce yapilmiş bildiğimm kadariyla bizden başka 6 arkadaşim daha oyunu şuan oyunda olanlar da TErBİYECİ nin dediği arkadaş ortamindan kopmamak için oynuyorlar sonuçta toplu olarak onlarda başka oyunlara geçiş yapacaklar benim şahsi fikrim yavaş yavaş değil hizli bir şekilde ikv nin sonu geliyor bunun tek sorumlusuda yönetim!!! başka sorumlusu yoktur iyi günLEr
ne koycaz ısmını parakavemı
ARkadaşlar ben sıze bu konuda katılmıyorum,Her oyun bırbırını anımsatır...Biz bu oyuna para vermessek hıç bır sey yapamayız oyun kapanır bunu dıyem :mrgreen: VE Ayrıca para kazanmasa babasının hayrına yapmıyo bunu elbet para kazanıcak
RaiNxFeLHaN (2390)
Oyundan para kazanacakalr tabi buna birşey diyen yok ama aLdikalri paranin hakkini verecekLer desteğe mesaj at sorunum var diye bakalim kaç günde dönecekler birde desteğe pLus paket alacağim de ne kadar zamanda dönecekler aLdikalri paranin hakkini versinler benim amacim.
Birde her oyun birbirine benzer evet ama bu kadarda abartilip benzetiLmez bire bir kopyasi herşeyiyle sadece isimleri değişik
Sonra oYunun ismine geLince İkv yerine mkv Metin kiyamet vakti
Birde her oyun birbirine benzer evet ama bu kadarda abartilip benzetiLmez bire bir kopyasi herşeyiyle sadece isimleri değişik
Sonra oYunun ismine geLince İkv yerine mkv Metin kiyamet vakti
Disco yazdı:ARkadaşlar ben sıze bu konuda katılmıyorum,Her oyun bırbırını anımsatır...Biz bu oyuna para vermessek hıç bır sey yapamayız oyun kapanır bunu dıyem :mrgreen: VE Ayrıca para kazanmasa babasının hayrına yapmıyo bunu elbet para kazanıcak
-
- İskele Babası
Bızım ınsanımıza para tatlı gelıyo , surda her yasta ınsanın oynuyacagı eglencelı vakıt gecırecegı bı ortam kurmak yerıne bunlar daha cok para kazanmak ıcın napabılırz derdınde , oyuna bı gırıyorum 1 saat durmadan cıkıyorum elın cocugu gelıyo ana bacı demeden kufur edıyo o kadar Gm var ne ıse yarıyo Allah askına , sadece sözde onların ettıklerı , yazık ya sizin oynunuza deger verıp oynamakmıs en buyuk hata , oyunda o kadar hırsız var dıyoruz ya yalan anasını , asıl hırsızları gormuyoruz biz ...
Sancak
/color] Atabeyxersel , Atabeyxqp , Xqpxıı , EieNxHeLL
Teşkilat
/color] Neuromancer
Anka
/color] Neuromancer
Teşkilat
Anka
- BogazinYargici
- Sahaf Yardımcısı
Evet katılıyorum her sözüne ikv artık para kazanma oyunu oldu kimi daha fazla parası var oyunu 
Saygılar,
--------Morplus -- 49 -- İbniSina^ Cevriye Asa - Sancak
--------PieTa -- 49 -- ^ Kıyamet Asa - Teşkilat
--------Silverainxdeli -- 49 -- ^ Ecel Getiren - Sancak
--------Morplus -- 49 -- İbniSina^ Cevriye Asa - Sancak
--------PieTa -- 49 -- ^ Kıyamet Asa - Teşkilat
--------Silverainxdeli -- 49 -- ^ Ecel Getiren - Sancak