Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol...
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol...
Arkadaşlar lafı uzatmaya niyetim yok.Bilindiği üzre oyunu bırakıp forumdan devam etmekteyim.Ama artık bıktım bu olaylardan.Kendilerini yönetici sanan bağzı kullanıcılar forumda imzasına ikv linki koyup yorum yapıyorlar.İkv destektensen söyle kardeşim ona göre konuşalım ama değilsin herhalde.Bunu yapan 1kişi değil birkaç kişi.Amacınız yönetici olmaksa geçti kardeşim konulara saçma sapan yorum yazandan yönetici olmaz.Örn:Bir konuda adam kadim pençesinin kaybolduğunu söylüyor adamın alıntı yaptığı cevap şu "Lütfen önerinizi ikv destek takımına mail atın" ya şimdi şu yorumu gülerek okudum ve yorum yaptım.Arkadaş eğer destek takımında değilsen(ki bence değilsin) şu yorumumu oku.Forumda konulara güzel laflarla cevap yazıp yöneticilere yalakalık yapıp yönetici olunmuyor.Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol...
Gerçekten bu durum çok sıkıcı olmaya başladı geçen senelerde böyle durumlar oldu ama hiç biri bu kadar uzun sürmedi açıkca konuşucam bu durum bana batmaya başladı gördüklerini en sert şekilde uyarmaya çalışıyorum ama sanane deyip geçiştiriyolar. Bu durum derhal açıklığa kavuşmasını istiyorum yoksa alacağım cezaların haddi hesabı kalmayacak
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Re: Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol...
Hakikaten sıkıldım bende bu durumdan.Yani insanlar yalakalık yaparak biryere gelemeyeceklerini anlamamışlar ve hala yalakalık yapmaya devam ediyorlar.Bu tip insanlar anca oyunun kalitesini düşürür.Yönetici değilsin birşey değilsin kardeşim bu ne demektir ya.İmzasına her ikv koyan insan değilde bağzıları kendilerini yönetici sanıp hayal dünyasında yaşıyor.Ne diyimki artık inş bu yorumu okurda biraz düzelir.