Oyunda ıLk Sevdıgınız 10 Kısı
Re: Oyunda ıLk Sevdıgınız 10 Kısı
Hem Bu benım Ikızım gıbı Bısı Leyn Aynı Benım KucukLugum VaLLa
Bana Cok benzıyor
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Maşallah.Allah , analı babalı büyütsün.Beste yazdı:bu daha melek bak
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme.
Allah nazarlardan korusun.
Alpaslan

cok varrrrrrrrrrrrrr
Biliyor musun Yiğen insanlar ACIlarıyla yaşar.Ben ölümsüzüm Ramiz Dayı
]
]
Ecmaın #@!?.Alpaslanx yazdı:Maşallah.Allah , analı babalı büyütsün.Beste yazdı:bu daha melek bak
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme.
Allah nazarlardan korusun.
Alpaslan

- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
La Hiç Biri Güzel Cıkmamıs Bi Ara Gelirsiniz Cekeriz geneBeste yazdı:Hemso Sen bızım REsımLerı Koymadın Gıttı Ayıb Sana
Tamam HemsoHarbicocuK yazdı:La Hiç Biri Güzel Cıkmamıs Bi Ara Gelirsiniz Cekeriz geneBeste yazdı:Hemso Sen bızım REsımLerı Koymadın Gıttı Ayıb Sana

-
- İskele Babası
SÜPERSİNİZ