Şaheserler ve Dükkan
Şaheserler ve Dükkan
Arkadaşlar benim dükkan ve şaheserler hakkında bir fikrim var. Biliyorsunuz ki şaheser silah üretmek zor. Özel materyallerle(liderlik sembolü, meran mücevheri vb.) ile bu daha da zorlaşıyor. Bir Ejder Asa üretmek için iki adet karakter gerekiyor. Hele bir de şifacıya Ashab, savaşçıya Latif+Ecel Getiren üretmek istersek bu olay iyice çığırından çıkıyor. Bunun için bir fikrim var. Dükkanda liderlik sembolü, dev komodo dişi falan satılacak. Olmaz falan diyorsunuz ama bunun da şartları olacak tabi. En az bir şaheser üretenlere satılacak bu materyaller ve aynı şaheserler gibi aktarılamayacak başka bir oyuncuya. Çünkü aktarılırsa piyasa dengesi, oyunun dengesi alt üst olur. Ben bu fikri desteğe mail olarak da attım, eğer siz de beğenirseniz siz de yollayın lütfen.
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şaheserler ve Dükkan
Maden değil ama bu görev itemlerinin satılması gerçekten güzel olur...
Oyunda boss kesimi için grup toplamak işkence (Hele ki Arz'ın Çocukları için gerçekten zor bir iş.).
Bunlar cüz'i bir ücret karşılığı satılabilir, şuku.
Oyunda boss kesimi için grup toplamak işkence (Hele ki Arz'ın Çocukları için gerçekten zor bir iş.).

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

Ben bir de Anka'da oynuyorum. Buradaki oyuncu sayisi herhangi bir sunucudaki arzlardan daha az.TaTaNgAxEbKK yazdı:Maden değil ama bu görev itemlerinin satılması gerçekten güzel olur...
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Bir şaheser üretmenin şart olması gerekmez. Bunun dışında madenlerin satılmayıp sadece görev ödüllerinin satılması ve aktarılamaması güzel fikirler. Destekliyorum. Çok güzel olur..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Ben de destekliyorum.Zaten kaç kere şaheser ürettik semboller kolay diye sona bıraktık en zor onları buldum 
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
:arrow: :arrow: :arrow: Kesinlikle süper bir şey görev itemlerinin satılması.. :arrow: :arrow: :arrow:TaTaNgAxEbKK yazdı:Maden değil ama bu görev itemlerinin satılması gerçekten güzel olur...
Kadim Hidra için grup toplanmıyor. Herkes grup bölgesi için toplanıyor. Kadim ve diğer görev itemleri satılmalı. :arrow: :arrow:
- Dilencilerxdavar
- Salgın Koruyucusu
keske benide satsalar tukkanda para kazanmam qeRek

Dilencilerxdavar
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Beyoğlu'nda para kazanabileceğin kulüpler var.Dilencilerxdavar yazdı:keske benide satsalar tukkanda para kazanmam qeRek
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Ben de Ashab üretirken baştan onları halletmiştim, eceli üretirken en sona liderlik ve mücevheri buldum adamlar öyle bir kazık attılar ki hayatımda böyle kazık yememişimdir...turkoxHAMSTER yazdı:Ben de destekliyorum.Zaten kaç kere şaheser ürettik semboller kolay diye sona bıraktık en zor onları buldum

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- Cover
- FareAdam Düşmanı
sesli güldümDeathLord yazdı:Beyoğlu'nda para kazanabileceğin kulüpler var.Dilencilerxdavar yazdı:keske benide satsalar tukkanda para kazanmam qeRek
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose