oyunda yeniyim büyücü yetenekleri hakkında soru
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
oyunda yeniyim büyücü yetenekleri hakkında soru
Merhaba ben oyuna yeni başladım ve 7 lwlim yetenekleri hep meteora verdim ve bide yükseltme yerindeki ateşe verdim diğerlerine hiç vermedim zehire fln doğrumu yanlışmı yaptığımı bilimyorum
yardım edermisiniz :?: :?: :?: :?: :?:
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyunda yeniyim büyücü yetenekleri hakkında soru
Öncelikle aramıza hoşgeldin
forumdaki büyücü bölümüne sorabilrdin.Büyücü yetenklerinde 10. seviye olana kadar 10 metorit 10 fiziksel bilgiye ver 10. seviyeden sonra buz ve buz bilgisi yetenklerine ver 30. seviyede bu 4 yetenk 15 olur ondan sonra konsantrasyona 15 ver sonra oyuna alışırsın zaten
forumdaki büyücü bölümüne sorabilrdin.Büyücü yetenklerinde 10. seviye olana kadar 10 metorit 10 fiziksel bilgiye ver 10. seviyeden sonra buz ve buz bilgisi yetenklerine ver 30. seviyede bu 4 yetenk 15 olur ondan sonra konsantrasyona 15 ver sonra oyuna alışırsın zaten
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
15 lwl e kadar bir meteorid bir bilgisi vermen senin için daha iyi olacaktır,Şimdi diyeceksin bilgisi ne işe yarıyor
yetenek bilgiler kullandıgın yeteneğin daha az kudret harcamasına yarıyor daha bir çok şeye yarıyor ama baba yazmak istemiyor
hele bi 15 lwl ol gel devamınıda sonra yazarım.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
yetenek bilgiler kullandıgın yeteneğin daha az kudret harcamasına yarıyor daha bir çok şeye yarıyor ama baba yazmak istemiyor
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
"baba" yardım ettiğine göre bildiğimiz 1-2 şeyi paylaşabiliriz.kontforum62 yazdı:15 lwl e kadar bir meteorid bir bilgisi vermen senin için daha iyi olacaktır,Şimdi diyeceksin bilgisi ne işe yarıyor
yetenek bilgiler kullandıgın yeteneğin daha az kudret harcamasına yarıyor daha bir çok şeye yarıyor ama baba yazmak istemiyor![]()
büyücü "kaçarak" vurur. o yüzden büyü atarken bir yandan da kaçmalısın. canı düşüktür. bazı büyücüler aynı anda asasıyla vurma gafletinde bulunuyor. bu senin yaşama şansını azaltır sadece.
boss görevlerinde ya da yaratık kesme görevlerinde eğer yapamadıysan hiç zorlama birisini ara. yardımsever çoktur ikvde. 5 dakikada zorlanmadan birisini bulacağına inanıyorum.
yetenek olarak söylersem, ilk olarak meteorit ve fiziksel bilgiyi 15 yap. sonra buz ve bilgisine ver. kişisel tercihim buz okuna 1 verip bilgisine yüklenmek. buz bilgisi 15 olunca buz okunu da 15 yaparsın.
meditasyona verme 35 lvle kadar. 25 lvlde anka gelecek onun kudret efsunu var. fazlasıyla karşılar beklentini. ayrıca 117 büyü buz efsunu da var. bu yüzden 25 lvle geldiğinde yeteneklerini şöyle yapmanı tavsiye ederim,
15 buz oku
15 buz bilgisi
15 direnç kırma
5 puanı da meteorit ve fiziksel bilgiye paylaştır.
yaratıklara buz oku atmadan önce, direnç kırma at. kafasının üstünde siyah bi daire belirince direnç kırma etkili oldu demektir. (%99 ihtimalle etkil olur. fazla uzaktan atma menzili kısadır direnç kırmanın) sonra buz at. yanlış hatırlamıyorsam 6 ya da 8 saniye etkili direnç kırma. her buz okundan önce atmana gerek yok.
anlamadığın bir yer olursa buradan ya da özelden sorabilirsin zevkle yardım edebilirim.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!