SÖZDE migrat ARTIRICI !!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sonxdelii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

SÖZDE migrat ARTIRICI !!!

Mesaj gönderen sonxdelii »

Sevgili ikv severler , yıllardır bu oyunu oynamaktayım . Plussuz bir günüm geçmemiştir . Migrat ve sığınakların gelmesiyle birlikte migrattan ve sığınaktan çıkmadım !!! Şu ana kadar 387 Madalyam oldu . Bir türlü bana migrattan Zırh nasip olmadı !!! Dükkan gelince Herkesten çok ben sevindim , ve İlk olarak Migrat artırıcı basanlardan biride benimdir . Aldıktan bu yana aralıksız 2 gün boyunca 14 migrat attım . Ve halen Birşey yok .
İşin garip olan tarafı MİGRAT ARTIRICI aldıktan sonra normal yaratıklardan düşen paket sayısında azalma oldu .
Sayın GM arkadaşlar maksadınız insanlardan para kopartmak ise Lütfen yeni gelen DÜKKAN ın bir bölümüne allah rızası için SADAKA toplanır yazın... Bizlerde akçelerle SEVABA girelim !!! LÜTFEN bu konuya bir çözüm bulunursa bizim gibi hayırsever insanlarıda mutlu etmiş olursunuz .

SAYGILARIMLA ...
Resim
[Sonxdelii] (49) [SoNxCeSuR] (49) [SoNxDeeLi] (49)
[(^)Ashab-ı Kehf] [(^)Ejder Asa] [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: SÖZDE migrat ARTIRICI !!!

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Al benden de o kadar. :!:
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Genius »

Sözlerine katılıyorum..Şuan %60 mıgrat ve sıgınak yağmalayıcı ve Maden %60 maden arttırıcı , ejder ve ashab bastım . Hepsini aldım . Ama mıgrat ve sıgınaktan daha bir şey alamadım ..
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Bizim arkadaşta'da var CYCLAD 'da 10 migrat attı full madalya nasıl işliyor bu şans işi akıl sır erdirilmez .
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

ErNeSTo yazdı:Bizim arkadaşta'da var CYCLAD 'da 10 migrat attı full madalya nasıl işliyor bu şans işi akıl sır erdirilmez .
:idea:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Orgulusirin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Orgulusirin »

sonxdelii yazdı:Sevgili ikv severler , yıllardır bu oyunu oynamaktayım . Plussuz bir günüm geçmemiştir . Migrat ve sığınakların gelmesiyle birlikte migrattan ve sığınaktan çıkmadım !!! Şu ana kadar 387 Madalyam oldu . Bir türlü bana migrattan Zırh nasip olmadı !!! Dükkan gelince Herkesten çok ben sevindim , ve İlk olarak Migrat artırıcı basanlardan biride benimdir . Aldıktan bu yana aralıksız 2 gün boyunca 14 migrat attım . Ve halen Birşey yok .
İşin garip olan tarafı MİGRAT ARTIRICI aldıktan sonra normal yaratıklardan düşen paket sayısında azalma oldu .
Sayın GM arkadaşlar maksadınız insanlardan para kopartmak ise Lütfen yeni gelen DÜKKAN ın bir bölümüne allah rızası için SADAKA toplanır yazın... Bizlerde akçelerle SEVABA girelim !!! LÜTFEN bu konuya bir çözüm bulunursa bizim gibi hayırsever insanlarıda mutlu etmiş olursunuz .

SAYGILARIMLA ...
DÜKKAN ın bir bölümüne allah rızası için SADAKA toplanır yazın... Bizlerde akçelerle SEVABA girelim ;)
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen G0kTurk »

Bende iki gün once %60 / %20 siginak yagma aldim.almaz olaydim eskiden en azindan kenan motordan bana olmasa bile bi baska grup uyesine bi item duserdi fakat yagma aldiktan sonra yaklasik 15 16 siginak yaptim ve dusen tek saheser alternator kolye oda kadinlar gununde bayan char kullanmama plus olmama ayrica %60 siginak sans olmasina ragmen taki gruptan bi erkek chara dustu nasil bi siateme gore yapiliyor bilmiyorum ama eskiden en azindan iksir alirdim simdi iksir bile dusmuyor ... artik ne diyecegimi ne yapacagimi gercekten gic bilmiyorum ... cok abes bi durumdayim .. paaramizla rezil oluyoruz diyebilirim ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.

Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.

GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

gelde katılma! aynı şekilde bende sonxdeli gibi migrat şans bastım bütün şaheserlerime artı bastım plussuz günümüz yok bu ne iştir biri bize anlatsın ama saçma gm ağızları ile değil insan gibi insani duygular ile , şimdi kesin gm nin biri gelip bu konuya otomatik cevap sistemi gibi yazı yazar falan f,lan fasa fiso , oyuncuların emeklerini harcıyorsunuz bunca zaman, şimdi emeklerin yanına paralarını da koyduınuz bize verdiğiniz değer ve kıymet i anlıyoruz sayın mevlüt DİNÇ ve onun çooook çalışan ekibi, bizden kazandığınız paralar ile geçiminizi bizim cüzdanlarımızdan sağlarken nasıl oluyorda bize bu kadar duyarsız davranıyorsunuz anlayamıyorum şuna inanın ki iflis bile szden daha çok değer veriyor bize,
he bi de şu sadaka kutusunu bi an önce koyun vallahi ilk sadaka verenlerden biri ben olucam,

son olarak şunu söylemeden edemeyeceğim oyun beş para etmez sırf arkadaşlarım için oynuyorum bu kadar adaletsiz bir oyun asla yok bu kdar hırsızlığın kolay olduğu bir oyun yok . eniyi yaptığınız iş otomatik ruhsuz yanıtlar vermeniz, ne imiş efenim türkçeyi güzel kullanıyorlarmış yahu biz edebiyatçımıyız doğru dürüst cevap verecekseniz verin vermeyecekseniz sallamıyoz yazın bizde gülelim ve bizde sallamayalım, yazıklar olsun
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]

“Genel Sohbet” sayfasına dön