Lonca Arayanlar Buraya!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Lonca Arayanlar Buraya!

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Merhabalar,
Lonca arıyorsunuz ama bulamıyor musunuz? Peki aradığınız loncanın yöneticisi olmak istemez misiniz? O halde okumanızı tavsiye ederiz.

Soru-Cevap

Loncadan kastınız nedir?
Şu an İKV dünyasında lonca sistemi yok. Ancak biz ortak emeller üzerine kurulmuş platformda toplanan bireyler olarak topluluk ismimize 'lonca' takısını ekledik.

Lonca hakkında bilgi vermeniz gerekse ne dersiniz?
Loncamız İKV dünyasında kardeşlik ortamını (güven, huzur vb.) barındıran bunun yanında köklü bir lonca olmayı hedeflemektedir. Ortak yapılacakları beraberce yapabileceğiniz bir platformdur.

'Yöneticilik' nedir?
Loncamız henüz kuruluş safhasında. Bu açıdan kişi sayısı da yetersiz. Bu konunun açılış gayesi loncanın kuruluşuna destekte bulunmaktır. Buradan bize katılacaklar loncanın esas yöneticileri olacaktır.
Açıklama: Topluluğumuz (biz ona lonca diyelim) henüz kurulmamıştır. Bu konu da ''?? Loncası'' mahiyetinde değildir. Konunun gayesi loncaya yönetici almaktır. Kişi yetersizliğinden dolayı gönüllü arkadaşların yardımlarını istiyoruz.

İletişim:
Size hitap edebileceğimiz bir isim: (Ad, soyad verme zorunluluğunuz yoktur)
Yaşınız:
Karakteriniz hakkında kısa bilgi:

Size konuyla ilgili dönüt konudaki mesajınıza cevap olmak üzere özel mesaj olarak gönderilecektir.

Katılımlarınızı bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Lonca Arayanlar Buraya!

Mesaj gönderen Felipemassa »

KUTLUBEY yazdı:Merhabalar,
Lonca arıyorsunuz ama bulamıyor musunuz? Peki aradığınız loncanın yöneticisi olmak istemez misiniz? O halde okumanızı tavsiye ederiz.

Soru-Cevap

Loncadan kastınız nedir?
Şu an İKV dünyasında lonca sistemi yok. Ancak biz ortak emeller üzerine kurulmuş platformda toplanan bireyler olarak topluluk ismimize 'lonca' takısını ekledik.

Lonca hakkında bilgi vermeniz gerekse ne dersiniz?
Loncamız İKV dünyasında kardeşlik ortamını (güven, huzur vb.) barındıran bunun yanında köklü bir lonca olmayı hedeflemektedir. Ortak yapılacakları beraberce yapabileceğiniz bir platformdur.

'Yöneticilik' nedir?
Loncamız henüz kuruluş safhasında. Bu açıdan kişi sayısı da yetersiz. Bu konunun açılış gayesi loncanın kuruluşuna destekte bulunmaktır. Buradan bize katılacaklar loncanın esas yöneticileri olacaktır.
Açıklama: Topluluğumuz (biz ona lonca diyelim) henüz kurulmamıştır. Bu konu da ''?? Loncası'' mahiyetinde değildir. Konunun gayesi loncaya yönetici almaktır. Kişi yetersizliğinden dolayı gönüllü arkadaşların yardımlarını istiyoruz.

İletişim:
Size hitap edebileceğimiz bir isim: (Ad, soyad verme zorunluluğunuz yoktur)
Yaşınız:
Karakteriniz hakkında kısa bilgi:

Size konuyla ilgili dönüt konudaki mesajınıza cevap olmak üzere özel mesaj olarak gönderilecektir.

Katılımlarınızı bekliyorum...

İlk önce tebrik ediyorum.Bir lonca kuruluşu bu kadar güzel açıklanamazdı.Herneyse hayırlı olsun oyunu silmesem senin loncana gelmek isterdim :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Anlamıyorum bu insanları. Birliği bile olmayan o kadar çoğu var ki...
Arzuhalci
Kullanıcı avatarı
astalavista9596
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Winter İs Coming

Mesaj gönderen astalavista9596 »

Kardeşim çok güzel açıklamışsınsın seni tebrik ediyorum.Ben bi loncanı denemek isterim.
Adım:Tunahan
Yaşım:16
Karakterim hakkında bilgilerim:49 lwl şifacım var.46 lwl büyücüm büyücümü dizicem.:D

Cevabını bekliyorum Kardeşim.
ıTunaHan

“Genel Sohbet” sayfasına dön