Merhabalar,
Yakın zamanda almış olduğum Kadim Hidram Pençesi son oyun güncellemesinde kaybolmuştur.Oyunda değerli bir yere sahip olan bu materyal için gerekenin yapılmasını rica ederim.
Kadim Pençe
Re: Kadim Pençe
Hellriders yazdı:Merhaba;
Lütfen bu önerinizi İkv Destek İletişim Adresinizden bildiriniz.
İyi Forumlar
Saçma yorumlar yazdığının farkında mısın ? Adam Önerimi yapıyor sence ?TAKVA yazdı:Hellriders yazdı:Merhaba;
İyi Forumlar
Laf olsun ve gündemde kalmak için elinden geleni yapmaya çalışan kendini YÖNETİCİ sanan bi şizofren .
XXCEZAXX
Merhaba
İkv Destek takımı iletişim hattından bildirim yapabilirsiniz.Yanıt gelmesini bekleyiniz.Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler.
İkv Destek takımı iletişim hattından bildirim yapabilirsiniz.Yanıt gelmesini bekleyiniz.Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler.
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaş hakkaten sıktın ya.Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.Ama sen ikiside olamıyorsun.Olduğun gibi görünmüyorsun yönetici gibi davranıyorsun.Göründüğün gibide olamıyorsun çünkü yönetici değilsin.Herşeyi geçtimde ben forumda çok takılan birisiyim.Hemen hemen her konuya yorum yapmaya çalışırım.Ama bunu düzgün bir şekilde yaparım.Senin gibi kendimi yönetici sanmam veya saçma sapan yorumlar yapmam konulara.Allah aşkına bir şu konuya bak birde yaptığın yoruma.Afedersin ama foruma alkollümü geliyorsun...TAKVA yazdı:Hellriders yazdı:Merhaba;
İyi Forumlar
Oyunun web sitesinde destek formuna girdim ordaki yazılı olan olay tarihini bilmiyorum.En son güncelleme hangi tarihte oldu bilgisi olan var mı?
Kadimi aldıktan sonra ESC ile kapatma fırsatım olmadı oyun direk attı ve sonuç ortada...
Kadimi aldıktan sonra ESC ile kapatma fırsatım olmadı oyun direk attı ve sonuç ortada...
Selamunaleykum ;
Değerli arkadaşlar
/color]
Şuana kadar forum üzerinden size yardımcı olduğum her noktada ikaz edildi ve hakaret içeren özel mesajlar atıldı.Yılmadan tükenmede tek amaç elimizden geldiği kadarıyla biz bilinçli kullanıcılar olarak yardımı bir zorunluluk bildik.Mecburen yazdığımız her yazıda kopyala yapıştır,aynısı,özenti denildiğinden dolayıdır ki kendi şahsı yazdığımız yazıları değilde TT arkadaşların kendi elleriyle yazdıkları yorumları kullanırsak eğer hem doğru bilgi , hemde bize karşı gösterilen bu tavırı önlemek olur diye düşündük.
Yapılan bu hatadan dolayı öncelikle tüm İKV camiasından özür diler. Yürüdüğüm yolda hiçbirzaman tökezlemeden yine olduğu gibi devam edeceğimi bildirmek isterim.
"Teşekkürler" İyi Forumlar.
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak Koymuşlar ...
Değerli arkadaşlar
Şuana kadar forum üzerinden size yardımcı olduğum her noktada ikaz edildi ve hakaret içeren özel mesajlar atıldı.Yılmadan tükenmede tek amaç elimizden geldiği kadarıyla biz bilinçli kullanıcılar olarak yardımı bir zorunluluk bildik.Mecburen yazdığımız her yazıda kopyala yapıştır,aynısı,özenti denildiğinden dolayıdır ki kendi şahsı yazdığımız yazıları değilde TT arkadaşların kendi elleriyle yazdıkları yorumları kullanırsak eğer hem doğru bilgi , hemde bize karşı gösterilen bu tavırı önlemek olur diye düşündük.
Şu Alıntıyı konuyu açan arkadaşı bilgilendirme amaçlı yazmıştım.Önizlemede "Önerilerinizi" Kısmına "Sorununuzu" ile değiştireceğim vakit herhalde benim şansımdır ki , elektrik kesintisi yaşandı.Geldiğinde ise Düzelt Butonu beş dk. doldurduğu için düzeltemedim."berkan" üyelikle arkadaşıma yanlış anlaşılmadan dolayı özele gereken bilgiyi gönderdim.Sağolsun anlayışla karşıladı.TAKVA yazdı:Hellriders yazdı:Merhaba;
Lütfen bu önerinizi [Sorununuzu] İkv Destek İletişim Adresinizden bildiriniz.
İyi Forumlar
Yapılan bu hatadan dolayı öncelikle tüm İKV camiasından özür diler. Yürüdüğüm yolda hiçbirzaman tökezlemeden yine olduğu gibi devam edeceğimi bildirmek isterim.
"Teşekkürler" İyi Forumlar.
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak Koymuşlar ...
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Gereken açıklamayı TAKVA arkadaşımız yaptmıştır. Bu tarz sorunlarınızı İkv destek ekibi ile iletişime geçip yardım alabilirsiniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
xxcezaxx yazdı:Laf olsun ve gündemde kalmak için elinden geleni yapmaya çalışan kendini YÖNETİCİ sanan bi şizofren .
PIRASASAPI