Arkadaşlar Başlıkta da yazdığı gibi Expendable adlı büyücü çarım çalınmıştır...
M2 buz şarjlı lodos gözlüğü
Bilge cevo takı seti
Bilge cevo *lı ayak ve bilge cevo *lı eldiven
Bilge vahşi ceket ve bilge vahşi asa
Not: hiçbirşey demiyorum hayırlı olsun kim aldıysa ama bu oyunda hile yok diye bilirdim ama nasıl oluyorda çar gidiyor anlam veremedim.. şifrem kimsede yoktu herhangi bir hile de denemedim...
) Bir bardak soğuk su gönderebilecek avr mı?..
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur...'' James T. McCay ''
Kendi konusunda rezil olan kafasını şu anda kumun altına gömmek isteyen kızarmış bozarmış bir tavuk gibisin dostum sen giderken biz dönüyorduk eğer doğruysa oh iyi olmuş çalana helal sana haram olsun kızdırdın ama beni sahtekar tavuk seni korkak züppe
bana bakın g*t ogulları car gıder ıtemde gıder hepsını duzerım alırım korkak zubbeymıs lan cekme cıkartma ben oyunu sızın gıbı reel hayatla karıstırmayan ınsanlardanım sonucta bır emek gıttı ama gıden gıder helal olsun kım aldıysa zekıymıs... lafınızı bılın sızın gıbı g*tlere cok cevabım varda burası musaıt degıl reelde olsa kız gıbı kacarsınız ancak buradan klavye arkasından konusursun amqlar... gıden bı m2 buz lan orada para eden o da 2 madene alınırr ama işte sızın gıbı zugurtler 2 ıtem caldırsa aglar zırlarr ben sadece mıllet bılgılensın dedım arkadaslardan falan sıfre ıstıyormus kımse o artık ondan yazdm sevının #@!? ama sızın gıbıler yerınde durur ben herzaman gelsıırım neyse awla g*tle ugrasamam sımdı hadı annenızın etegının altına saklanın sız
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur...'' James T. McCay ''
Expendable yazdı:bana bakın g*t ogulları car gıder ıtemde gıder hepsını duzerım alırım korkak zubbeymıs lan cekme cıkartma ben oyunu sızın gıbı reel hayatla karıstırmayan ınsanlardanım sonucta bır emek gıttı ama gıden gıder helal olsun kım aldıysa zekıymıs... lafınızı bılın sızın gıbı g*tlere cok cevabım varda burası musaıt degıl reelde olsa kız gıbı kacarsınız ancak buradan klavye arkasından konusursun amqlar... gıden bı m2 buz lan orada para eden o da 2 madene alınırr ama işte sızın gıbı zugurtler 2 ıtem caldırsa aglar zırlarr ben sadece mıllet bılgılensın dedım arkadaslardan falan sıfre ıstıyormus kımse o artık ondan yazdm sevının #@!? ama sızın gıbıler yerınde durur ben herzaman gelsıırım neyse awla g*tle ugrasamam sımdı hadı annenızın etegının altına saklanın sız
Expendable yazdı:Arkadaşlar Başlıkta da yazdığı gibi Expendable adlı büyücü çarım çalınmıştır...
M2 buz şarjlı lodos gözlüğü
Bilge cevo takı seti
Bilge cevo *lı ayak ve bilge cevo *lı eldiven
Bilge vahşi ceket ve bilge vahşi asa
Not: hiçbirşey demiyorum hayırlı olsun kim aldıysa ama bu oyunda hile yok diye bilirdim ama nasıl oluyorda çar gidiyor anlam veremedim.. şifrem kimsede yoktu herhangi bir hile de denemedim...
) Bir bardak soğuk su gönderebilecek avr mı?..
Enayiliğini forumda duyuruan sayılı kişilerdensin seni tebrik ediyorum..
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!