Hırsızlık yapanlara!!!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
blindcat
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Hırsızlık yapanlara!!!!

Mesaj gönderen blindcat »

burda ikv oyuncularına yonelık bir olayi anlatıyorum ve forumdan siliniyor msjim bununla alakalı bilgilendirme istiyorum ..bu oyunu 2005 yılından itibaren oynuyorum ..yetkili arkadaslar inanmazsa hesabı actıgım tarıhten ıtıbaren ulasabılırler.. ıkv destek bırımıne fotograflı olarak msj attım ve durumu burda bıldırmek ıstedım gırın bakın bırcok kısı bu oyuncu hakkında hırsız suclamasında bulunuyor.. bır tek enayı bızmıyız ..cabamızla emegımızle ugrastıgımız edındıgımız ıtemlerımız sızın gıbı oyun ahlakı olmayan suraya keyıf almak ıcın gıren bınlerce kısının emegını calarak bırseyler yapmak hosunuzamı gıdıyor... evet adınıda paylastım VAHSETULDEHSET adlı buyucu karakterındekı oyuncu lafım sana...oyundan kacarak yada mallarını calarak bır yere varamazsın.. helekı bu numaraları cekerken o kadar kısılıgı gelısememıs bırısın kı alısverıs yapmak ıcın ''ALLAHIN '' adını kullanrak guven saglamaya calısmak kadar acız bır kısısın.. netıce bu yazdıgımda sılınecek elbet bılıyorum.. ama belkı bır emege saygı duyan yonetıcı gm yada herkımse umarım yanıltmaz benı gereklı neyapılması lazımsa yapar... bu tarz hırsızlıklardan prım yapmaya calısan kısılere fırsat vermemenız dılegıyle....
Blindcatt//Inglorelanesse//Finduilascrytan
Kullanıcı avatarı
blindcat
İskele Babası
İskele Babası

Re: Hırsızlık yapanlara!!!!

ılgılılere bu durumla alaklı msjımdan sonra destek ekıbının 6 gun sonra cvp verdıgı ıcın tesekkur ederım.. yıne hırsızlıgını yapan yaptı... karsılıgında carım susturulmus ..vay be sadece yazıklar olsun...
SouLLecKxByGaMER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SouLLecKxByGaMER »

İkv 2006 da oyuncularabsunuldu zaten 2005 ??
Kullanıcı avatarı
blindcat
İskele Babası
İskele Babası

mynet maıl hesabımı sadece bu oyun ıcın acmıstım 2005 yazıordu hesap acılıs tarıhı oyusden 2005 dedım..yanlıslık warsa kusra bakma..

“Genel Sohbet” sayfasına dön