mekan ortaköy camii savaşçının zırhı gece zırhı büyücününkü gb amplifikatör!
gerçek mekanları çok güzel şekilde oyuna aktaran sobee yapımcıları bence ortaköy camiinide çok güzel ekleyecektir oyuna!
Bu resim oyunun geleceğini anlatıyor
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu resim oyunun geleceğini anlatıyor
http://bit.ly/qM7njk
Arz sancağın ordan rayları takip et. 2-3 durak sonra çemberlitaştasın.SagopaKajmer yazdı:Çemberlitaş eklentisi konusunu okuyunca dev bir grup bölgesi olacağından bahsediyor.O zaman %75 eminönü %25 meteor bölgesinde olur demek mantıklıdır.Lakin grup bölgesi oldugundan dolayı eminönü ve meteorda nasıl olucak o tartısılır.ozaerdenn yazdı:Cami kesinlikle Ortaköy.
İlerideki 3 kişi jandarma bence.
Saldıranın bir elindeki hançer diğeri anka gibi geldi.
İlerideki savaşçının zırhı ve tesla tabancası abartılı değil. Çizim olduğu için böyle.
Saldırı olabilir. Çünkü çemberlitaş %75 eminönü %25 meteor bölgesinde olacak. Galiba...
Bunlar benim fikirlerim...
Açıkcası düşünerek kafamda soru işaretleri daha da coğalıyor.Şimdi migrat gibi yerin altına bir geçit olsa diyeceğim yok olmayacak videoda ve resimlerde açık alan Eminönü gibi.
Sıgınak gibi bir depo olsa yok o kadar küçük olmayacak.
Kırmızı örümceklerin ordan ilerleyeceğiz gibi bir iddaa da ortaya atılmıstı.Peki karaköyle ne alakası kalıyor ? Yada çemberlitaş karakoyu de mı getırcek oda belirsiz ?
Neysee uzatmadan bitireyim yazımı.İyi forumlar.
- ViperTeam
- Sahaf Yardımcısı
Yanılıyorsunuz!
Her oyunda vardır oyuncuların dikkatini çekmek için yapılmış bir görsel. Gelecek ile ilgisi yok. :!:
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~
Konuda açılan resmi antrepo arkasına benzettim... 
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Bence antrepo civarlarında, belki de içinde olacak giriş. %75 Eminönü derken girişin eminönünden yapılabileceğini kastettim.
PIRASASAPI
Antrepo ve Ortaköy Camii ... Biraz çelişkili değil miatabey yazdı:Konuda açılan resmi antrepo arkasına benzettim...
2009-2013
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ön ekrandaki nin büyücü değil şifacı olduğu kanaatindeyim... bence o oyun geldiğinde şifacılar yanlızca şifa değil verdikleri hasarlar iile de ön plana çıkacaklar... bu sebeple yeşil rengin yanlızca şifalara özgü olduğunu eklemeden de edemeyeceğim. eline aldıkları tarzla bir silah ashaba daha çok benzemekte ve yeni bir saldırgan insan türü ile de karşı kalşıya kalma ihtimalimiz çok yüksek. Nasılki değiller ve vahşiler insandan saldırgan oldular onlarda bir ihtimal öyle olabilir. Ki bu benim hayal gücümün ürünüdür.'gruptan herhangi birine verilebilecek bir asit sonucu kendi karakterimiz grubumuzdan birine de saldırabilir ki bu şifalara yeni biryetenek gelerek o sihiri bozma yeteneği eklenmesi de gerekeiyor ama gerçekten güzel olabilecek bir sınav....
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Yine de resimdeki camii'ye %100 Ortaköy camii diyemiyoruz. Oyunda eminönündeki camii resimde gösterilmek istemiş fakat uzak olduğunu belirtmeye çalışıyor çünkü resmin en uzağına biraz silik olarak çizilmiş. Oradan gelen jandarmalar bunu destekliyor. Ayrıca resimde gösterilen teller ve duvarlar sanki antrepo arkasında, uçağın arkasında olan çıkmaz sokağı ve yanındaki denize kıyısı olan yeri tasvirlemek istemiş.
Tabii ki herkesin yorumu farklı olduğundan gerçekten düşünceye açık bir resim
Tabii ki herkesin yorumu farklı olduğundan gerçekten düşünceye açık bir resim
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
Adamlar Camiye gidiyorlar işte daha fazla kurcalamayın