~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Öncelikle merhaba kadim dostlarım,

Apdullah abimin söylediği gibi ''Çamur at izi kalsın'' ;) Biz kendimizi biliyorsak bu ve bunun gibi kişilere ne düşer malumunuz. Dostumuzu da düşmanımızı da biliyoruz Allah'ıma şükür, ve kimlerinde ne olduğunu... Alıştık artık bu gibi suçlamalara. En azından kimsenin anasına bacısına küfür etmeyen bir loncamız olduğu kesin. ;) Neyse ''İt ürür kervan yürür'' demişler. Bırakın derdi olan havlasın. Dostlarımız yanımızda olduktan sonra gerisi cokda umrumuzda. Ben loncamdaki paranın nereye gittiğini biliyorsam bu beni ilgilendirir sağdaki soldaki fazlalıkları değil. Ki biz o 50 m'i alırken elimizdeki silahı loncaya girecek kişinin kafasına doğrultarak istemedik. Her şeyin bir sebebi vardır muhakkak. Lonca içi konularımız kimseyi ilgilendirmez. Daha fazla konuşmaya gerek olmadığını düşünmekteyim. Forum sayfamızı bu şekilde kirletmenin anlamı yok. İyi forumlar.
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

kul hakkı denen bir şey var unutmayın o zaman görüşürüz ben bir şey demiyorum size canezacı mıdır sen arz olduğun için rekli lodoslar tarafıdnan öldürüldüğün için lodosalra genel olarak kin besliyorsun sanırım kuyruk acısı ?
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

aNaRcHy yazdı:Öncelikle merhaba kadim dostlarım,

Apdullah abimin söylediği gibi ''Çamur at izi kalsın'' ;) Biz kendimizi biliyorsak bu ve bunun gibi kişilere ne düşer malumunuz. Dostumuzu da düşmanımızı da biliyoruz Allah'ıma şükür, ve kimlerinde ne olduğunu... Alıştık artık bu gibi suçlamalara. En azından kimsenin anasına bacısına küfür etmeyen bir loncamız olduğu kesin. ;) Neyse ''İt ürür kervan yürür'' demişler. Bırakın derdi olan havlasın. Dostlarımız yanımızda olduktan sonra gerisi cokda umrumuzda. Ben loncamdaki paranın nereye gittiğini biliyorsam bu beni ilgilendirir sağdaki soldaki fazlalıkları değil. Ki biz o 50 m'i alırken elimizdeki silahı loncaya girecek kişinin kafasına doğrultarak istemedik. Her şeyin bir sebebi vardır muhakkak. Lonca içi konularımız kimseyi ilgilendirmez. Daha fazla konuşmaya gerek olmadığını düşünmekteyim. Forum sayfamızı bu şekilde kirletmenin anlamı yok. İyi forumlar.
sen olmassan forum kirlenmez merak etme dostum
Kullanıcı avatarı
Sonxquit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sonxquit »

Strong hadi diyelim 50m aliyoruz. Bundan sanane Sana batan bisemi var ? veren razi alan razi sana ne oluyo onu sole bana ?
Resim
* HAYATIM = KIZIM *
Kullanıcı avatarı
sonxduraq
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sonxduraq »

Strongxsifa yazdı:
sonxlazz yazdı:
Strongxsifa yazdı:
Theanswer3 yazdı:son x loncasına her zaman severek bakamadım açıkçası nedenini bende bilmiyorum

ama şu gerçekki şu an son loncası oyunun en iyi 2 loncasından biri (en formda)

hanedan ve sonx
sen kimsinde lonca değerlendirmesi yapıyorsun :/ adam gibi lnoca osla girişte para istenmez adamalrdan 2.de herkesi alıyorlar loncaya neden? girerken para alıcaklar kar edecek lonca başkanı :@ sora dioalr item dizioz filan.. ./nahh
bu arkadaşın bu sözleri söylemesi gayet doğaldır kendisi geçtiğimiz haftalarda bana loncaya girmek istediğini söyledi ve benden kendisine kefil olmamı rica etti bende kendisini tanımadığımı bunun içinde kendisine kefil olamayacağımı belirttim ve bana 50m lik giriş teminatının hazır olduğunu söyledi bende ona her 50m vereni almıyoruz kardeşim dedim ertesi gün bana tekrardan pm atarak tekrar ricada bulundu bende bunu değerlendireceğiöizi söyledim ardından bu şahsın karakterinin loncamıza uygun olmadığı kanısınavardım ve kendisine bu durumu belirttim, ve bu seferde bana 100m teklif etti loncaya girmek için ben bunun mümkün olmadığını söyledim, ve sonucu yukarda görüyorsunuz işte, çamur at izi kalsın.

ekmek kur'an çarpsın choosensler varken sizin loncanıza girmek için aklımdan en ufak bir şey geçirmedim yalan söyleyip adamı deli etme çamut atmak asıl senin yaptığına derler dediklerim doğru olunca öyle oluyor adamınız rassa aynı anda 2 loncada locnanıızın eziklii belli bana laf atıyorsun ben çarımı yeni soydurdum sana nasıl 50m teklif edeyim öyle dediklerimi kanıtla sonra gel g** s** tamam mı? sizin gibilere yalvaracak kadar düşmedim ve bu oyunda son x lere her zaman düşman oldum neden locnanıza girmek isteyim choosensx ler dururken ? kadimi ilk kesen loncayız herşeyin ilkini lodoslar yaaprken arzlara üzum yok ! dediğim gibi Annemin üzerine kitabımın üzerine yemin ederim bu kişi loncasına yapılan eleştirileri hazmedemeyip bana çamur atmıştır .

sadece gülüyorum raci şaşmazla görüşmeni isterim senaryoyu iyi yazıyorsun

Ewt sonx ailesine girmek isteyen çokk sorun paramı dır deyildir sorun olan adam dır kefili olmasa kendisi güvenilir olmasa ailemizde yeri yoktur strogxşifa yha gelince kardeşim senin bizle alıp veremediğin bişimi var kardeşim biz sadece sonx deyiliz biz aileyiz kardeş abi gerektiğinde herşey bu oyundur geçer gider ama kardeşlik dostluk asla herkes ne ekerse onu biçer hiç kimseden ne korkumuz var nedne ihtiyacımız biz sonx iz bizle yola gireni yarı yolda bırakmamak için elimizden geleni yaprız ama bazıalrı bizi kaldıramadığından dolayı her allde çekemioo çekemeyen ekran kartı takıp ikv oynasın :)
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Strongxsifa yazdı:kul hakkı denen bir şey var unutmayın o zaman görüşürüz ben bir şey demiyorum size canezacı mıdır sen arz olduğun için rekli lodoslar tarafıdnan öldürüldüğün için lodosalra genel olarak kin besliyorsun sanırım kuyruk acısı ?
laf banamıydı bilmiyorum ama ben arz değilim.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

dostlarımızın artması ve kendimizi yanlış ifade etmek suretiyle bizi sevmeyen arkadaşların azalması temennimizdir biz sonx ailesi olarak asla ve zinhar bu tip tartışmaların içerisine girmek istemiyoruz lakin her atılan iftirayada sessiz kalamayız. bizim derdimiz en iyi olmak değil en dürüst ve güvenilir olmaktır loncamızın temeli dayanışmadır disiplindir. ve lonca içi işleyişin ve kuralların lonca dışındaki oyuncular ile bir ilgisi olmadığı gibi lonca dışı oyuncuların haddi de değildir, loncamızın başkanı ,başkan temsilcisi ve yönetim kurulu bulunmaktadır, biz tüm oyuncular ile dost olmayaa çalışan her birey yada herhangi bir loncaya bağlı olan tüm oyunculara yardım etmeyi amaçlayan bir aileyiz, toplu savaş esnasında bile rakiplarimiz ile olan diyaloğumuzu en üs seviyede saygı çerçevesinde olması için gereken çabayı gösteriyoruz.
Arz olduğumuz halde lodos klanında bir çok dost lonca yada bireysel oyuncu bulunmaktadır, bu dostluklarımızın temeli onlara gösterdiğimiz saygı ve sevgi ile atılmıştır.

...lütfen!!! artık bize iftira ederken kaç kişiyi üzdüğünüzün farkında olun,
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Sonxquit yazdı:Strong hadi diyelim 50m aliyoruz. Bundan sanane Sana batan bisemi var ? veren razi alan razi sana ne oluyo onu sole bana ?

şimdi döndün bak .&
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

sonxduraq yazdı:
Strongxsifa yazdı:
sonxlazz yazdı:
Strongxsifa yazdı:
Theanswer3 yazdı:son x loncasına her zaman severek bakamadım açıkçası nedenini bende bilmiyorum

ama şu gerçekki şu an son loncası oyunun en iyi 2 loncasından biri (en formda)

hanedan ve sonx
sen kimsinde lonca değerlendirmesi yapıyorsun :/ adam gibi lnoca osla girişte para istenmez adamalrdan 2.de herkesi alıyorlar loncaya neden? girerken para alıcaklar kar edecek lonca başkanı :@ sora dioalr item dizioz filan.. ./nahh
bu arkadaşın bu sözleri söylemesi gayet doğaldır kendisi geçtiğimiz haftalarda bana loncaya girmek istediğini söyledi ve benden kendisine kefil olmamı rica etti bende kendisini tanımadığımı bunun içinde kendisine kefil olamayacağımı belirttim ve bana 50m lik giriş teminatının hazır olduğunu söyledi bende ona her 50m vereni almıyoruz kardeşim dedim ertesi gün bana tekrardan pm atarak tekrar ricada bulundu bende bunu değerlendireceğiöizi söyledim ardından bu şahsın karakterinin loncamıza uygun olmadığı kanısınavardım ve kendisine bu durumu belirttim, ve bu seferde bana 100m teklif etti loncaya girmek için ben bunun mümkün olmadığını söyledim, ve sonucu yukarda görüyorsunuz işte, çamur at izi kalsın.

ekmek kur'an çarpsın choosensler varken sizin loncanıza girmek için aklımdan en ufak bir şey geçirmedim yalan söyleyip adamı deli etme çamut atmak asıl senin yaptığına derler dediklerim doğru olunca öyle oluyor adamınız rassa aynı anda 2 loncada locnanıızın eziklii belli bana laf atıyorsun ben çarımı yeni soydurdum sana nasıl 50m teklif edeyim öyle dediklerimi kanıtla sonra gel g** s** tamam mı? sizin gibilere yalvaracak kadar düşmedim ve bu oyunda son x lere her zaman düşman oldum neden locnanıza girmek isteyim choosensx ler dururken ? kadimi ilk kesen loncayız herşeyin ilkini lodoslar yaaprken arzlara üzum yok ! dediğim gibi Annemin üzerine kitabımın üzerine yemin ederim bu kişi loncasına yapılan eleştirileri hazmedemeyip bana çamur atmıştır .

sadece gülüyorum raci şaşmazla görüşmeni isterim senaryoyu iyi yazıyorsun

Ewt sonx ailesine girmek isteyen çokk sorun paramı dır deyildir sorun olan adam dır kefili olmasa kendisi güvenilir olmasa ailemizde yeri yoktur strogxşifa yha gelince kardeşim senin bizle alıp veremediğin bişimi var kardeşim biz sadece sonx deyiliz biz aileyiz kardeş abi gerektiğinde herşey bu oyundur geçer gider ama kardeşlik dostluk asla herkes ne ekerse onu biçer hiç kimseden ne korkumuz var nedne ihtiyacımız biz sonx iz bizle yola gireni yarı yolda bırakmamak için elimizden geleni yaprız ama bazıalrı bizi kaldıramadığından dolayı her allde çekemioo çekemeyen ekran kartı takıp ikv oynasın :)
madem oyun neden 50m verdi alamdık filan diye yalan söylüyor şaibeye düşürüyorsunuz insanı?
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

hiç bir sonx cevap vermesin lütfen bu konunun tartışma platformu olmasını istemiyoruz
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]

“Lonca İletişim” sayfasına dön