Batuhangs730 yazdı: cengiz amacın üye sayısında rekor kırmakmı
Bi aralar bu listede gözükmek istiyen lakın bir kaç sebepten dolayı alınmayan bir kardesimizden gelmesi muhtemel bir yorum ..gülüp gecmektir bize yakısan
Harbiden GerekLi Gereksiz HErkezi ALmışsınız...ARanızdaki HırsızLArı BiLiyormusunuz Ahmet ?
xSiLaHsIzxKuVVetx Ne KAdaR TAnıyorsun ? Eski İSmi NE BiLiy0rmusunuz ?
ben söliyim Eski Nicki Diseasexalp'tir. Her TürLü DeLiLde MevcuttuR.
Arkadaş Listemde de DiseasexaLp die EkLi. Yazık Düştüğünüz HaLe Yazık...
İyi OyunLaR...
Biz EbabiL Kuşuyuz GüLüm,
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...
yassin118 yazdı:Harbiden GerekLi Gereksiz HErkezi ALmışsınız...ARanızdaki HırsızLArı BiLiyormusunuz Ahmet ?
Batuhangs730 yazdı: cengiz amacın üye sayısında rekor kırmakmı
Bi aralar bu listede gözükmek istiyen lakın bir kaç sebepten dolayı alınmayan bir kardesimizden gelmesi muhtemel bir yorum ..gülüp gecmektir bize yakısan
Harbiden GerekLi Gereksiz HErkezi ALmışsınız...ARanızdaki HırsızLArı BiLiyormusunuz Ahmet ?
İyi OyunLaR...
restloncasi@gmail.com adresıne yollayın gereklı ıslemlerı yapıoruz daha once uzaklastırdımız cok oyuncu oLdu .....
yassin118 yazdı:Harbiden GerekLi Gereksiz HErkezi ALmışsınız...ARanızdaki HırsızLArı BiLiyormusunuz Ahmet ?
İyi OyunLaR...
Kardesim uyarın icin teşekkurler yanlız bizde müneccim değiliz .. bu konularda sizlerden yardım bekliyoruz .. eğerki delillerinizi bize ulastırırsanız ve olayın gercekliğini ispat ederseniz gerekli işlemin yapılacağından emin olabilirsiniz ..
Ben dün öğle saatlerinde ReST Loncasına başvuruda bulundum ama bana bir yanıt ulaşmadı.Yanıt gelmesi ne kadar sürer bilgi verebilecek yetkili varmı.Şimdiden teşekkürler.
Ben dün öğle saatlerinde ReST Loncasına başvuruda bulundum ama bana bir yanıt ulaşmadı.Yanıt gelmesi ne kadar sürer bilgi verebilecek yetkili varmı.Şimdiden teşekkürler.
Dismotixfireman
Başvurunuz Bize İletilmiştir.İncelemeye Alınmıstır.Size En Yakın Zamanda Bilgi Verilecektir.