Ben Ahixbey oyunda adam gibi oynamaya çalişiyorum efendi gibi takilmaya çalişiyorum ama geçmişte bazı şeyler yaşanmıs ama bu loncanın bunu hak ettigini düşünmüyorum...Zamanında Willdone bazılarına cok yüz vermiş olabilir lonca yüzünden hak etmedigim laflar ve iftiralar yüzünden loncadan ayriliyorum.
İstemezdim ayrilmayi ama eksilerden bazilarinin yaptigi yanlişlar yüzüme vurulmasi ve bunun benim suçummuş gibi gösterilmesi zoruma gidiyor..
Ahix...veda
Re: Ahix...veda
Sayın arkadaşım keşke herkes Wildone gibi olabilse onun adaleti bu oyunda kimsede yoktur ama kötü niyetli kşiler herzaman olmuştur Ahix e yakışmayan loncaya girip çıkıp ortalığı karştıran iki üç kendini bilmez loncanın sonu oldu .
abi ne yapıyosn ya
evet bazı kişiler yanlış yapmış olabilir ama bizleri bırakman için çok büyük bir sebep değil bence bu
-LOVEGAME-
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Böyle laflara takacak olsaydık biz baştan bu oyunu oynamazdık be kardeşim ama ne de olsa senin kararın saygı duyarım sana iftira atanlar utansın..
Seni tanıyan tanır diyorum başka bir şey demiyorum
Seni tanıyan tanır diyorum başka bir şey demiyorum
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
kardeşim kararına sonuna kadar saygım var diger kardeşlerimde böyle yapmalı ama 2-3 kendini bilmez yüzünden loncayı arkana alman bence dogru degil mücadele etmeli ve devam etmelisin...yinede senin bilecegin bişey ama yakında geliyorum aranıza o zmna kadar iyi düşün karar ver derim ben tabi vildan ve willdone kadar olamam ama sizlere destek cıkmak benim görevim ve bu lonca bana emanet edildi emanete sahip çıkmak boynumun borcu iyi düşün...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )