Ahix...veda

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ahixbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Ahix...veda

Mesaj gönderen ahixbey »

Ben Ahixbey oyunda adam gibi oynamaya çalişiyorum efendi gibi takilmaya çalişiyorum ama geçmişte bazı şeyler yaşanmıs ama bu loncanın bunu hak ettigini düşünmüyorum...Zamanında Willdone bazılarına cok yüz vermiş olabilir lonca yüzünden hak etmedigim laflar ve iftiralar yüzünden loncadan ayriliyorum.

İstemezdim ayrilmayi ama eksilerden bazilarinin yaptigi yanlişlar yüzüme vurulmasi ve bunun benim suçummuş gibi gösterilmesi zoruma gidiyor..
Kullanıcı avatarı
Johnsons
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Ahix...veda

Mesaj gönderen Johnsons »

Sayın arkadaşım keşke herkes Wildone gibi olabilse onun adaleti bu oyunda kimsede yoktur ama kötü niyetli kşiler herzaman olmuştur Ahix e yakışmayan loncaya girip çıkıp ortalığı karştıran iki üç kendini bilmez loncanın sonu oldu .
Kullanıcı avatarı
Zekirdek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Zekirdek »

abi ne yapıyosn ya :( evet bazı kişiler yanlış yapmış olabilir ama bizleri bırakman için çok büyük bir sebep değil bence bu
-LOVEGAME-
Kullanıcı avatarı
Rockergirl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Rockergirl »

Böyle laflara takacak olsaydık biz baştan bu oyunu oynamazdık be kardeşim ama ne de olsa senin kararın saygı duyarım sana iftira atanlar utansın..
Seni tanıyan tanır diyorum başka bir şey demiyorum ;)
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: eSki bir AHİ...

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

kardeşim kararına sonuna kadar saygım var diger kardeşlerimde böyle yapmalı ama 2-3 kendini bilmez yüzünden loncayı arkana alman bence dogru degil mücadele etmeli ve devam etmelisin...yinede senin bilecegin bişey ama yakında geliyorum aranıza o zmna kadar iyi düşün karar ver derim ben tabi vildan ve willdone kadar olamam ama sizlere destek cıkmak benim görevim ve bu lonca bana emanet edildi emanete sahip çıkmak boynumun borcu iyi düşün...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )

“Genel Sohbet” sayfasına dön