İKV OYNAMAK BEDAVA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: İKV OYNAMAK BEDAVA

Mesaj gönderen ottomanempire »

Tepki gösterenlere sonsuz saygı duyuyorum.. amma ve lakin bana kalırsa oyunun bir eksiği giderilmiş oldu..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
Aybakan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Aybakan »

Bu Dükkan uygulamasına karşı olan biri değilim çok yarar sağladı bir çok konuda , alıp almamak kişilerin elinde.Ben memnunum ancak tepki gösterenlerede saygı duymak lazım.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
serdarank
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen serdarank »

arkadaşlar benim değinmek istediğin konu aslında bu bir türk oyunu gelişmesine yardmcı olalım düşüncesi ile plus aldık yetmedi akçe geldi. eğer oyun yapımcılarının paraya ihtiyacı varsa akçe satmak yerine oyun içine reklam alarak çok daha fazla para kazanabileceklerini söylemeye çalışıyorum. Ayrıca birçok oyuncunun da dediği gibi artık emek veren değil parası olan iyi olacak sistemine de karşı çıkmak için bunları söylüyorum. ben oyunu bırakalı 2 yıldan fazla oldu ama oyunu forumdan takip ediyorum. ve görüyorum iyiki bırakmısım. bu sistemin biran önce düzeltilmesini istiyorum. (Not:Oyun iyice Metin2 oldu:D:D kendine özgü kısmı kalmadı ikv2 :DD:)
serdarank
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

MeLankoLkBanyemS yazdı:
serdarank yazdı:EEE ARTIK PARASI OLAN KONUŞACAK OYUNDA DEMEK OLUYOR BU. 2500 AKÇE= 25 M VE 2500 AKÇE İLE SADECE 1 SİLAH YÜKSELTME 1 GÜNLÜKTE YAĞMA ALABİLİYORSUNUZ FİYATLARDA UÇUK. İKV YÖNETİMİ İKV NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİLDİ VE BENİMSENDİ DİYE HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ??? AKÇEDEN ELDE EDECEĞİNİZ PARAYI OYUN İÇİNDE REKLAMLA ÇOOK RAHAT KAZANABİLİRDİNİZ. OYUN İÇİNDE ALINACAK REKLAMLA GELİR ELDE ETMEK VARKEN NEDEN OYUNCULAR ÜSTÜNDEN GELİR ELDE ETMEYİ SEÇTİNİZ. ?? BU TAMAMEN PSİKOLOJİK BİR OLAY DEĞİL Mİ VATANDAŞ OYUNU OYNASIN BAĞLANSIN EN İYİ OLMAK İÇİN ZATEN HERŞEYİ YAPACAK PARA İLE İTEM DE ALACAK SİLAHTA GELİŞTİRECEK DÜŞÜNCESİ İLE DEĞİLMİ (NOT: OYUNUN GELİŞMESİ İÇİN BUNLARIN OLMASI GEREKLİ DİYENLERE BU KAPAK OLSUN) NEYDİ OYUNUMUZUN SLOGANI İSTANBUL KIYAMET VAKTİ TAMAMEN ÜCRETSİZDİR. EVET OYNAMAK ÜCRETSİZ EN İYİ BEN OLACAM PSİKOLOJİSİ İLE SOYULMAK PAHA BİÇİLEMEZ
:arrow: :arrow: :arrow: İmzama bakarmısın ?
imzandaki işi 2 yıl önce yaptımD: ama imzana hasta oldum süper
PulBiber
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen PulBiber »

2 yıl önce oyunu bıraktığın pek inandırıcı değil hala bu forumlarda gezdiğine ve emek harcayanları koruduğuna göre :)

Kimin emeği nereye heba oldu? Bir şaheseri veya silahı yükseltebilmek için öncelikle EMEK harcaman, ZAMAN harcaman ve o silahı elde etmen gerekiyor öyle değil mi? Yoksa Dükkan da Şaheser satılıyor da ben mi göremedim?

Senin zamanın belki baya bir bol ama İKV sadece senin etrafında dönmüyor. Bunca yıl onlarca çalışanın giderleri sadece PLUS paket ile karşılıyor olabilmeleri bilmeleri bile şaşırtıcı. Düşünsenize! Bir yazılım ekibiniz var 2 veya 3 kişiden oluşan, bunun yanında Grafik ekibiniz vs vs. bunlar bedava yapmıyorlar sanırım kodlamayı veya çizmeyi. Kira giderlerini siz mi veriyorsunuz? Yoksa Sobee Karşılamalı mı ? Bekar'a karı boşamak kolay der atalarımız. Reklam al ver :)

Kimse senden zorla para istemiyor. Üret elbiselerini üret şaheserini ister yükselt ister yükseltme ister plus al ister alma!

Madem silmişsiniz oyunu Forum hesaplarınızıda alın gidin!
serdarank
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

PulBiber yazdı:2 yıl önce oyunu bıraktığın pek inandırıcı değil hala bu forumlarda gezdiğine ve emek harcayanları koruduğuna göre :)

Kimin emeği nereye heba oldu? Bir şaheseri veya silahı yükseltebilmek için öncelikle EMEK harcaman, ZAMAN harcaman ve o silahı elde etmen gerekiyor öyle değil mi? Yoksa Dükkan da Şaheser satılıyor da ben mi göremedim?

Senin zamanın belki baya bir bol ama İKV sadece senin etrafında dönmüyor. Bunca yıl onlarca çalışanın giderleri sadece PLUS paket ile karşılıyor olabilmeleri bilmeleri bile şaşırtıcı. Düşünsenize! Bir yazılım ekibiniz var 2 veya 3 kişiden oluşan, bunun yanında Grafik ekibiniz vs vs. bunlar bedava yapmıyorlar sanırım kodlamayı veya çizmeyi. Kira giderlerini siz mi veriyorsunuz? Yoksa Sobee Karşılamalı mı ? Bekar'a karı boşamak kolay der atalarımız. Reklam al ver :)

Kimse senden zorla para istemiyor. Üret elbiselerini üret şaheserini ister yükselt ister yükseltme ister plus al ister alma!

Madem silmişsiniz oyunu Forum hesaplarınızıda alın gidin!
gir kuklacı sunucusuna serdarank çarımın adı betandan beri vardı hidralar geldikten sonra oyunu tamamen bıraktım inanıp inanmamak sana kalmış ikv yönetimi kalkmış 700 bin oyuncu diyor bu kadar oyuncunun görebileceği ürünün reklam bedelini düşün. senin gibi yolunacak kaz olduktan sonra soymasınlarda ne yapsınlarD:D:
serdarank
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

GÜNCEL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön