migrat akçe yalanı

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zacos
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

migrat akçe yalanı

Mesaj gönderen zacos »

Arkadaşlar bunların hepsi yalan dolan. Sakın kanıp bunlara para basmayın ben bastım bin pişmanım. hem bu sunucuda hem tılsım sunucusunda ikv 3 aylık plus paketim olmasına rağmen 1 tane item görmedim. Hele tılsım sunucusunda 100 kere kestiğim çar hala şaheser yüzü görmedi. Bu hemen bamlanacak biliyorum ama amaç bilgilendirmek.
Freestyler
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: migrat akçe yalanı

Mesaj gönderen Freestyler »

zacos yazdı:Arkadaşlar bunların hepsi yalan dolan. Sakın kanıp bunlara para basmayın ben bastım bin pişmanım. hem bu sunucuda hem tılsım sunucusunda ikv 3 aylık plus paketim olmasına rağmen 1 tane item görmedim. Hele tılsım sunucusunda 100 kere kestiğim çar hala şaheser yüzü görmedi. Bu hemen bamlanacak biliyorum ama amaç bilgilendirmek.
Ben 30 Kenanda Seti Dizdim ;)
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: migrat akçe yalanı

Mesaj gönderen green16 »

Freestyler yazdı:
zacos yazdı:Arkadaşlar bunların hepsi yalan dolan. Sakın kanıp bunlara para basmayın ben bastım bin pişmanım. hem bu sunucuda hem tılsım sunucusunda ikv 3 aylık plus paketim olmasına rağmen 1 tane item görmedim. Hele tılsım sunucusunda 100 kere kestiğim çar hala şaheser yüzü görmedi. Bu hemen bamlanacak biliyorum ama amaç bilgilendirmek.
Ben 30 Kenanda Seti Dizdim ;)

Kardes muhim olan 30 kenanda üstünü dizmek değil. Para veriyorsun , emek verıyorsun , zaman harcıyorsun.. Senın veya benım 3 ayda alamadığım ıtemı bazıları tek girişte alıyor. Bu hic adil değil. ;)
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '

“Genel Sohbet” sayfasına dön