migrat akçe yalanı
migrat akçe yalanı
Arkadaşlar bunların hepsi yalan dolan. Sakın kanıp bunlara para basmayın ben bastım bin pişmanım. hem bu sunucuda hem tılsım sunucusunda ikv 3 aylık plus paketim olmasına rağmen 1 tane item görmedim. Hele tılsım sunucusunda 100 kere kestiğim çar hala şaheser yüzü görmedi. Bu hemen bamlanacak biliyorum ama amaç bilgilendirmek.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: migrat akçe yalanı
Ben 30 Kenanda Seti Dizdimzacos yazdı:Arkadaşlar bunların hepsi yalan dolan. Sakın kanıp bunlara para basmayın ben bastım bin pişmanım. hem bu sunucuda hem tılsım sunucusunda ikv 3 aylık plus paketim olmasına rağmen 1 tane item görmedim. Hele tılsım sunucusunda 100 kere kestiğim çar hala şaheser yüzü görmedi. Bu hemen bamlanacak biliyorum ama amaç bilgilendirmek.
Re: migrat akçe yalanı
Freestyler yazdı:Ben 30 Kenanda Seti Dizdimzacos yazdı:Arkadaşlar bunların hepsi yalan dolan. Sakın kanıp bunlara para basmayın ben bastım bin pişmanım. hem bu sunucuda hem tılsım sunucusunda ikv 3 aylık plus paketim olmasına rağmen 1 tane item görmedim. Hele tılsım sunucusunda 100 kere kestiğim çar hala şaheser yüzü görmedi. Bu hemen bamlanacak biliyorum ama amaç bilgilendirmek.
Kardes muhim olan 30 kenanda üstünü dizmek değil. Para veriyorsun , emek verıyorsun , zaman harcıyorsun.. Senın veya benım 3 ayda alamadığım ıtemı bazıları tek girişte alıyor. Bu hic adil değil.
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '