Buna bir cevabınız var mı??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
yukselen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Buna bir cevabınız var mı??

Mesaj gönderen yukselen »

Bloklanan hesapların açıldığına dair bir haber okudum..

Af nedeni ile, üyeliğinde hata yada benzeri nedenlerle "haksız kazanç elde etmiş" karakterlerin sahip oldukları öğelerle oyun dünyasına zarar vermemesi için;

yazılmış.. Peki haklı elde edilen kazançlar ne olacak?? 5 ay sonra zaten bloğum açılacaktı ve içindeki tüm eşyalarımla beraber.. ne oldu şimdi durup dururken alnımın teriyle kazandığım paralara ve yine alnımın teriyle ürettiğim eşyalarıma?

Bu ikv yönetimi bir şeyi düzelteyim derken başka birşeyin içine ediyor ama farkında değil oyuncuların nefretini kazandığının.. Onca emek uçtu gitti mi şimdi?? Ben bir açıklama bekliyorum haklı şekilde elde ettiğim eşya ve paralarım için..
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Buna bir cevabınız var mı??

Mesaj gönderen leviathan »

neden ban yedin o zaman ?
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

yukselen yazdı:Bloklanan hesapların açıldığına dair bir haber okudum..

Af nedeni ile, üyeliğinde hata yada benzeri nedenlerle "haksız kazanç elde etmiş" karakterlerin sahip oldukları öğelerle oyun dünyasına zarar vermemesi için;

yazılmış.. Peki haklı elde edilen kazançlar ne olacak?? 5 ay sonra zaten bloğum açılacaktı ve içindeki tüm eşyalarımla beraber.. ne oldu şimdi durup dururken alnımın teriyle kazandığım paralara ve yine alnımın teriyle ürettiğim eşyalarıma?

Bu ikv yönetimi bir şeyi düzelteyim derken başka birşeyin içine ediyor ama farkında değil oyuncuların nefretini kazandığının.. Onca emek uçtu gitti mi şimdi?? Ben bir açıklama bekliyorum haklı şekilde elde ettiğim eşya ve paralarım için..
Merhabalar

Süresiz bloklanan hesabınızın 5 ay sonra açılacağı kanısına nasıl vardınız ?Bloğu açılırken içinde eşyalar silinen karakterlerin bloğu süresiz yani hiçbir zaman açılmayacak olan hesaplardı.Dolayısıyla hesapların açılmasıyla oyuncularımıza geri gelmeyecek bir karakteri hediye etmiş olduk.

Bilginize sunar , iyi eğlenceler dilerim
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Freestyler
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Freestyler »

Fatih yazdı:
yukselen yazdı:Bloklanan hesapların açıldığına dair bir haber okudum..

Merhabalar

Süresiz bloklanan hesabınızın 5 ay sonra açılacağı kanısına nasıl vardınız ?Bloğu açılırken içinde eşyalar silinen karakterlerin bloğu süresiz yani hiçbir zaman açılmayacak olan hesaplardı.Dolayısıyla hesapların açılmasıyla oyuncularımıza geri gelmeyecek bir karakteri hediye etmiş olduk.

Bilginize sunar , iyi eğlenceler dilerim
Sanırım Hesaplar 999'gün Kapatılıyor..?

Hesap Kapatılması Yapılmadı Diye Biliyorum ;)

Ki Yönetim Bunu Takip Edebilirmi Bilemem 999 Günde Bir Açılan Çarlara Tekrar 999 Gün Cezalandırmak..!
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Buradaki 999 gün cezanın karşılığı süresizdir. 999'un yanına bir 9 daha da ekleyebilirdik. Hatta bu daha basit bir işlem olurdu. Biz bunu tercih ettik. Nedenleri ise forum duyurumuzda mevcuttur.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön