Merhaba arkadaşlar ben oyunu 4 yıldan beri oynamaktayım ve hiç almadıysam bunun 3 yılı pluslu oynadım ve maden çekme keyif veriyordu ve hala veriyordu ki taki menekşe akik gibi madenler asas lağzım oldugunda çıkmadığında neyse konumuza gelelim geçen gün 3 aylık aldığım plus bitti 1 hafta sonra alırım dedim bu ara işler yoğun felan zaten arada giriyorum maden felan çekiyorum ve dün akşam fark ettim plus bittikten sonra bu saf medenler dehşet çıkıyor evet inanmıycaksınız ama bu gerçek ben 3 yıl pluslu 1 yıl plussus çektim ve menekşe elması sadece 3 tane çekebildim akik 5 tane çekebildim ve geçen akşam sadece4 saat maden çektim gece 1 di sanırım sabah sunucu güncellemesine kadar meteryal çektim ve çıkanlar sıra ile yazıyorum
4 yeşil elmas
5 kriptaz
1 apa
2 menekşe
1 akik
6 saf krom
4 saf gümüş
1 koni çiçeği
1 civan çiçeği
8 ökse meyvesi
6 ısırgan tohumu
SİZCE BEN DAHA PLUS ALIR MIYIM _?
plus bitti saf çıkma çıldırdı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: plus bitti saf çıkma çıldırdı
Maden çekme plus özelliklerinde biri değildir yani plusa dahil edil
Anonim
Anonim
evet plusla hiç alakası yok ama item düşme oranında migrat sığınaklardaki şaheser düşme oranında gerçekten plussuzlara çok daha fazla düştüğü gerçek bence
Gakgoşbey
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Pluslu Olmanın Gözle Görülür Avatajları Mevcut Lakin Oyundaki Birçok Düzen Şansa Bağlı
Geçenlerde Kenan Kesiyoruz Gruptaki 5 Kişi Pluslu Sadece 1 Büyücü Arkadaşımız Plussuz Kimseye Birşey Düşmezken Arkadaşımızın Poşetinden Alternator Kolye ve Yüzük Çıkabiliyor
Geçenlerde Kenan Kesiyoruz Gruptaki 5 Kişi Pluslu Sadece 1 Büyücü Arkadaşımız Plussuz Kimseye Birşey Düşmezken Arkadaşımızın Poşetinden Alternator Kolye ve Yüzük Çıkabiliyor

xXFENOMENXx
- EGEMENxSalvador
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
bu plus bitsin bende almıcam 850 madalyam var ama alter kolyem yok şaka gibi benle giren herkes setini tamamlamasına ragmen ben hala madalya alıyorum
dostum beni anlamamışsın ben burada plus özelliklerini anlatmıyorum sadece plussuz ne kadar şanslı oldugumu belirttim ama lakin alıcam niçin bölge ve klan kanallarını kullanabilmek adına alıyordum plusu onun için gerekte kalmadıgına göre madem sansımda yüksek plus yerine yazışma kanal pakeyti ile aynı etkiyi + daha fazlasını alıyorsam plusa gerek yok yani durmak yok yola devam bakıcazKaraXHayalet yazdı:Maden çekme plus özelliklerinde biri değildir yani plusa dahil edil
Anonim![]()
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Duryolcu yazdı:dostum beni anlamamışsın ben burada plus özelliklerini anlatmıyorum sadece plussuz ne kadar şanslı oldugumu belirttim ama lakin alıcam niçin bölge ve klan kanallarını kullanabilmek adına alıyordum plusu onun için gerekte kalmadıgına göre madem sansımda yüksek plus yerine yazışma kanal pakeyti ile aynı etkiyi + daha fazlasını alıyorsam plusa gerek yok yani durmak yok yola devam bakıcazKaraXHayalet yazdı:Maden çekme plus özelliklerinde biri değildir yani plusa dahil edil
Anonim![]()
Tek diyeceğim şans plus almakla almamakla alakası yok öyle denk gemiş demekki