GRUP BÖLGELERİ
GRUP BÖLGELERİ
Arkadaşlar grup bölgelerine 744 büyü 1000 direnç alınıyor normalde ama nedense herkes sırf item kazanmak için kendi çıkarı için bişey düşürürüm çabasına girdiği için ejderli büyü şaheserli şifa yok şaheserli tank bilmem ne girenler 1000 kez giriyor zaten 49 lwl olupta daha sıgınak görmeyen adam var kendi açınızdan haklısınız ama bırakın şaheseri olmayanda öğrensin girebilsin ayrım yapmayın ne oldum delisi olmayın... buna bir çözüm bulalım artık parası olmayan oynamıyacak olan oynuycak diye bir şey yok gereken ilgiyi gösterin lütfen.
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Re: GRUP BÖLGELERİ
Kesinlikle haklısın. Bize ilk başta tecrübeli misin diye soru geliyor. Siz hiç almazsanız tecrübe olmaz.
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: GRUP BÖLGELERİ
neyin tecrübesi acaba lan bir grub bölgesi oyun la bu
pcnin için acıp ana kartımı sökeze grub bölgelerine girmek için ne tecrübesi
sığınak ve migrat yokken onlar tecrübeliydi galiba
bkasanıza tecrübeli arıyorlar bunları söyleyenelr benim gözümde çaylak sadece bu kadar basit bu sizin içinde öyle olsun klansızlara kadim hiç kesilmedi dediler biz onlara ibret olsun diye tüm dostlarımızla klandan çıktık klansız kadim kestik iflis kestik ve daha neler neler yakında onlara ibret 4 ofans savaşcı ve 2 şifayla grup atacaz o zaman görürüm onları bakalım