İKV Dükkan açıldı!
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Re: İKV Dükkan açıldı!
Güzel bir gelişme.. Hayırlı olsun herkese..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Herkese hayırlı olsun dükkan sistemi.
SİLaah yükseltmedeki parlamalar çok güzel olmuş.
SİLaah yükseltmedeki parlamalar çok güzel olmuş.
Sayın LATHANDER yalvarırım artık isim değiştirme hakkı'nı da akçe ile satın alabilelim lütfen ya daha ne bekliyorsunuz çok lazım şu anda acil lazım getirin artık şu uygulamayı adamı sinirden çatlatacaksınız ya lütfen LATHANDER samimice bir cevap ya bir an önce gelsin...Cevap LÜTFEN?????????? Desteğe sürekli mesaj atılıyor zaten de daha neyi bekliyorsunuz DÜKKAN uygulamasının ilk eklentisi isim kod satımı olsun lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn???????
ReGaLuaS
karakter isim hakkı ve karakter transfer hakkı akçe ile alınabilmeli umarım çok yakında gerçekleşir ..
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Dükkan güncellemesi İKV camia'sına hayırlı uğurlu olsun.Yönetimede teşekkür ederim bu güncelleme için iyi iş çıkarmışlar.

Bu güncellemenin kimseye hayırlı olduğunu düşünmüyorum parası. Olan oyuncu ile parasız oyuncu arasındaki uçurumu derinlştiren oyunun, bir oyundan daha ziyade sömürücü zihniyetin esaretine ilerleyen kar amaçlı bir ticaret hane olmasına vesile olacağına inanıyorum..
Ayrıca.
Oyun içerisindeki giysi eşya silah maden vb şeylerin gerçek haytta kullanılan para ile satın alınmasına yol açan bir durum oluşmuştur. Bu durum önceki dönemlerde aylarca emek verilerek elde edilen grup kurup sosyalleşerek bir çaba ve gayret gösteren tüm oyuncuların emeklerinin de kaybolmasına neden olmustur. Şu an itibari ile oyun içerisinde, herkes günlük hayatta kullanılan reel paranın verdiği rahatlık ile tatmin olup egosu ölçüsünde davranmakta sosyaliteden uzaklaşmaktadır.
Yönetime sesleniyorum Lütfen daha fazla derin uçurum açılmsına sebebiyet vermeyiniz.
Ayrıca.
Oyun içerisindeki giysi eşya silah maden vb şeylerin gerçek haytta kullanılan para ile satın alınmasına yol açan bir durum oluşmuştur. Bu durum önceki dönemlerde aylarca emek verilerek elde edilen grup kurup sosyalleşerek bir çaba ve gayret gösteren tüm oyuncuların emeklerinin de kaybolmasına neden olmustur. Şu an itibari ile oyun içerisinde, herkes günlük hayatta kullanılan reel paranın verdiği rahatlık ile tatmin olup egosu ölçüsünde davranmakta sosyaliteden uzaklaşmaktadır.
Yönetime sesleniyorum Lütfen daha fazla derin uçurum açılmsına sebebiyet vermeyiniz.
Ekabir
Akıncıxekabir

>>Akıncı Loncası Başkan Yardımcısı<<
>>ALLAH Yar ve Yardımcımız Olsun.<<
Ok Yaydan Çıktı Artık Sevgili Kardeşim Daha Dönüşü Olmaz Bu İşin.Yeni Ürünler Yeni Yetenek Geliştiricilerekabir yazdı:Bu güncellemenin kimseye hayırlı olduğunu düşünmüyorum parası. Olan oyuncu ile parasız oyuncu arasındaki uçurumu derinlştiren oyunun, bir oyundan daha ziyade sömürücü zihniyetin esaretine ilerleyen kar amaçlı bir ticaret hane olmasına vesile olacağına inanıyorum..
Ayrıca.
Daha Çok Akçe = Daha Çok Para
Redstrom
EEE ARTIK PARASI OLAN KONUŞACAK OYUNDA DEMEK OLUYOR BU. 2500 AKÇE= 25 M VE 2500 AKÇE İLE SADECE 1 SİLAH YÜKSELTME 1 GÜNLÜKTE YAĞMA ALABİLİYORSUNUZ FİYATLARDA UÇUK. İKV YÖNETİMİ İKV NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİLDİ VE BENİMSENDİ DİYE HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ??? AKÇEDEN ELDE EDECEĞİNİZ PARAYI OYUN İÇİNDE REKLAMLA ÇOOK RAHAT KAZANABİLİRDİNİZ. OYUN İÇİNDE ALINACAK REKLAMLA GELİR ELDE ETMEK VARKEN NEDEN OYUNCULAR ÜSTÜNDEN GELİR ELDE ETMEYİ SEÇTİNİZ. ?? BU TAMAMEN PSİKOLOJİK BİR OLAY DEĞİL Mİ VATANDAŞ OYUNU OYNASIN BAĞLANSIN EN İYİ OLMAK İÇİN ZATEN HERŞEYİ YAPACAK PARA İLE İTEM DE ALACAK SİLAHTA GELİŞTİRECEK DÜŞÜNCESİ İLE DEĞİLMİ (NOT: OYUNUN GELİŞMESİ İÇİN BUNLARIN OLMASI GEREKLİ DİYENLERE BU KAPAK OLSUN) NEYDİ OYUNUMUZUN SLOGANI İSTANBUL KIYAMET VAKTİ TAMAMEN ÜCRETSİZDİR. EVET OYNAMAK ÜCRETSİZ EN İYİ BEN OLACAM PSİKOLOJİSİ İLE SOYULMAK PAHA BİÇİLEMEZ.
Bu oyun hayatın her zaman 2. hatta 3. planda gelmeli sadece sanal ortamda iyi bir eğlence amaçlı hırs yapmadan oynanmalı İKV her zaman bunu savunmuşumdur , yani bu oyuna para bulup Dükkan fırsatlarından illa da yararlan diye birşey yok ancak şaheserli , şahesersiz farkıda büyük gibi gözüküyor ama bu oyundan yinede zevk almayacağımız anlamına gelmez kısacası oyuna para yatırıp iyi , güçlü olmak istiyorsan olabilirsin eğer para yatıramıyorum diyorsan alıp almamak senin elinde illa da hırs yapıp kendini üzmek , hırpalamak olmaz şahesersizde bu oyunun zevki çıkıyor yeterki çevre , dostluklar iyi muhabbet olsun illa da ben güçlü olacam diye birşey yok hayattada bu böyle.Ama yinede tepkine sonsuz saygılar...serdarank yazdı:EEE ARTIK PARASI OLAN KONUŞACAK OYUNDA DEMEK OLUYOR BU. 2500 AKÇE= 25 M VE 2500 AKÇE İLE SADECE 1 SİLAH YÜKSELTME 1 GÜNLÜKTE YAĞMA ALABİLİYORSUNUZ FİYATLARDA UÇUK. İKV YÖNETİMİ İKV NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİLDİ VE BENİMSENDİ DİYE HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ??? AKÇEDEN ELDE EDECEĞİNİZ PARAYI OYUN İÇİNDE REKLAMLA ÇOOK RAHAT KAZANABİLİRDİNİZ. OYUN İÇİNDE ALINACAK REKLAMLA GELİR ELDE ETMEK VARKEN NEDEN OYUNCULAR ÜSTÜNDEN GELİR ELDE ETMEYİ SEÇTİNİZ. ?? BU TAMAMEN PSİKOLOJİK BİR OLAY DEĞİL Mİ VATANDAŞ OYUNU OYNASIN BAĞLANSIN EN İYİ OLMAK İÇİN ZATEN HERŞEYİ YAPACAK PARA İLE İTEM DE ALACAK SİLAHTA GELİŞTİRECEK DÜŞÜNCESİ İLE DEĞİLMİ (NOT: OYUNUN GELİŞMESİ İÇİN BUNLARIN OLMASI GEREKLİ DİYENLERE BU KAPAK OLSUN) NEYDİ OYUNUMUZUN SLOGANI İSTANBUL KIYAMET VAKTİ TAMAMEN ÜCRETSİZDİR. EVET OYNAMAK ÜCRETSİZ EN İYİ BEN OLACAM PSİKOLOJİSİ İLE SOYULMAK PAHA BİÇİLEMEZ.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
AYBAKAN güzel insan yazdıklarından sadece sunu anladım tuzu kurusun ..
Yukarıda yazısı geçen hiç bir arkadaş hırs tan bahsetmiyor sadece oyunun dengesinin bozulması ve oyuncuların emek yerine parasal olarak güçlü olanın kazandığı bir oyun haline gelmesine dikkat çekiyor. Yazılan yazıları dikkatli okursanız sizde insanların hrstan ziyade dengesel bir oyun savunduğunu görceksiniz.
Yukarıda yazısı geçen hiç bir arkadaş hırs tan bahsetmiyor sadece oyunun dengesinin bozulması ve oyuncuların emek yerine parasal olarak güçlü olanın kazandığı bir oyun haline gelmesine dikkat çekiyor. Yazılan yazıları dikkatli okursanız sizde insanların hrstan ziyade dengesel bir oyun savunduğunu görceksiniz.
Ekabir
Akıncıxekabir

>>Akıncı Loncası Başkan Yardımcısı<<
>>ALLAH Yar ve Yardımcımız Olsun.<<