OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri
Re: OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri
Oktay ben bır onerıde bulunım loncandan bırer kısı sec her sınıftan ve yorum yazmalarını sagla bu olmazmı emınım dıgerlerıde arkadaslarına saygı duyarlar sonucta odul olsada bu bır eglence
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Konuyu tartışmaya çevirmeyiniz lütfen .
İKV Grup Bölgeleri özel sürüm olarak yayında! Hemen Satın Al !
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx
Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx
CIRCUS Alpbey
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx
Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx
CIRCUS Alpbey
- Marshall
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Erol'un sana turnuva daveti yaptığında 16'şar kişilik gruplar olacağını söylemediğini zannetmiyorum, kaldı ki 16'şar kişilik turnuva listesi olacağını söylemese bile buradaki yazıdan bunu görebilirdin. Bu bir bahane değil. Empati yap.WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
21 kişi sorununda yanlış anlaşılmaları gidermek için bu açıklamayı yapıyorum.
Turnuva başladığında katılıp katılmayacağımız belli değildi. Erol'un daveti üzerine bende loncam üyelerine soracağımı ve katılacakları ona bildireceğimi söyledim. Katılması muhtemel sayının 20/21 civarında olacağınıda söylemiştim. Loncamda ki kişilerle konuşarak katılıp katılmayacaklarını, katılırsa hangi karakterle gireceğini sordum ve bir liste hazırladım.
Listeyi neden benim yazdığıma gelince, lonca üyelerimin bir kısmının resmi forumu kullanmaması, kullananlarında takip etmemesi nedeniyle böyle bir liste verdim.
Bir loncadan 21 kişilik liste verilir mi diyorsunuz. Peki o 21 kişi tek tek forum hesabı açık peş peşe mesaj gönderse almayacakmısınız turnuvaya ?
Ek olarak, İki yüzlüsün demişsin RigorMortis fakat ben "güzel lonca güzel etkinlik"dedin sonra değiştin demişsin. Ben öyle bir cümle kullanmadım farkındaysan
İyiForumlar...
21 kişi peş peşe mesaj gönderse idi forumdan, illa ki sınırlar dolana kadar alınacaktı.Fakat bunun foruma açılmasının amacı da bu zaten. Birileri liste yapmasın diye, forumdan bireysel başvuru yapılsın diye.Bir turnuva düşün ki yarışmacıların üçte biri aynı loncadan.Turnuva "turnuva" adına yakışacak mıdır? Peki senin verdiğin listeden gidelim, senin verdiğin liste savaşçı sınırını doldursaydı, ve listende olup da turnuvaya giremeyecek savaşçılar olsaydı, yine de turnuvaya katılmayacak mıydınız?
Ek olarak, güzel lonca güzel etkinlik lafımı da ilkokul çocukları gibi kıvırman da gereksiz. Forumu takip eden, takip etmese de en azından Tloo üyeleri ile olan diyaloglarınızı görmüş kişiler rahat bir şekilde söyleyebilir bu tarz yazılarınız olduğunu. Bu son yazını senin de sırf yazmak için yazdığını düşünüyorum. Es geçeceğim.
Açıklık getirmemi isteyen arkadaşlar, yazımın gayet açık olduğunu idrak edemedilerse, yapabileceğim bir şey yok. Oktay bir ara anlatırsın loncana.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Nazım Hikmet.
Nazım Hikmet.
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
O liste zaten katılacağını onaylayan kişilerden oluşuyor
kafamdan liste oluşturmadım.
O listeyi yayımladığım mesajı yazdığım anda liste yerine hepsinin forum hesaplarından tek tek mesaj atabilirdim, yine aynı şekilde bir loncadan 21 kişi girmiş deyip laf edecekmiydiniz
Neyse konunun fazla uzamaması için attığım son mesaj budur
İyiForumlar...
O listeyi yayımladığım mesajı yazdığım anda liste yerine hepsinin forum hesaplarından tek tek mesaj atabilirdim, yine aynı şekilde bir loncadan 21 kişi girmiş deyip laf edecekmiydiniz
İyiForumlar...
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
MerhabaLar ;
Lİste konusuna açıkLık getirmek istiyorum . Konuyu iLk açtıgımızda , turnuva için Lİste sunan Lonca üyeLerinin BireyseL başvuru yaptıkLarını Görüyoruz . Hatta daha somutLaştırmak için isimLeride yazayım ; ATABEY , BLackRaveN , ZaGRoS , XxXZaLimFeLeKxXx , XxBLackDewiLxX . Eğer bir Loncadan birden fazLa kişini katıLmasına karşı bir tavrımız oLsaydı arzu edersinizki bu kişiLer bireyseL başvuruLarını yaptıkLarında karşı çıkardık ki böyLe bi karşıtLıgımız oLmadı hiçbir zaman !
Konunun iLk sayfasındaki turnuva kuraLLarını okursanız şayet başvuruLarın forum üzerinden yapıLacağını ve aLımLarın cevap sırasına göre oLacağını anLamak mümkün . Turnuva kuraLLarını önceden koydukki sonradan bir karışıkLık çıkmasın , ve bu kuraLLara herkezin uymasını istedik acaba çokmu şey istedik ?
Üye aLımLarının Forum üzerinden yapıLacağını forum kuraLLarında açıkca beLirttim , oyun üzerinden dahi turnuvaya üye aLımı yapmadık ! Forum hesabı oLmayan arkadaşLarın Liste içinde sunuLması Forum hesabı oLan ve forumu sürekLı takip eden arkadaşLarın önünü tıkar nıteLıkte oLmazmıydı sizce ? Biraz akıL muhasebesiyLe anLaşıLabiLecek bi oLay bence ...
TekrarLıyorum Forum kuraLLarında bahsettıgımız gibi turnuva üye aLımLarı konu aLtında cevap gönder butonunu kuLLanıp bir an önce cevap yazan arkadaşLar arasından aLınacaktır . KatıLımda sınırLı oLdugundan büyücü şifacı ve savaşçı sınıfLarında hedefLenen sayı yanı 16 ya uLaşana kadar cevap yazan arkadaşLarı turnuva Listesıne ekLeyecektık 16. dan sonrası ise maaLesefki turnuvaya katıLamayacaktı bunu açıkça beLirttim .
Lİste sunan arkadaşLarın bir diğer sözLeride şu oLdu ; Listedeki isimLeri sırayLa aLt aLta yazsam ne değişecek ? cevap veriyorum : Sizden öncede başvuru yapanLarı göz onunde buLundurarak eğer peş peşe yazdıgınız isimLerden 16. sayının dışında kaLan oLursa turnuva Listesine maaLesefkı ekLenemeyecektı . Sanırım anLaşıLmak istenmeyen böLum burasıydı , umarın artık anLaşıLır ...
Turnuvaya katıLmak İsteyen ve bireyseL başvuru yapan herkez Turnuvaya katımaya hak kazanıcaktır .
Turnuva kuraLLarını Tekrar yazıyorum ;
~Turnuva ; kLanLı, kLansız , Lodos ve arz oLan herkeze açıktır , sadece 49 LeveL oLmanız YeterLi .
~Her türün Kendi arasında karşıLaşacağı turnuvada birinciLer eLeme usuLü iLe beLirLenecektir .
~Her türden ( Savaşçı , Şifacı , Büyücü ) 16 oyuncu katıLabiLecektir .
~Turnuva eşLeşmeLeri her türden hedefLeniLen sayıya uLaşıLdıgında Lonca yetkıLıLerı tarafından beLirLenecektir.
~EşLeşmeLer beLirLendiğinde oyuncuLar o an turnuva görevLıLerının beLirLediği yerde karşı karşıya geLecektir .
~Yaşanan yoğunLuktan doLayı çıkabiLecek sorunLarı engeLLemek amacıyLa oko Lar tek tek yapıLacaktır ve oko Ların yapıLacağı yerLer turnuva görevLıLeri tarafından beLırLenip oyuncuLara biLdiriLecektir.
BaşvuruLar forumdaki bu konu aLtında yapıLacak ve turnuva görevLıLeri tarafından kayıt aLtına aLınacaktır . ÜzüLerek söyLemek isterimki başvuruLar sayının her tür için 16 yı geçmesi haLinde dikkate aLınmayacaktır . Ne kadar erken başvurursanız turnuvaya katıLmanız o kadar garantiLeşir
Yoğun iLgi için Tekrardan teşekkür eder İyi forumLar diLerim...
Lİste konusuna açıkLık getirmek istiyorum . Konuyu iLk açtıgımızda , turnuva için Lİste sunan Lonca üyeLerinin BireyseL başvuru yaptıkLarını Görüyoruz . Hatta daha somutLaştırmak için isimLeride yazayım ; ATABEY , BLackRaveN , ZaGRoS , XxXZaLimFeLeKxXx , XxBLackDewiLxX . Eğer bir Loncadan birden fazLa kişini katıLmasına karşı bir tavrımız oLsaydı arzu edersinizki bu kişiLer bireyseL başvuruLarını yaptıkLarında karşı çıkardık ki böyLe bi karşıtLıgımız oLmadı hiçbir zaman !
Konunun iLk sayfasındaki turnuva kuraLLarını okursanız şayet başvuruLarın forum üzerinden yapıLacağını ve aLımLarın cevap sırasına göre oLacağını anLamak mümkün . Turnuva kuraLLarını önceden koydukki sonradan bir karışıkLık çıkmasın , ve bu kuraLLara herkezin uymasını istedik acaba çokmu şey istedik ?
Üye aLımLarının Forum üzerinden yapıLacağını forum kuraLLarında açıkca beLirttim , oyun üzerinden dahi turnuvaya üye aLımı yapmadık ! Forum hesabı oLmayan arkadaşLarın Liste içinde sunuLması Forum hesabı oLan ve forumu sürekLı takip eden arkadaşLarın önünü tıkar nıteLıkte oLmazmıydı sizce ? Biraz akıL muhasebesiyLe anLaşıLabiLecek bi oLay bence ...
TekrarLıyorum Forum kuraLLarında bahsettıgımız gibi turnuva üye aLımLarı konu aLtında cevap gönder butonunu kuLLanıp bir an önce cevap yazan arkadaşLar arasından aLınacaktır . KatıLımda sınırLı oLdugundan büyücü şifacı ve savaşçı sınıfLarında hedefLenen sayı yanı 16 ya uLaşana kadar cevap yazan arkadaşLarı turnuva Listesıne ekLeyecektık 16. dan sonrası ise maaLesefki turnuvaya katıLamayacaktı bunu açıkça beLirttim .
Lİste sunan arkadaşLarın bir diğer sözLeride şu oLdu ; Listedeki isimLeri sırayLa aLt aLta yazsam ne değişecek ? cevap veriyorum : Sizden öncede başvuru yapanLarı göz onunde buLundurarak eğer peş peşe yazdıgınız isimLerden 16. sayının dışında kaLan oLursa turnuva Listesine maaLesefkı ekLenemeyecektı . Sanırım anLaşıLmak istenmeyen böLum burasıydı , umarın artık anLaşıLır ...
Turnuvaya katıLmak İsteyen ve bireyseL başvuru yapan herkez Turnuvaya katımaya hak kazanıcaktır .
Turnuva kuraLLarını Tekrar yazıyorum ;
~Turnuva ; kLanLı, kLansız , Lodos ve arz oLan herkeze açıktır , sadece 49 LeveL oLmanız YeterLi .
~Her türün Kendi arasında karşıLaşacağı turnuvada birinciLer eLeme usuLü iLe beLirLenecektir .
~Her türden ( Savaşçı , Şifacı , Büyücü ) 16 oyuncu katıLabiLecektir .
~Turnuva eşLeşmeLeri her türden hedefLeniLen sayıya uLaşıLdıgında Lonca yetkıLıLerı tarafından beLirLenecektir.
~EşLeşmeLer beLirLendiğinde oyuncuLar o an turnuva görevLıLerının beLirLediği yerde karşı karşıya geLecektir .
~Yaşanan yoğunLuktan doLayı çıkabiLecek sorunLarı engeLLemek amacıyLa oko Lar tek tek yapıLacaktır ve oko Ların yapıLacağı yerLer turnuva görevLıLeri tarafından beLırLenip oyuncuLara biLdiriLecektir.
BaşvuruLar forumdaki bu konu aLtında yapıLacak ve turnuva görevLıLeri tarafından kayıt aLtına aLınacaktır . ÜzüLerek söyLemek isterimki başvuruLar sayının her tür için 16 yı geçmesi haLinde dikkate aLınmayacaktır . Ne kadar erken başvurursanız turnuvaya katıLmanız o kadar garantiLeşir
Yoğun iLgi için Tekrardan teşekkür eder İyi forumLar diLerim...
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- Marshall
- Sahaf Yardımcısı
WaxWhineRAVYN yazdı:O liste zaten katılacağını onaylayan kişilerden oluşuyorkafamdan liste oluşturmadım.
İyiForumlar...
Gayet de açık yazıyorum ama neden hâlâ anlayamadın çözemedim. Sana kafandan liste oluşturdun demedim zaten. Sen sordun herkese, hepsi onayladı.Sizden başka katılanlar da olacak, ki sizden önceden ismini yazdıranlar da oldu. Sen 11 savaşçı sundun diyelim. 6 kişi de önceden başvurmuştu. 16 kişilik sınır aşıldı, o 1 kişi açıkta kaldı diye yine katılmayacak mıydınız turnuvaya? Yeter, daha basite indirgeyemiyorum.
Her kişinin hesabından girip başvuru yapsaydın keşke, o zaman bu sorun olmayacaktı. O zaman bu mesajlar olmazdı fakat, o turnuvaya turnuva denmezdi. Sen eğer bir lonca yöneticisi olarak böyle bir hareketin uygun olduğunu düşünüyorsan, diyecek laf yok zaten. Senin bunu düşünüp şöyle demen uygun olurdu, ki demedin, sanırım yine olsa yine demeyeceksin, gençliğine veriyorum: "Loncamızdan bu kadar adamın katılması uygun olmaz, en isteklileri seçeriz, 2-3 kişi, onlar bizi temsil ederler. Böylece diğer oyunculara da bu eğlenceden yararlanma şansı tanımış oluruz" .
Kalenderbey'in açıklamaları yeterli. Tartışmayı uzatmak umrumda olmaz da, bu konunun kirlenmesini istemiyorum daha fazla.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Nazım Hikmet.
Nazım Hikmet.
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
önceLikle Slmlar ...
Yukarda yazılanları okumadım aMa eğer HaLen savaşçıLara aLım varsa Beni Yazarsanız sevinirim ....
BeLaXLaStMoHiCaN ....
Yukarda yazılanları okumadım aMa eğer HaLen savaşçıLara aLım varsa Beni Yazarsanız sevinirim ....
BeLaXLaStMoHiCaN ....
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
SeLamunAleykum
Osmanlı Loncası [ Tloo ] Bir Kuruluş Yıl Dönümü İçin. Bir Etkinlik Düzenleyeceklerini Foruma Konu Açıp Sİzlere Danıştılar.
Bu Sorunu çözmek İçin Bu Yazıları Yazıyorum
Erol Bİr Şeyler Yazmış Görmedim Ben. Yok Erol Böyle Dedi Yok Bunu Dedi Dİye. Konu Baya Uzadı..
Oktay RoA Arkadaşlarımın Hesapı Yok Dedi. Forumda Ve Kendisi 16 Kişilik Grupda Yer ALmak İstiyoruz. Die Tloo Arkadaşlarıma Bildirdi..
Ve Oktayın Bu Kelime Yazıp Bir Sorun Yok Diye Görüyorum.. Egerki 16 Kişilik Grup Yoksa. Oktayın Burda Yapmış Olduğu Hareket Yanlış..
Cuma Namazında Cemaati Toplamış Gibi. Turnuvaya Geliyorlar. O Zmn..
Bu Konuyu Fazla Uzanmasını İstemiyorum..
Bu Turnuva BöyLeyse Gelmioruz. Dien Birileri. Varsa Ben [ Küçük Esat ] Derim.. Çokta Tın. Derim..
Ayıptır Söylemesi Turnuvayın İçini Edenler Var. Bu Resmen Tloo Ailesine Saygısızlık....
Ben Tloo Üyesi Degilim. Ama Kalbim Daima Orda. Söyledigim Gibi Konu Fazla Uzanmasın.. GeLen Gelsin. Gelmeyen Gelmesin. .
Gidene Elveda. GeLene Eyw. Diorum Ben..
Turnuvaya Katılacak Tüm Arkadaşlarıma Başarılar.
Tloo Ailesi Allah Yardımcınız Olsun Ne Deyim.. İyi Eglenceler
Osmanlı Loncası [ Tloo ] Bir Kuruluş Yıl Dönümü İçin. Bir Etkinlik Düzenleyeceklerini Foruma Konu Açıp Sİzlere Danıştılar.
Bu Sorunu çözmek İçin Bu Yazıları Yazıyorum
Erol Bİr Şeyler Yazmış Görmedim Ben. Yok Erol Böyle Dedi Yok Bunu Dedi Dİye. Konu Baya Uzadı..
Oktay RoA Arkadaşlarımın Hesapı Yok Dedi. Forumda Ve Kendisi 16 Kişilik Grupda Yer ALmak İstiyoruz. Die Tloo Arkadaşlarıma Bildirdi..
Ve Oktayın Bu Kelime Yazıp Bir Sorun Yok Diye Görüyorum.. Egerki 16 Kişilik Grup Yoksa. Oktayın Burda Yapmış Olduğu Hareket Yanlış..
Cuma Namazında Cemaati Toplamış Gibi. Turnuvaya Geliyorlar. O Zmn..
Bu Konuyu Fazla Uzanmasını İstemiyorum..
Bu Turnuva BöyLeyse Gelmioruz. Dien Birileri. Varsa Ben [ Küçük Esat ] Derim.. Çokta Tın. Derim..
Ayıptır Söylemesi Turnuvayın İçini Edenler Var. Bu Resmen Tloo Ailesine Saygısızlık....
Ben Tloo Üyesi Degilim. Ama Kalbim Daima Orda. Söyledigim Gibi Konu Fazla Uzanmasın.. GeLen Gelsin. Gelmeyen Gelmesin. .
Gidene Elveda. GeLene Eyw. Diorum Ben..
Turnuvaya Katılacak Tüm Arkadaşlarıma Başarılar.
Tloo Ailesi Allah Yardımcınız Olsun Ne Deyim.. İyi Eglenceler
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
Etkinlik tarihleri başvurular tamamlandıkdan sonra duyurlacaktır.
İlginiz için teşekkürler.
İlginiz için teşekkürler.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Yaşına bırakıyorum Esat.. :roll:
Tartışmalar çok anlamsız. TLOO sunucuya bir renk katmak istemiş fakat konu nerelere gidiyor. Tarafların bir daha mesaj göndermemesi dileklerimle...
Tartışmalar çok anlamsız. TLOO sunucuya bir renk katmak istemiş fakat konu nerelere gidiyor. Tarafların bir daha mesaj göndermemesi dileklerimle...