DeĞiŞİk SUnUCuLARa Da CaR AKTaRsaK Nasıl oLUR YöNETiM
DeĞiŞİk SUnUCuLARa Da CaR AKTaRsaK Nasıl oLUR YöNETiM
Değişik sunuculara car aktarsak hem oyundan sıkılmayız hem daha değişik arkadaslar ediniriz BenCe SUnUCu değiştirmede olsuN YaNi 4 SeNeDiR oYnUyoRuz sıKıLDık yaNi okAdaRKi FaRkLI arKAdASlAR FaRklI oyuN UYGuLMAsıYla sıkInTımIzı GideRmiŞ oluruz diye DüŞünÜYorUM SizCe de İİ deilmi......
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: DeĞiŞİk SUnUCuLARa Da CaR AKTaRsaK Nasıl oLUR YöNETiM
Böle Birşey Olsa Hemen Tılsıma Giderim, :mrgreen: :lol: 
yani arkadasım farklı insanlar tanırız farklı oyuncular tanırız sadece 1 hak olsn sunucu degiştirme yeterli yada mahalle arkadaslarınla hemsrlernle aynı sunucuda toplanır geyik muhabbeti artar
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Siz de bu para harcama azmi olduktan sonra herşey olur merak etmeyin

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Merhabalar,
Sunucular arası karakter transferi olsa güzel olur tabiki ama bunun olumsuz yanlarınıda düşünmek gerekir.Örneğin; Anka sunucusunda bol bol mavi topaz toplayıp Eminönü sunucuna karakterini aktarsa Eminönü Sunucusunda bir anda zengin olabilir.
Şimdilik böyle bir düşünce yok ama bu olumsuzluklar aşıldığında yani ilerleyen zamanlarda olabilir neden olmasın
İyi Eğlenceler
Sunucular arası karakter transferi olsa güzel olur tabiki ama bunun olumsuz yanlarınıda düşünmek gerekir.Örneğin; Anka sunucusunda bol bol mavi topaz toplayıp Eminönü sunucuna karakterini aktarsa Eminönü Sunucusunda bir anda zengin olabilir.
Şimdilik böyle bir düşünce yok ama bu olumsuzluklar aşıldığında yani ilerleyen zamanlarda olabilir neden olmasın
İyi Eğlenceler
- xXxJOSEPxXx
- İri Fare Avcısı
bahane yokFatih yazdı:Merhabalar,
Şimdilik böyle bir düşünce yok ama bu olumsuzluklar aşıldığında yani ilerleyen zamanlarda olabilir neden olmasın![]()
İyi Eğlenceler
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Başka Sunucuya Aktarım Saçma Olurdu. :arrow: :arrow: 
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- secret
- FareAdam Düşmanı
Talep çok olursa yapılır

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Destek Formu ile iletmiş ve buna yakın bir cevap almıştım.Fatih yazdı:Merhabalar,
Şimdilik böyle bir düşünce yok ama bu olumsuzluklar aşıldığında yani ilerleyen zamanlarda olabilir neden olmasın![]()
İyi Eğlenceler