Arkadaslar Telefonumda 0 TL var ( Turkcell ).500 akce alacagım diyelim.
500 Akce için 5 tL yükleteceğime göre 1 TL mesaj parası ne olacak.Eksiden almıyor.6 TL yüklenmiyor.İlla bana 10 TL mi girecek yani .SS
6 , 7 , 8 , 9 TL yükLenmiyorsaa.
Re: 6 , 7 , 8 , 9 TL yükLenmiyorsaa.
Havale Ücreti Alınması Gayet Normal.
Sonuçta Mobil Şirketler Bu yoldan kazanç sağlıyorlar.
Her yüklemeden Sonra Sanırım 1.TL Havale ücreti gidiyor.500 akçe yüklemek istiyorsan 6 tl yüklemen lazım.
Her yüklemeden Sonra Sanırım 1.TL Havale ücreti gidiyor.500 akçe yüklemek istiyorsan 6 tl yüklemen lazım.
En son TAKVA tarafından 06 Mar 2011 13:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Halave ücreti 1 TL dir.TAKVA yazdı:Havale Ücreti Alınması Gayet Normal.
Her yüklemeden Sonra Sanırım 2.TL Havale ücreti gidiyor.500 akçe yüklemek istiyorsan 7 tl yüklemen lazım.
HİPHOPSTYLE
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Mobil ödeme sisteminden bildiğim kadarıyla zaten GSM şirketleri belli miktarda komisyon alıyor.1 lira çoğu zaman zorluk çıkartıyor.
2006-2013
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Bir mesaj atıp beklemenizi öneririm bazen yanıt vermiyorlar gec geliyor buda operatör şirketlerin oyunu
şahsım oalrak 30 lira yükledim hattıma -5.64 vardı sadece 1000 akce alabildim
talihsizlik sadece 1 defa e pin geldi param olduğu halde olanlarda sms atmaktan bitti
TAKVA nın mesajını değiştirerek yanlışmış gibi gösterme .Kayzer yazdı:Halave ücreti 1 TL dir.TAKVA yazdı:Havale Ücreti Alınması Gayet Normal.
Her yüklemeden Sonra Sanırım 2.TL Havale ücreti gidiyor.500 akçe yüklemek istiyorsan 7 tl yüklemen lazım.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Tokerx yazdı:TAKVA nın mesajını değiştirerek yanlışmış gibi gösterme .Kayzer yazdı:Halave ücreti 1 TL dir.TAKVA yazdı:Havale Ücreti Alınması Gayet Normal.
En son TAKVA tarafından, 06 Mar 2011 13:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Sende gözlerini aç
HİPHOPSTYLE
- Cover
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
aynısı bana oldu.27 TL yükledim sadece 1000 akçe alabildim.Eksilere düşmemesi gerçekten ızdırapYasinKocamanca yazdı:Bir mesaj atıp beklemenizi öneririm bazen yanıt vermiyorlar gec geliyor buda operatör şirketlerin oyunuşahsım oalrak 30 lira yükledim hattıma -5.64 vardı sadece 1000 akce alabildim
talihsizlik sadece 1 defa e pin geldi param olduğu halde olanlarda sms atmaktan bitti
![]()
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

Haklsınız havale ucretı sorun cıkarıyor , bende 40 tl yuklemıstım 4 bin akce icin ( 2bin+ 2 bin ) Havale ucretı hesapta yoktu tabı 3500 yukleyebıldım tekrar tl yuklemem gerektı o kadar zahmet
Ancak konuyu açan arkadasa soyle soyleyeyım parça kontor bir çok noktada satılıyor 1 ,2 ,3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8 ,9 kaç tl n varsa o kadar yukleyebılıyorsun 
Siz olayı anlamadınız konu saptı.Tamam 1 TL biliyorumda turkcell 6 Tl yuklemıyor 10 TL 5 Tl 20 Tl seklnde yukluyor.500 akce alcam 0 tl var diyelim.5 tl yukledm 1 tl mesaj parası 6 tl yuklmem gerek.6 yuklenmıyo illa 10 yuklucem 4 tl bana giricek onu diyom.