İkv den burs istiyorum..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: İkv den burs istiyorum..

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

Para kazanan için parayı nerden buldugun değil ne kadar verdiğin önemlidir.

Oyunun yüzde 90 nı ortaokul ve lise den oluşuyor bu bi gerçek.İnsanlar plus almadan oyuna giremeyecek, herkezin elinde yanarlı dönerli itemler varken onun elinde birşey olmayacak.Bir oyun için para verilmez felsefesini bizim yönetimimiz gerçekten çok iyi saf dışı etti.Oyunun yıllardır ücretsiz oynamasından dolayı kazandıgı oyuncuları kaybetme zamanı bence şimdi gelecek.Neden mi ? Çünkü oyuna yıllardır ücretsiz diye insanlar geldi, şimdi gelip bir bakacakki ney akçe mi paralı mı boşver Metin2 oynarız Kınght oynarız en azından kastıgımız charı satarız, emeğimizin karşılığını alırız derler.İkv ye bağımlı olan kişiler (ben dahil) oyunu ileriye götürebilirse götürebilir yoksa reklam yapayım oyuncum gelsın öyle olmaz.Paralı oyunda oynatacaksanız insanları o kadar güzellikler yapmanız gerekecekki bi Metin2 seviyesine çıkın.

Metin2'de herkez para yatırıyor ama kımse mızmızlık etmiyor.Çünkü parasının hakkını alıyor.Biz ise bi silah arttırmamız şansa bakmıyor.Yağma arttırıcı al oda şansa dayalı olsun gir gir gir bişey cıkmasın.Maden arttırıcı al çek çek çek cıkmasın.Ee arkadaşım ben para verdim nerde karşılığı ? Ama Metin2'de böyle bişey yok.Örnek olarak kat bileti alırsın çıkarsın 1 kat yukarı orada canavar kesersin.Bizim oyunumuzun herşeyi şans olmuş.Bizzat benim 600milyon civarında param var ne yapıcam ben parayla ? Bi tek şaheser mi üreticem e ürettik? Ben belkı zamanım yoksa 2 3 saat migrata girmek zorundamıyım.Koy bi satıcıya 20m(misal olark söyledim) e bi zırh bende alıp giyeyim.Böyle oyun ilerlemez böyle oyun genişlemez.
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

MeGaxZuPpER yazdı:Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL

gibi fiyatlar konulmuş kendi adıma konuşmak gerekirse eskiden bir plus almak için 1 hafta (5 okul günü) aç kalırdım ve alırdım ben okuyan bir öğrenciyim babamın eline bakıyorum tamam haklısınız para kazancaksınız ama öğrenciyiz diye bu kadar yüklenmeyin bize şimdi 2500 akçe almak için 1 ay aç kalcam + bide plus derken nasıl yetişcek param lütfen yönetici arkadaşlar yardımcı olun hiç olmassa 2 3 gün karnım doysun bi burs ayarlayında

Lütfen yönetim ya hep kendinizi düşünmeyin az da bu oyuncularımız parayı nerden bulcak diye düşünün..
Benden sana tavsiye. Sadece plus al gerisini boşver. Oyuna sadece haftasonları ve tatillerde gir. Okuyan adamsın. Ben oyunlarla zamanında çok şey kaybettim üniversiteyi kazandım evet ama istediğim bölüm değildi ve yeniden hazırlanıyorum bu yaşımda. Bir düşün bunları burası sanal alem çok yüklenmemelisin .
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

KUTLUBEY yazdı:Evet, bu konuda iki tarafta haklı.

Klasik örnek Metin2. Metin2'de herkesin EP dediğimiz gerçek para ile alınan materyalden aldığını sanmıyorum. Ama çok oyuncu var. Yönetim etkilenmiyor. Ama İKV öyle değil.

Bir de İKV'de para veren ile para vermeyenin farkı çok.

Elden geçirilip geliştirilmesi gerektiğini dile getirmiş ama olumsuz cevap almıştım.

İKV Dışında başka oyunların isimlerini vermek yasaktır.

Bilginize
KUTLUBEY !
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen GocmenTurk »

ISTANBULFATIHI yazdı:
KUTLUBEY yazdı:Evet, bu konuda iki tarafta haklı.

Klasik örnek Metin2. Metin2'de herkesin EP dediğimiz gerçek para ile alınan materyalden aldığını sanmıyorum. Ama çok oyuncu var. Yönetim etkilenmiyor. Ama İKV öyle değil.

Bir de İKV'de para veren ile para vermeyenin farkı çok.

Elden geçirilip geliştirilmesi gerektiğini dile getirmiş ama olumsuz cevap almıştım.

İKV Dışında başka oyunların isimlerini vermek yasaktır.

Bilginize
KUTLUBEY !

++ ;)
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Redsxhell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Redsxhell »

Fiyatların Cok Ucuk Kacık Oldugunu Dusunmuyorum Bir Paket Sigara Parasına Akçe Alına Biliyo Ögrencıysen Zaten Derslerine Calıs Oyun Oyun Nereye Kadar Yaz Tatılınde Zaten Alırsın
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sahxyilan »

MeGaxZuPpER yazdı:Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi yeni akçe sistemi geldi
500 Akçe 5 TL
1000 Akçe 10 TL
2500 Akçe 25 TL

gibi fiyatlar konulmuş kendi adıma konuşmak gerekirse eskiden bir plus almak için 1 hafta (5 okul günü) aç kalırdım ve alırdım ben okuyan bir öğrenciyim babamın eline bakıyorum tamam haklısınız para kazancaksınız ama öğrenciyiz diye bu kadar yüklenmeyin bize şimdi 2500 akçe almak için 1 ay aç kalcam + bide plus derken nasıl yetişcek param lütfen yönetici arkadaşlar yardımcı olun hiç olmassa 2 3 gün karnım doysun bi burs ayarlayında

Lütfen yönetim ya hep kendinizi düşünmeyin az da bu oyuncularımız parayı nerden bulcak diye düşünün..
Kardeşim şuanda içinde olduğun durumdayım.8.sınıf öğrencisiyim ve akçe almak için annemin okul için verdiği o 2 TL 2.50 TL yi kenara koyarak akçe almak ve plus almak durumundayım.Oyun oynuyoruz evet ama akçesiz de olmuyor diğer oyuncular akçe ile itemler düşürüyor bended düşürmek istiyorum ve akçe almak istiyorum.Annemin bana verdiği parayı harcamıyorum akçe alıyorum.Birazcık düşürseniz çok iyi olacak.
Mesela öğrenci indirimi gibi olabilir mesela.
Tc mizi gireriz sizde bakarsınız yaşımıza ona göre indirim yaparsınız .
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Selamlar,

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki "İKV'de Akçe olmadan oyun oynanmaz, Plus Paket olmadan oyun oynanmaz." düşüncesine sahip kullanıcıların, kendi yorumlarıdır. Gerçek para ile satın alınan, oyun içinde bir takım avantajlar sağlayan bu özellikler asla olmazsa olmaz değildir.

Gerçekçi olmak gerekirse, oyunumuzu oynayan öğrenci arkadaşların maddi durumları bu konuda yetersiz ise öncelik olarak birincil ihtiyaçlarını karşılamaları gereklidir. Oyun, bizlerin eğlenmesi için oluşturulan bir aktivitedir. Eğlence gibi ikincil ihtiyaçların, birincil ihtiyaçlardan önce karşılanması çok yanlış bir durumdur.

Bu konuda genç arkadaşlarımızın gerçek hayatında zorluklar ile karşılaşmaması için bu tavsiyemizi değerlendirmelerini öneririz.

Konu içeriği kişisel tartışmaya dönüştüğü için kilitlenmiştir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön