TÜFEK???
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TÜFEK???
bi ara yanılmıyosam Gm ATX vermişti bi kaç kişiye ama sadece karakter çantasında gözüküyor.Eline alamıyorsun yani 
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

neyse amam gerçekten gördüm
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Selamlar,
Hata veya hile olarakda biliniyor. Nasıl yapılacağını bir kaç kişiden öğrendim forum üzerinden herkese açıklamam doğru olmaya bilir. Söylemek istemiyorum. En sonki güncellemelerde o tür hatalar sanırım düzeltilmişti.
Hata veya Hile olarak bilinen bu tüf vs. bunları fark etmek kolay. Şöyle izah edeyim: aşağıda yazdıklarıma bakarsanız yansıtılanlara dikkat edin aynısı olacaktır. Mesele Nucleus kolye gördüm, 1 lvl olarak görüküyordu.
[Tip]: ?*talon
[Seviye]: 14?
Hata veya hile olarakda biliniyor. Nasıl yapılacağını bir kaç kişiden öğrendim forum üzerinden herkese açıklamam doğru olmaya bilir. Söylemek istemiyorum. En sonki güncellemelerde o tür hatalar sanırım düzeltilmişti.
Hata veya Hile olarak bilinen bu tüf vs. bunları fark etmek kolay. Şöyle izah edeyim: aşağıda yazdıklarıma bakarsanız yansıtılanlara dikkat edin aynısı olacaktır. Mesele Nucleus kolye gördüm, 1 lvl olarak görüküyordu.
[Tip]: ?*talon
[Seviye]: 14?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
İKV tanıtım görsellerinde bir karakterin elinde görmüştüm ama oyunda görmedim hiç.