Elementler işe yarayacak diyen arkadaşlara bir örnek grup bölgerinde fiziksel kral olacak ve savaşçının vuruşları elementler çökecek galiba artık savaşçı daha ön planda olacakJouRney yazdı:"Çemberlitaş Usulü" efsunun Elektrik Direnci vermesinden yola çıkarak herkes böyle bir fikir ileri sürüyor. Ne kadar doğru bilinmez; Çemberlitaş geldiğinde göreceğiz.Kapris yazdı:Çemberlitaş'ta elektirik direncide lazım olacak
"Resim Alıntıdır"
Savaşçılara yapılan haksızlıklar.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Savaşçılara yapılan haksızlıklar.
Savaşçıdaki Element Hasarlı eşyalar (Örn. Hasar Asit, Hasar Buz) Çemberlitaş'ta işe yarayacakmış,KaraXHayalet yazdı:Elementler işe yarayacak diyen arkadaşlara bir örnek grup bölgerinde fiziksel kral olacak ve savaşçının vuruşları elementler çökecek galiba artık savaşçı daha ön planda olacak
kaynak yönetimden
2009-2013
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Off daha millet grup bölgelerini grup ararken yenisi geliyo bana çook ama çook saçma geldi
bu bilgiye nerden ulaştığını sölermisin yönetim demişsin ama nerden buldun ?JouRney yazdı:Savaşçıdaki Element Hasarlı eşyalar (Örn. Hasar Asit, Hasar Buz) Çemberlitaş'ta işe yarayacakmış,KaraXHayalet yazdı:Elementler işe yarayacak diyen arkadaşlara bir örnek grup bölgerinde fiziksel kral olacak ve savaşçının vuruşları elementler çökecek galiba artık savaşçı daha ön planda olacak
kaynak yönetimdenDediğin gibi "Savaşçı" Çemberlitaş'ta ön planda olacak.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Forumda 'Çemberlitaş' konularında yazmışlardı. Hangi konu hatırlamıyorum.Tokerx yazdı:bu bilgiye nerden ulaştığını sölermisin yönetim demişsin ama nerden buldun ?JouRney yazdı:Savaşçıdaki Element Hasarlı eşyalar (Örn. Hasar Asit, Hasar Buz) Çemberlitaş'ta işe yarayacakmış,KaraXHayalet yazdı:Elementler işe yarayacak diyen arkadaşlara bir örnek grup bölgerinde fiziksel kral olacak ve savaşçının vuruşları elementler çökecek galiba artık savaşçı daha ön planda olacak
2009-2013
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Konuya gerı donersek arkadasın dedıgıne katılıyorum yonetım butun karakterlerı dengede tutmayı saglamaya çalısıyoruz dıyor ama savascıda TANK degılsen hıçsın bılseydım savascı açmazdım hıç bır grup bolgesıne yada kadıme bıle gıdemıyorum buna çagre bulmaları lazım.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Kardeşim geçin bu işleri hiçkimse savaşcı hasar veriyor diye almaz gruba.Oyunun kuralı budur.Savaşcı dayanıklıdır tank olur büyücü hasar veriri şifada can basar.Yeni çok beklersiniz.Diyorsun kim element işe yarayacakmış .O zaman büyücü içinde işe yarar bu sadece savaşcı için değilkiJouRney yazdı:Savaşçıdaki Element Hasarlı eşyalar (Örn. Hasar Asit, Hasar Buz) Çemberlitaş'ta işe yarayacakmış,KaraXHayalet yazdı:Elementler işe yarayacak diyen arkadaşlara bir örnek grup bölgerinde fiziksel kral olacak ve savaşçının vuruşları elementler çökecek galiba artık savaşçı daha ön planda olacak
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
E o zaman Ecel veya Latif neden max veriyorJouRney yazdı:Savaşçıdaki Element Hasarlı eşyalar (Örn. Hasar Asit, Hasar Buz) Çemberlitaş'ta işe yarayacakmış,KaraXHayalet yazdı:Elementler işe yarayacak diyen arkadaşlara bir örnek grup bölgerinde fiziksel kral olacak ve savaşçının vuruşları elementler çökecek galiba artık savaşçı daha ön planda olacak
- Burgazxfurkan
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
kardeş sana çok fazla hak veriyorum umut ediyorumki bu haksızlıklar çemberli taşta aleyhimize döner :idea: