Senden Bunu Beklemezdim...Evulation yazdı:Splash yazdı:---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Erkek Savaşçı ALman Ok Ucu Destekli Platin Zırh
Erkek Savaşçı Eski ve ark Ayak
Erkek Savaşçı Alman Pamuklu Ayakkabı
Erkek Savaşçı Eski Ve Ark Pantolon
Erkek Savaşçı Alman Conk Modeli Pantolon
Erkek savaşçı Alman Ok Ucu Eldiven
Alman Modeli Kolye
Alman Modeli Yüzük
Alman Ok Ucu Modeli Platin İtfaiye Baltası
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yukarıkdai Set Urban Yada Yücelen Kafa Koparan İle Takas Edilecektir.Nakit Verecekler İse Teklif Yazarlarsa Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.Bana Oyunda;
:arrow: Deapfreez
:arrow: Fastxking
:arrow: Dangerking
:arrow: Cxking <---------------------------
:arrow: Cxrazymagic
:arrow: Dangerbüyü
YUKARIKİ KARAKTERLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ FAKAT LÜTFEN ÖNCE BURADA TEKLİF LERİNİZİ YAZIN
Ama Sanada Bi Çift Sözüm Var.Farkındamısın Blmm Ama O Cxking Ve Cxrazymagic Lonca çarları...Eğer Yazdıklarımı Okursan O Çarlarda Bana Ait Değil...Bu Satışta
Erkek Savaşçı Eski ve ark Ayak
Erkek Savaşçı Alman Pamuklu Ayakkabı
Erkek Savaşçı Eski Ve Ark Pantolon
Erkek Savaşçı Alman Conk Modeli Pantolon
Yukarıdaki İtemler Bahsettiğim Arkadaşımın İtemleriydi.Oyundan Benim karakterlerimi görürsen Benim tek savaşçım var o da 49 lewel bayan çardr.Fakat Benim Kafa Koparan Merakımı ANlattığımda O da Bana Olayı Anlattı Ve Müşteri Bulursan Bu itemleri satıp sana Kafa koparan alalım dedi.Olay sadece Bundan İbaret İster İnanırsın İster İnanmazsın..Bu Sizin Kararınıza Bağlı.Unutmaki Beni Bu Loncaya Girme Amacım Şaheser üretmek Felan değildir...Ki zaten Ben Seagle a da Bahsettim banA Yücelen kafa alsak Da Olur demiştim.Hatta Bana Kafa ALın benden Sonra Loncaya girecek olursada Benim şaheser üretme Sıramı ona verin Demiştim.
Neyse Madem Loncadan Atılmamı İstiosunuz Öyle Olsun Bakalım.
Ayrıca Sen Bana Bunların Hesabını Soruosun Fakat Sen İlk Önce Benden Çaldığın 35m İn Hesabını ver
İsim Satıorum dedin Benden parayı Aldın Ve Oyuna girip Beni yasaklıya ekledin.Ben Bu olayı Burya Ekledim Ve Snn bana cevabın Çarımı Başkaları Çaldı,Bende Çarımı Yeni Aldım dedin.Ben de Buna İnanmıorum Madem Öle Bana Kanıt Bul getir.Eğer Benden Kanıt İstersen Çaldığın Paraların Tarihini Bulup SObeeden Konuşma Geçmişini ALırım.
Bu Arada Sn Kendine Ait Bir Lonca Kurmuşsun(Onlymylove,Feelymylove,Justınmylove)Loncanın Adı da Mylove Sen İlk Önce kendi hatalrına Ve Benden Çaldığın 35m e Bak Ondan Sonra Benle Polemiğe Gir Oke
Eğer Bu kadar haysiyetli olsaydın Bu Konuya Yazdıüım gün gelir paramı verirdin.
Neyse Seni Allaha Havale Ediorum..Benden Çaldığın parayıda Haram ediorum.
Kolay gelsin