Klibi daha detaylı izledim de gerçekten esinlenmiş olunabilir. Hatta esinlenmiş. Girişteki bir parça gerçekten hoparlörden yayınlanan fon müziği ama o müziği diğer müzikten arındırıp mı koydular yoksa Emre Bey'e mi yorumlattılar bilemem.
Bir başka şey vardır ki ben oyuna başladığımdan beri çözemedim:
Domuz orada tam olarak ne diyor ve buna başta Agah Efendi olmak üzere Teşkilat niye izin veriyor?
Müzik eserlerinin yada görsel eserlerin ne kadarlığının öykünebileceği üzerine konuya vakıfım.Bahsi geçen bu yazımda ele aldığım konu sebebiyle oyunun müzik bölümünden sorumlu değerli sanatçımızın eleştrilmesi söz konusu değildir.Aksine kendisini burdan yürekten tebrik ediyorum.Yeraltı güncellemesinde yeralan domuz adam figürü çok sağlam bir öykünmeyle bu şekilde desteklenmesi her açıdan evrenselliği yakalama çabası olarak görüyorum.Bu oyunu oynayan genç arkadaşlarımızın toplumda insan kılığında dolaşan domuzları,köpekleri,koyunları artık farketmesi ve buna göre yönünü tayin etmesi gerekir.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Tek kelime ile dumura uğradım.. Eminönünde dinlediğimiz şarkı gerçekten bu eserin introsu..
Bu tespiti yapan Ocipres arkadaşımızı canı yürekten kutluyorum..
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Re: EMİNÖNÜ HOPARLÖRDEN PİNK FLOYD U DİNLEMEK!
xDAVUT 06 Mar 2011 16:29
Sizce Bu Durum İyi mi Kötü mü ?
Güzel bir yaklaşım. Bunda kötü bişey olsa emin ol bu kötü bişey dememi engelleyecek ne bende bir fren mevcut nede böyle bir engellemeyi takarım.Bu tür devasa bir oyunun kurgusu zaten bize ait değil.Senelerdir pc lerde nette oynadığımız oyunların bize uyarlanışı İKV.Ama illa orjinal bir oyun isterim diyorsan kafadengi bir arkadş bulup Hacivat - Karagöz oynayacaksın .Sevgiler Saygılar.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Re: EMİNÖNÜ HOPARLÖRDEN PİNK FLOYD U DİNLEMEK!
xDAVUT 06 Mar 2011 16:29
Sizce Bu Durum İyi mi Kötü mü ?
Güzel bir yaklaşım. Bunda kötü bişey olsa emin ol bu kötü bişey dememi engelleyecek ne bende bir fren mevcut nede böyle bir engellemeyi takarım.Bu tür devasa bir oyunun kurgusu zaten bize ait değil.Senelerdir pc lerde nette oynadığımız oyunların bize uyarlanışı İKV.Ama illa orjinal bir oyun isterim diyorsan kafadengi bir arkadş bulup Hacivat - Karagöz oynayacaksın .Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Aslında Bu Oyun Hacivat - Karagöz Oyununu Çoktan Geçti.
Sebeb " Unkown "
Bir Zamanlar Bir Tablo Kadar güzel İstanbul'u Paraya Çevirdiler
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Yeni ileti CIZIK 07 Mar 2011 09:02
Dev anaya makarena dansı yaptırmadıklarına şükr etmeli
Dev ana gözümün önüne geldi çok güldüm .Neden olmasın özel günlerde çok iyi olurdu cevriyeyede 'Elektrik Bugi' yaptırdınmı al sana çete mağarada parti var havası .Valla iyi fikir yılbaşında yada oyun yıldönümlerinde al sana ilginç etkinlik.Sen çok yaşa volki .
Ocipres