Bu , buraya yeni mi geldi :)
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Bu , buraya yeni mi geldi :)
meteor geldiğinden beri var
hatta foto bile çekilioduk /sevin yaparak

Sagopakajmeran yazdı:meteor geldiğinden beri varhatta foto bile çekilioduk /sevin yaparak
![]()
Orası kurt magarasıydı , bura çeteci magarası
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
berkan587 yazdı:Sagopakajmeran yazdı:meteor geldiğinden beri varhatta foto bile çekilioduk /sevin yaparak
![]()
çetecilerde tek kurt o değil içeri girersen dev ana yolunda kafes içinde bir çok kurt var.2008 den beri var
Ben onu kastetmedim arkadaşturkoxHAMSTER yazdı:berkan587 yazdı:Sagopakajmeran yazdı:meteor geldiğinden beri varhatta foto bile çekilioduk /sevin yaparak
![]()
çetecilerde tek kurt o değil içeri girersen dev ana yolunda kafes içinde bir çok kurt var.2008 den beri var
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
yoo ben çeteci mağarasının önünde çekildim.berkan587 yazdı:Ben onu kastetmedim arkadaşturkoxHAMSTER yazdı:berkan587 yazdı:Sagopakajmeran yazdı:meteor geldiğinden beri varhatta foto bile çekilioduk /sevin yaparak
![]()
çetecilerde tek kurt o değil içeri girersen dev ana yolunda kafes içinde bir çok kurt var.2008 den beri varsevin yapıp foto çekildiğini söyledi , fakat o kurt magarasındaki girişteki yerde oluyor demek istedim...
Foto koyda bakalımSagopakajmeran yazdı:yoo ben çeteci mağarasının önünde çekildim.berkan587 yazdı:Ben onu kastetmedim arkadaşturkoxHAMSTER yazdı:berkan587 yazdı:Sagopakajmeran yazdı:meteor geldiğinden beri varhatta foto bile çekilioduk /sevin yaparak
![]()
çetecilerde tek kurt o değil içeri girersen dev ana yolunda kafes içinde bir çok kurt var.2008 den beri varsevin yapıp foto çekildiğini söyledi , fakat o kurt magarasındaki girişteki yerde oluyor demek istedim...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Anka adlı asayı güneş alan bir yere geldiğinizde parladığını gölge bir yere geçtiğinizde söndüğünü biliyormuydunuz
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Oha 4 senedir oynuyorum yeni görüyorum 
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
çetecilerle kurt adamlar arasında da mücadele var dikkat edersen cevriyenin orda kafeslerde de var kurt adamlar
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose