Savaşçılara yapılan haksızlıklar.

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Savaşçılara yapılan haksızlıklar.

Mesaj gönderen apomario »

Bu ne saçmalık ki tüm savaşçılar için geçerli. Tanıdığın birisi olmadan sağlam tank olsan bile grup yok. Tank'a döndüm. Full farabi set dizdim. Neredeyse hiç giremedim grup bölgesine. Büyücüler ve şifacılar almış başını gidiyor.
Bunun dışında düşen itemlerde de haksızlık var. Motordan savaşçıya dirençli item düşüyor. Ama büyücülere bilge kağan asa düşüyor. Ben dirençli iteme kesinlikle + basmam. Çünkü item max hasar olmadıktan sonra ne işe yarar? Zaten elementleri çöp ettiler. Ama büyücüler kendilerine düşen itemlere + basabilirler.
Büyücüler istedikleri anda hem klan parası kasarken hem de grup bölgesine girebilirler. Ama tank olan bir savaşçı için böyle bir şey mümkün değil.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Savaşçılara yapılan haksızlıklar.

Mesaj gönderen JouRney »

Element hasarı veren eşyalar, Çemberlitaş 'Grub Bölgesi' nde çok işe yarayacaktır. Fuarda yöneticiler söylemişti.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Bu element hasarlı itemlerin çemberli taş eklentisinde işe yarayacağını tahmin edebiliyordum. Bu sebeple elementlerin hepsini kasada tuttum. Bu haber iyi oldu. ;)
IxCiLGiNTuRKxI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen IxCiLGiNTuRKxI »

JouRney yazdı:Element hasarı veren eşyalar, Çemberlitaş 'Grub Bölgesi' nde çok işe yarayacaktır. Fuarda yöneticiler söylemişti.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Teşekkürler,tahminlerim doğru çıktı.
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

İyi de element hasar efsunlar önem kazanırsa bu sadece savaşçılara yaramaz yine büyücülere de yarar. Element hasarı konusunda büyücüleri sollayabilecek bi savaşçı tanımıyorum :lol: Dolayısıyla yine büyüler hasar verici konumunda kalır. Bu durumda savaşçıların önem kazanmasının tek yolu fiziksel hasardan geçiyor ( malum zehir ve asit büyücülerde yok Allah tan :D ) Ama bu sefer de asitçi ve zehirci şifacılar önem kazanır.
Sözün kısası savaşçılara hayat kurtaran 1-2 yetenek koymak şart. Savaşçılar sert ve ağır vuruştan ibaret kalmamalı.:idea:
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

Earth yazdı:İyi de element hasar efsunlar önem kazanırsa bu sadece savaşçılara yaramaz yine büyücülere de yarar. Element hasarı konusunda büyücüleri sollayabilecek bi savaşçı tanımıyorum :lol: Dolayısıyla yine büyüler hasar verici konumunda kalır. Bu durumda savaşçıların önem kazanmasının tek yolu fiziksel hasardan geçiyor ( malum zehir ve asit büyücülerde yok Allah tan :D ) Ama bu sefer de asitçi ve zehirci şifacılar önem kazanır.
Sözün kısası savaşçılara hayat kurtaran 1-2 yetenek koymak şart. Savaşçılar sert ve ağır vuruştan ibaret kalmamalı.:idea:
Yeni yetenek şart değil.Çemberlitaş'taki yaratıklar menzilli saldırı yaparsa büyücü bir nebzede olsa değersizleşir.Ayrıca sert vuruş ve ağır vuruş hasarlarında büyücünün yeteneklerinde olduğu gibi ''yaratıklara karşı kullanıldıgında 4 kat etki yapar'' özelliğinin yarısı bile gelse yani 2 katı savaşçının değeri artar.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Seninki de olur farketmez 8-)
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kapris »

Çemberlitaş'ta elektirik direncide lazım olacak ;)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Kapris yazdı:Çemberlitaş'ta elektirik direncide lazım olacak ;)
"Çemberlitaş Usulü" efsunun Elektrik Direnci vermesinden yola çıkarak herkes böyle bir fikir ileri sürüyor. Ne kadar doğru bilinmez; Çemberlitaş geldiğinde göreceğiz.

Resim
"Resim Alıntıdır"
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kapris »

JouRney yazdı:
Kapris yazdı:Çemberlitaş'ta elektirik direncide lazım olacak ;)
"Çemberlitaş Usulü" efsunun Elektrik Direnci vermesinden yola çıkarak herkes böyle bir fikir ileri sürüyor. Ne kadar doğru bilinmez; Çemberlitaş geldiğinde göreceğiz.

Resim
"Resim Alıntıdır"

Bende oradan yola çıktım zaten ;)

“Savaşçı” sayfasına dön