Bu ne saçmalık ki tüm savaşçılar için geçerli. Tanıdığın birisi olmadan sağlam tank olsan bile grup yok. Tank'a döndüm. Full farabi set dizdim. Neredeyse hiç giremedim grup bölgesine. Büyücüler ve şifacılar almış başını gidiyor.
Bunun dışında düşen itemlerde de haksızlık var. Motordan savaşçıya dirençli item düşüyor. Ama büyücülere bilge kağan asa düşüyor. Ben dirençli iteme kesinlikle + basmam. Çünkü item max hasar olmadıktan sonra ne işe yarar? Zaten elementleri çöp ettiler. Ama büyücüler kendilerine düşen itemlere + basabilirler.
Büyücüler istedikleri anda hem klan parası kasarken hem de grup bölgesine girebilirler. Ama tank olan bir savaşçı için böyle bir şey mümkün değil.
Savaşçılara yapılan haksızlıklar.
Re: Savaşçılara yapılan haksızlıklar.
Element hasarı veren eşyalar, Çemberlitaş 'Grub Bölgesi' nde çok işe yarayacaktır. Fuarda yöneticiler söylemişti.
2009-2013
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Bu element hasarlı itemlerin çemberli taş eklentisinde işe yarayacağını tahmin edebiliyordum. Bu sebeple elementlerin hepsini kasada tuttum. Bu haber iyi oldu. 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:JouRney yazdı:Element hasarı veren eşyalar, Çemberlitaş 'Grub Bölgesi' nde çok işe yarayacaktır. Fuarda yöneticiler söylemişti.
Teşekkürler,tahminlerim doğru çıktı.
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
İyi de element hasar efsunlar önem kazanırsa bu sadece savaşçılara yaramaz yine büyücülere de yarar. Element hasarı konusunda büyücüleri sollayabilecek bi savaşçı tanımıyorum :lol: Dolayısıyla yine büyüler hasar verici konumunda kalır. Bu durumda savaşçıların önem kazanmasının tek yolu fiziksel hasardan geçiyor ( malum zehir ve asit büyücülerde yok Allah tan
) Ama bu sefer de asitçi ve zehirci şifacılar önem kazanır.
Sözün kısası savaşçılara hayat kurtaran 1-2 yetenek koymak şart. Savaşçılar sert ve ağır vuruştan ibaret kalmamalı.:idea:
Sözün kısası savaşçılara hayat kurtaran 1-2 yetenek koymak şart. Savaşçılar sert ve ağır vuruştan ibaret kalmamalı.:idea:
EARTH
DisToRtioN
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni yetenek şart değil.Çemberlitaş'taki yaratıklar menzilli saldırı yaparsa büyücü bir nebzede olsa değersizleşir.Ayrıca sert vuruş ve ağır vuruş hasarlarında büyücünün yeteneklerinde olduğu gibi ''yaratıklara karşı kullanıldıgında 4 kat etki yapar'' özelliğinin yarısı bile gelse yani 2 katı savaşçının değeri artar.Earth yazdı:İyi de element hasar efsunlar önem kazanırsa bu sadece savaşçılara yaramaz yine büyücülere de yarar. Element hasarı konusunda büyücüleri sollayabilecek bi savaşçı tanımıyorum :lol: Dolayısıyla yine büyüler hasar verici konumunda kalır. Bu durumda savaşçıların önem kazanmasının tek yolu fiziksel hasardan geçiyor ( malum zehir ve asit büyücülerde yok Allah tan) Ama bu sefer de asitçi ve zehirci şifacılar önem kazanır.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Çemberlitaş'ta elektirik direncide lazım olacak 
"Çemberlitaş Usulü" efsunun Elektrik Direnci vermesinden yola çıkarak herkes böyle bir fikir ileri sürüyor. Ne kadar doğru bilinmez; Çemberlitaş geldiğinde göreceğiz.Kapris yazdı:Çemberlitaş'ta elektirik direncide lazım olacak

"Resim Alıntıdır"
2009-2013
JouRney yazdı:"Çemberlitaş Usulü" efsunun Elektrik Direnci vermesinden yola çıkarak herkes böyle bir fikir ileri sürüyor. Ne kadar doğru bilinmez; Çemberlitaş geldiğinde göreceğiz.Kapris yazdı:Çemberlitaş'ta elektirik direncide lazım olacak
"Resim Alıntıdır"
Bende oradan yola çıktım zaten