aleyküm selam onur'um aynen katılıyorum yok böyle şans yaChardonnay yazdı:Selam panterlerim![]()
Şunu söylemek isterim;yemin ediyorum Ali abideki şans kimsede yok,bir insan Junondan 1. ve 4. kesişte fundi zırh alır mı ya![]()
![]()
Çabalarımız hız kesmeden sürüyor,bizi izlemeye devam edin..![]()
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
biz bir aile olduğumuz için yabancılık çekmezsin yusufParDusxTirYaKix yazdı:Fearoftheclipse yazdı:Hoşgelin yusuf iyi vakit geçiricez merak etme başaldık bile kaç gündür sonucunda elimiz boş dönsekdeParDusxTirYaKix yazdı:Hoş Bulduk Arkadaşlar Saoğlasınız..
ParDusxTirYaKix
Evet Ersin Elimiz Boş Dönüyoruz Ama Herşey Çok Güzel Daha Güzelinide Yapacağız İnşallah... Locaya Geldiğimde Hiç Bi Yabancılık Hissedmedim Kendimde...

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
Saf maden çekmede Erdi'nin,
Zırh düşürmede Ali abinin,
Defalarca kesip yine eli boş dönmede de Ersin'in,Veli abinin ve Aykut'un üstüne tanımam..
Zırh düşürmede Ali abinin,
Defalarca kesip yine eli boş dönmede de Ersin'in,Veli abinin ve Aykut'un üstüne tanımam..
yanlız ersinle ben bütün pantolonları tamamladık oan göre :=)
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- xxKaNSeRoJeNxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sevgili Dostlarım ;
Nasılsınız nasıl gidiyor 2 hafta oldu doğru düzgün görüşemedik sizleri özledim.Umarım kısa bir süre içinde tekrar aktif olacağım ve ve güzel işlere imza atacağız.Şimdilik bu kadar hepinize selam olsun.Ayriyetten konuşmak isteyen ö.m atabilir beklerim. :=)
Nasılsınız nasıl gidiyor 2 hafta oldu doğru düzgün görüşemedik sizleri özledim.Umarım kısa bir süre içinde tekrar aktif olacağım ve ve güzel işlere imza atacağız.Şimdilik bu kadar hepinize selam olsun.Ayriyetten konuşmak isteyen ö.m atabilir beklerim. :=)
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)
Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
A.selam mehmet nerelerdesin hiç haberimiz olmadı göremiyoruz seni oyuna geldiğin zaman ulaş bize bir konuşalım...xxKaNSeRoJeNxx yazdı:Sevgili Dostlarım ;
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Son yaşanan olaylardan dolayı bir bilgilendirme yapmak gerekti...
Lonca içinden veya dışından hiçbir kimseye şifrenizi vermeyiniz lonca içindende hiçkimse kimseden şifre istemesin ve istense dahil vermeyin...
Unutmayın ki eğer şifre vericekseniz birilerine tamamiyle kendi insiyatifinizdir ve biz kesinlikle mesuliyet kabul etmiyoruz...
Son olarak Pardusxsusqunn charı çalınmıştır içindeki kişi hırsızdır tüm sunucunun dikkatine dikkat edin insanları dolandırmak için her yolu deniyor daha sonra başı yanan bize gelmesin...
Lonca içinden veya dışından hiçbir kimseye şifrenizi vermeyiniz lonca içindende hiçkimse kimseden şifre istemesin ve istense dahil vermeyin...
Unutmayın ki eğer şifre vericekseniz birilerine tamamiyle kendi insiyatifinizdir ve biz kesinlikle mesuliyet kabul etmiyoruz...
Son olarak Pardusxsusqunn charı çalınmıştır içindeki kişi hırsızdır tüm sunucunun dikkatine dikkat edin insanları dolandırmak için her yolu deniyor daha sonra başı yanan bize gelmesin...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
xxKaNSeRoJeNxx yazdı:Sevgili Dostlarım ;
Güzel kardeşim nerelerdesin sen ? . Özlettin kendini
selamun aleyküm iyi geceler dilerim herkeze

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
as atakan sanada günaydın
.
akşama açık olmaya çalışsın herkes.Bir program yapacak olabiliriz
akşama açık olmaya çalışsın herkes.Bir program yapacak olabiliriz
aykut gökçe