OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Re: OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Bizim yapacağımız etkinlik ; Ne klanlar arası bir turnuva, ne loncalar arası bir turnuvadır. Katılacak olan arkadaşların bizzat kendilerinin isimlerini yazdırmlarını en başından belirtmiştik.

Turnuvaya katılacak olan Kişi 16 diye belirtmiştik. Ancak Loncaların bizlere Minumum 21 oyuncu ile katılma teklifini imkansız olarak düşünüyorum.Her lonca 21 kişi ile katılma hakkı isteyecektir.Ve bu çok karmaşık bir hale gelecektir.
Sizlerin daha sağlıklı düşünebilmesi amacıyla sizlerin bu konu'da tekrar düşünmenizi ve etkinlik süresince kin , nefret duygularının yaşanmamasını istiyoruz.

Oyun içerisinde bana yöneltilen bir soru vardı :[/color]

Soru ; Loncamız ile birlikte girsek bir sorun olur mu?
Cevap : Kazanan arkadaşımız Klandan ve bölgeden XXX Loncası kazandı . Şampiyon XXX loncasıdır. Kuklacının en iyi , en görkemli loncasıdır.Yazacaktır. Yapılan tüm etkinlikler sonrası bu yazılar Mevcuttur.Ve bu yazılan yazıların sonu tartışmalar , ağır hakaretlerle son bulacaktır.

Bizler bunların önüne geçebilmek amacıyla böyle bir yola giriştik.

Amacımız ; Sizlerin mutlu olabilmesi , iyi bir etkinlik sergileyip İkv'ye faydalı olabilmektir.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Wildcerix
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Wildcerix »

aRkadaşLar ilk başta ismimi yazdım kusura baKmayn

CERıX yazmazsanız sevinirim kendi isteğim

CERıX
Kullanıcı avatarı
PaLa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen PaLa »

ozur dılıyorum bende kendı sebeblerımdendolayı turnuvanızdan ceıkılıyorum ıyı forumLar.
**delıkanlıyız**
Dalıma Zarar Verenin Ağacını Kökünden Keserim...

Sarılarınpala
Sarılarındeli
Cihadxpala
Kullanıcı avatarı
Byjuzzky
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Byjuzzky »

Savaşçıya Benide Yazın '' PERSLİ ''
Gulasor

Resim

Resim
Resim
Resim

€min .. !

BeLaX .
atakan1296
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen atakan1296 »

Büyücüye Benide Yazın
Ixatakanxl
Kullanıcı avatarı
Marshall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Marshall »

Açıklamada gayet net belirtilmiş 16 kişilik gruplar olacağı. Bunun üzerinde 21 kişiik liste göndermek, ya çocukluktur, düşünememezliktir, ya da "21 kişi gönderdik olm, bak görüyorsun ne büyük loncayız, ehehe" gibi düşünen ergenin yapacağı iştir. İkisinde de zeka parıltısı olmaması dikkatinizi çekmiştir umarım.

Hatta şunu da söyleyeyim, bu çekememezliğin bir sonucudur. Adamların suratına "tebrik ederiz, güzel lonca, güzel etkinlik" vs deyip sonradan böyle aptalca hareketlerde bulunmak, iki yüzlülüktür.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."

Nazım Hikmet.
Kullanıcı avatarı
HorribLestyLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HorribLestyLe »

Marshall yazdı:Açıklamada gayet net belirtilmiş 16 kişilik gruplar olacağı. Bunun üzerinde 21 kişiik liste göndermek, ya çocukluktur, düşünememezliktir, ya da "21 kişi gönderdik olm, bak görüyorsun ne büyük loncayız, ehehe" gibi düşünen ergenin yapacağı iştir. İkisinde de zeka parıltısı olmaması dikkatinizi çekmiştir umarım.

Hatta şunu da söyleyeyim, bu çekememezliğin bir sonucudur. Adamların suratına "tebrik ederiz, güzel lonca, güzel etkinlik" vs deyip sonradan böyle aptalca hareketlerde bulunmak, iki yüzlülüktür.
Kim neyi çekemıyor acıkLık getırır mısın ;)
Lilreb
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Esat »

:D :D
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

HorribLestyLe yazdı:
Marshall yazdı:Açıklamada gayet net belirtilmiş 16 kişilik gruplar olacağı. Bunun üzerinde 21 kişiik liste göndermek, ya çocukluktur, düşünememezliktir, ya da "21 kişi gönderdik olm, bak görüyorsun ne büyük loncayız, ehehe" gibi düşünen ergenin yapacağı iştir. İkisinde de zeka parıltısı olmaması dikkatinizi çekmiştir umarım.

Kim neyi çekemıyor acıkLık getırır mısın ;)
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

21 kişi sorununda yanlış anlaşılmaları gidermek için bu açıklamayı yapıyorum.

Turnuva başladığında katılıp katılmayacağımız belli değildi. Erol'un daveti üzerine bende loncam üyelerine soracağımı ve katılacakları ona bildireceğimi söyledim. Katılması muhtemel sayının 20/21 civarında olacağınıda söylemiştim. Loncamda ki kişilerle konuşarak katılıp katılmayacaklarını, katılırsa hangi karakterle gireceğini sordum ve bir liste hazırladım.

Listeyi neden benim yazdığıma gelince, lonca üyelerimin bir kısmının resmi forumu kullanmaması, kullananlarında takip etmemesi nedeniyle böyle bir liste verdim.

Bir loncadan 21 kişilik liste verilir mi diyorsunuz. Peki o 21 kişi tek tek forum hesabı açık peş peşe mesaj gönderse almayacakmısınız turnuvaya ?

Ek olarak, İki yüzlüsün demişsin RigorMortis fakat ben "güzel lonca güzel etkinlik"dedin sonra değiştin demişsin. Ben öyle bir cümle kullanmadım farkındaysan :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

“Genel Sohbet” sayfasına dön