Tekrardan bloke

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Bloodresxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Tekrardan bloke

Mesaj gönderen Bloodresxx »

biliyorsunuz ki af çıktı ama ben bu aftan yararlanamadım.kendimden utanıyorum.Neden mi bir anlık hırs en güçlü olmak için hesap soymaya kalktım.allah belamı versin benim.bunun cezasını tam 8 ay çektim.tam 8 ay ugrastım hesabımı açtırmaya.bazı günler 50 mail bile attım.çünkü ikvyi seviyordum.af çıktı büyük bir heyecanla oyunu indirdim.girmek istediğimde hesabım tekrar bloklanmıstı.bu af herkese çıkmamıs mıydı ? bu banları açılan cogu kisi hırsız degil miydi ? herkesinki açıldı peki ya benim neden açılmadı ?banları açılan kişiler sütten çıkma ak kaşık mı sanki ? lathander bu konuda sunları yazmıs ama hala anlayamadım.tmm hırsızlık yaptık ama sadece ben yapmıs gibi neden bu kadar agır ceza alıyorum ?
viewtopic.php?f=46&t=54452
Bloodres
Xbloodresx
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Tekrardan bloke

Mesaj gönderen Odiseus »

8 ay içinde 16 tane 49 level kasıp en az 4 tanesine şaheser üretirdin
                                      AdeLHarD
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Re: Tekrardan bloke

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba,

Meramınız hakkında size ilgili cevaplar verilmiş olup, bu durumun çözüm merciinin ancak İKV Destek Formu olduğu izah edilmiştir.

Maalesef, İKV Resmi Forumları dahilinde, oyun içi moderasyon işlemleri kontrol edilememekte, çözüme ulaştırılamamaktadır.

Hassasiyetiniz için teşekkür eder, çözümün yalnızca
www.istanbuloyun.com/support.aspx adresi ile mümkün olabileceğini önemle hatırlatırız.

Aynı içerikli konuları,tekrar tekrar açtığınız için forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön